diyarbakır veni vidi tüp bebek merkezinde şu an 2. denememiz pazartesi günü OPU yapılacak.
merkez hakkında sana şunları söyleyebilirim ; bi kere doktorum çok iyi Dr. Süleyman AKARSU tecrübeli bir doktor ona inanıyor ve güveniyorum. ikincisi embriyolog Caner Bey oda çok tecrübeli ve çok iyi merkezlerde çalışmış bir embriyolog. merkez için ise orta şeker diyebilirimm. Tüp bebek her yerde aynı uygulamaları yapıyor. Merkezlerin lüks ve kaliteli görünmesi içimizi rahatlatıyor ve güven veriyor tabiki ama bence önemli olan 3 şey var doktor embriyolog ve labaratuvar buna dikkat et bence ha birde önemli 4.şey de sensin..... bende erken yumurta yetmezliği var giderek menapoza yaklaşıyorum. yumurta kalitem çok kötü olduğu için ilk tüp bebek denememde başarısız oldum. yumurtalarım dengesiz büyüdü 4 tane yumurtam vardı. ve sadece 1 tanesi döllendi. fakat kalitesiz olduğu için embriyoda bölünme olmadı ve transver yapılmadı. şimdi 2. denememiz 1 tane yumurtam oldu ve pazartesi Opu yapılacak. gelişmelerden seni haberdar ederim. diyarbakırda 2 merkez daha var universal hastanesi ve bahçeci tüp bebek merkezi bi git görüş istersen ama bana en güven veren merkez VENİ VİDİ TÜP BEBEK merkezi.