Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakırda Tüp bebek yapan arkadaslar yardım edin

bilgecebuk

Rabbim 'Ol' derse olur
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
564
0
46
Diyarbakır
kafam cok karısık
çamlıcadan ilhami beyle görüştüm.ama hala kararsızım.o veni vidi ile anlaşmalıymış. acaba alman hastanesinde zeki bey'E de mi gitsem. temmuzda tedaviye başlamayı düşünüyorum.
bilgisi fikri olanlar lütfen yardım edin.

biz ordayken alman hastanesi yoktu genesisi ii diyorlardı zeki bey o zaman ordaydı
veni vidide de figen babacan vardı
çamlıcayı ben sevmemiştim
aama sen tüp diyorsun ya zeki bey türkiyede sayılı diyorlar ama sıra felan çok gece 12 ye randevu verdiği oluyormuş

bide tıp fakültesinde ömer beyin abisi var prof sanırım durumunla ilgili bi bilgim yok ama mahmut muydu ya adı tam hatırlamıyorum fakültede tüp yapılıyorsa onada gidebilirsin çok ilgili bi dr ama özel hastane değil tabi

saolasın
zeki beyi düşünüyorum ama dediğin gibi cok yogun.
allah bağışlasın seninde kızın varmış bakalım ben ne yapıcam.
çamlıcayı bende pek istemiyorum ama doktor ilgiliydi.
temmuza kadar araştırmaya devam edicem
hayırlısı olsun diyelim.

diyarbakır veni vidi tüp bebek merkezinde şu an 2. denememiz pazartesi günü OPU yapılacak.
merkez hakkında sana şunları söyleyebilirim ; bi kere doktorum çok iyi Dr. Süleyman AKARSU tecrübeli bir doktor ona inanıyor ve güveniyorum. ikincisi embriyolog Caner Bey oda çok tecrübeli ve çok iyi merkezlerde çalışmış bir embriyolog. merkez için ise orta şeker diyebilirimm. Tüp bebek her yerde aynı uygulamaları yapıyor. Merkezlerin lüks ve kaliteli görünmesi içimizi rahatlatıyor ve güven veriyor tabiki ama bence önemli olan 3 şey var doktor embriyolog ve labaratuvar buna dikkat et bence ha birde önemli 4.şey de sensin..... bende erken yumurta yetmezliği var giderek menapoza yaklaşıyorum. yumurta kalitem çok kötü olduğu için ilk tüp bebek denememde başarısız oldum. yumurtalarım dengesiz büyüdü 4 tane yumurtam vardı. ve sadece 1 tanesi döllendi. fakat kalitesiz olduğu için embriyoda bölünme olmadı ve transver yapılmadı. şimdi 2. denememiz 1 tane yumurtam oldu ve pazartesi Opu yapılacak. gelişmelerden seni haberdar ederim. diyarbakırda 2 merkez daha var universal hastanesi ve bahçeci tüp bebek merkezi bi git görüş istersen ama bana en güven veren merkez VENİ VİDİ TÜP BEBEK merkezi.

diyarbakır veni vidi tüp bebek merkezinde şu an 2. denememiz pazartesi günü OPU yapılacak.
merkez hakkında sana şunları söyleyebilirim ; bi kere doktorum çok iyi Dr. Süleyman AKARSU tecrübeli bir doktor ona inanıyor ve güveniyorum. ikincisi embriyolog Caner Bey oda çok tecrübeli ve çok iyi merkezlerde çalışmış bir embriyolog. merkez için ise orta şeker diyebilirimm. Tüp bebek her yerde aynı uygulamaları yapıyor. Merkezlerin lüks ve kaliteli görünmesi içimizi rahatlatıyor ve güven veriyor tabiki ama bence önemli olan 3 şey var doktor embriyolog ve labaratuvar buna dikkat et bence ha birde önemli 4.şey de sensin..... bende erken yumurta yetmezliği var giderek menapoza yaklaşıyorum. yumurta kalitem çok kötü olduğu için ilk tüp bebek denememde başarısız oldum. yumurtalarım dengesiz büyüdü 4 tane yumurtam vardı. ve sadece 1 tanesi döllendi. fakat kalitesiz olduğu için embriyoda bölünme olmadı ve transver yapılmadı. şimdi 2. denememiz 1 tane yumurtam oldu ve pazartesi Opu yapılacak. gelişmelerden seni haberdar ederim. diyarbakırda 2 merkez daha var universal hastanesi ve bahçeci tüp bebek merkezi bi git görüş istersen ama bana en güven veren merkez VENİ VİDİ TÜP BEBEK merkezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…