diyarbakırda tüp bebek yaptıranlar

nevbahar21

Rabbim sana sonsuz şükürler
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
467
11
33
arkadaşlar çok acil yardım istiyorum diyarbakırda tüp bebek yaptırdığınız yerler ve doktorların isimlerini yazarmısınız... ve tabi memnun kaldınız mı şimdiden teşekkür ederim

ben başlığüı görünce aradığımı buldum dedim ama sanırım kimse yokben de bu yaz tüp bebk yapmayı düşünüyorum ama nerde yapacağımı bilmiyorum

ben başlığüı görünce aradığımı buldum dedim ama sanırım kimse yokben de bu yaz tüp bebk yapmayı düşünüyorum ama nerde yapacağımı bilmiyorum

Cnm ben Elazığ'da oturuyorum Ufuk jinofertil var Orhan bey Diyarbakır'da jinofertile geliyormuş ben beğenmedim hiç ilgilenmedi icime sinmedi Malatya'ya gidiyorum .orhan beyi cok beğeninde var .esim azospermi izim durum biraz zor eğer esinde sende ciddi bı sorun yoksa herhangi bir tup bebek merkezinde olumlu sonuc alırsın ins

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sorun yok diyorlar ama olmuyo işte 4. aşılamamı yaptım bekliyorum ben orhan beyi hiç duymadım zeki beyle uğur bey çok methediliyor ama....

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sorun yok diyorlar ama olmuyo işte 4. aşılamamı yaptım bekliyorum ben orhan beyi hiç duymadım zeki beyle uğur bey çok methediliyor ama....

bende d.bakırdayım tüp bebeği konya eurofertilde yaptırdım ikizlerim oldu çok şükür hamilelik süresince kontrollerimi Genesis Hospitalde Dr. Uğur Değer bey yaptı doğumumuda o yaptırdı ben çok memnun kaldım,hamileliğim süresince hem Uğur Bey hemde eurofertildeki dr. görüştüm ikisininde önerileri aynıydı şayet il dışına çıkma gibi bir durumunuz yok ise Uğur Beyi tavsiye ederim ama il dışına gidebilirim diyosanız Konya Eurofertili gönül rahatlığıyla öneririm size inş. en kısa zamanda kavuşursunuz sizlerde bebeklerinizee Allahım herkese nasip etsin

Allah size ve bebeklerinize sağlıklı bir ömür versin...ilginize teşekkürler...il dışına çıknma imkanım da var çok şükür ablam var istanbul da o burda yap diyo. abim de ankara da.kaynanam falan da burda yapmamı işstiyo karar vermiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…