Tüp bebek desolett doğum kontrol hapı

Adet düzeninizi ele almak ve yumurtlamayı engellemek için yapıyorlar.adetin 2.gunu gideceksiniz estrofem başlanacak sonra 14.gu. Progesteron eklenecek arada kontroller olabilir 5.gun embriyosu ise 19. Gün 3.gun embriyosu ise 17.gun civarı transfer oluyor.yani protokolunuz uygun gorunuyor su an
Vallahi helal olsun ne güzel anlattınız güzelce bunu açıkladınız😂😂 doktorum ameliyatta olduğu için asistanlar baktı hiçbir şey söylemedi beşinci gün embriyosu benim ama yine tahlil yapacaklar ikinci günü inşallah hormonların güzel çıkarsa transfer olacağım dimi öyle oluyor

Vallahi helal olsun ne güzel anlattınız güzelce bunu açıkladınız😂😂 doktorum ameliyatta olduğu için asistanlar baktı hiçbir şey söylemedi beşinci gün embriyosu benim ama yine tahlil yapacaklar ikinci günü inşallah hormonların güzel çıkarsa transfer olacağım dimi öyle oluyor
Evet insan doktordan açıklama alamayınca boşluğa düşüyor.bende bı çok şeyi araştırıp öğrenmek zorunda kaldım.opudaki kadar sık olmasada birkaç günde bir rahim kalınlığı ve progesteron ölçümü için gideceksiniz her doktor farklı çalışıyor ama genel olarak böyle doğum kontrol hapı kullanılan prosedur

Evet insan doktordan açıklama alamayınca boşluğa düşüyor.bende bı çok şeyi araştırıp öğrenmek zorunda kaldım.opudaki kadar sık olmasada birkaç günde bir rahim kalınlığı ve progesteron ölçümü için gideceksiniz her doktor farklı çalışıyor ama genel olarak böyle doğum kontrol hapı kullanılan prosedur
Gittiğim hastane bir saatlik uzaklıkta gerçi devlette yaptirdigim için sağ olsunlar çok fazla çağırmıyorlar 🥺ama inşallah her şey güzel olur hepimiz için kızlar

Gittiğim hastane bir saatlik uzaklıkta gerçi devlette yaptirdigim için sağ olsunlar çok fazla çağırmıyorlar
Yok yeni basladm ben
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber

Hadi ya inşallah çok güzel sonuçlar alırsın belirti falan var mı benim daha önce bir düşüğüm oldu çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım belirtilerim bayağı göstermişti kendini o zaman
Sifir belirti. Ben 3 kez hamile kaldım 1 doğum 2 kürtaj hiç birinde belirtim olmadı. Birde transfer sonrası 10 kalem kadar ilaç var vitamin iğne hap fitil onların yan etkisi oluyor genelde hissedilenler

Back
X