• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet arkadaşı aranır

acaciacollias

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
14
5
1
25
kendime pek hakim olamadığımdan yemek konusunda, bana kızan azarlayan; hakim olmama yardım edecek şekilde baskı uygulayan, mümkünse verdiğimde kilo pohpohlayan böyle teşvik edici bir arkadaş lazım. aynı şeyleri ben de geri yapabilirim :D birbirimize yardımcı olursakd aha rahat kilo veririz sanki

kendime pek hakim olamadığımdan yemek konusunda, bana kızan azarlayan; hakim olmama yardım edecek şekilde baskı uygulayan, mümkünse verdiğimde kilo pohpohlayan böyle teşvik edici bir arkadaş lazım. aynı şeyleri ben de geri yapabilirim :KK70: birbirimize yardımcı olursakd aha rahat kilo veririz sanki

Meraba bn yardımcı olabilirim aynı şekilde sizde beninuayarabilirsnz kaç kilosnz kaç kilo vermenz lazım

Arkadaşlar sizler kaç kilosnz kaç kilo vermknistiyorsnz uyguladgnz bsy varmı

Bende varım beş günde beş kilo diyeti yapıyorum ikinci gün bitti 66 bakalım kaç oldum yazarım buraya baya indim sanki

Evet doğum kilom bebeğim 8 aylık 6 kilom kaldı siz kacdiniz

Bu diyet indirdi karnımı inş giden su değildir burda ayrıntıları yazıyor diyetin kadınlar kulübünden aldım çok zor ama yarın et günüm doyarim ins

Evet doğum kilom bebeğim 8 aylık 6 kilom kaldı siz kacdiniz
İnsallah veririsnz bende çocuk tedavi goruyorum inşaallah bnmde olur şuan kilom 57 ama doktorum yinede zayifla dedi pko olduğu için boyuna gore kilom iyi. Ama bir aydr pilatrs ve diyet yapıyorum 60 dan düştüm yarın da yeni bi liste uygulayacağı inşallah 6 7 kilo daha verirsm yetr

Bu diyet indirdi karnımı inş giden su değildir burda ayrıntıları yazıyor diyetin kadınlar kulübünden aldım çok zor ama yarın et günüm doyarim ins
Link attiysanz gelmemiş . ama bursaki diğerlerinden çoğunu okudum bnde tahmin ettgm diyet yapiyosn sanırım hergun bi besin var

Aman zayifsin ben 58 kaldım hamile diyeti boşver bol bol d vitamini al bal çörek otu tarçın karışımını ye Hamilesin bu ay özel mesaj atayım sana

Aman zayifsin ben 58 kaldım hamile diyeti boşver bol bol d vitamini al bal çörek otu tarçın karışımını ye Hamilesin bu ay özel mesaj atayım sana
Tamam olur bekliyorum ama iki yildr olmuyor ve bnm esimdede sikinti vr o yuzdn tedavi goruyormsn aşılama yplck muhtemeln

Herkese merhaba Öncelikle herkesin dediği gibi BENDE VARIM Arkadaşlar internette bulunan diyetler uygulandığında bırakıldığı takdirde geri Dönüşü kötü oluyor. Doğumda almış Olduğum bana göre rekor kilodan sonra doğumsonrası farklı cliniclerde farklı tedaviler deneyip sonuç alamayan biri olarak en son çareyi tavsiye üzerine diyetisyende buldum. Bebeğim küçük olduğu ve sürekli bırakacak bir yakınım olmadığı için spor yapamadım haliyle. Ama buna rağmen belki bir çoğunuza az gelebilir ama yağ kaybım olduğu için doğum Öncesinde ki gibi fit bir vücut ile yaza girdimfakat hala istediğim kiloda Değilim. Oturduğum semtten uzak olduğu için her hafta diyetisyen yolunu tutmakta gözümde büyüyor açıkçası... Bu yolda destek olacak arkadaşlardan mesaj veya mail bekliyorum. Çünkü doğru beslenme tarzını bildikten sonra tek ihtiyaç diyetisyen gibi size destek verecek psikolojik olarak motive edecek bir arkadaş bulmak. Cevaplarınızı bekliyorum

Ben çok yavaş kilo verebiliyorum. Arada kadınlar kulubüne girip kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bana da ara sıra kilomu soran bir arkadaş olsa iyi olur. Boyum 160 kilom 60
İnmek istediğim kilo 52
Bi zayıflasam bi ömür dikkat edicem öyle zor ki zayıflamak...

Herkese merhaba Öncelikle herkesin dediği gibi BENDE VARIM Arkadaşlar internette bulunan diyetler uygulandığında bırakıldığı takdirde geri Dönüşü kötü oluyor. Doğumda almış Olduğum bana göre rekor kilodan sonra doğumsonrası farklı cliniclerde farklı tedaviler deneyip sonuç alamayan biri olarak en son çareyi tavsiye üzerine diyetisyende buldum. Bebeğim küçük olduğu ve sürekli bırakacak bir yakınım olmadığı için spor yapamadım haliyle. Ama buna rağmen belki bir çoğunuza az gelebilir ama yağ kaybım olduğu için doğum Öncesinde ki gibi fit bir vücut ile yaza girdimfakat hala istediğim kiloda Değilim. Oturduğum semtten uzak olduğu için her hafta diyetisyen yolunu tutmakta gözümde büyüyor açıkçası... Bu yolda destek olacak arkadaşlardan mesaj veya mail bekliyorum. Çünkü doğru beslenme tarzını bildikten sonra tek ihtiyaç diyetisyen gibi size destek verecek psikolojik olarak motive edecek bir arkadaş bulmak. Cevaplarınızı bekliyorum
Günaydın kackilo verdinz ve kackilo vermeniz lazım. Daha ? Neler yedinz

Ben yine kadınlar kulubnde bu arkdsn uyguladığı diyeti uygulamaya basladm dün bnm biraz hızlı vermem lazım çocuk tedavisinden dolayı 10 gnde 12 kilo verms arkds insallh bnde biraz veririm ben platesde yapıyorum ve IP atliyorm

Selam 11 kg vermiştim. Hala da 8-9 kg vermem gerektiğine inanıyorum. Vermiş Olduğum kg lar yağdan Gittiği için size az da gelse verilen kg yağdan Gittiği için vücut inceldi ve 15 kg vermiş gibi göründüm herhafta listelerim farklıydı. Dilerseniz hafta hafta buradan paylaşabilirim.
Son olarak lütfen internetten bulduğunuz kısa sürede şukadar kilo kaybı diye anlatılanlara inanmayın evet belki kilo kaybı yaşarsınız fakat farklı sağlık sorunları ile boğuşursunuz veya verdiklerinizi kısa zamanda Fazlasıyla alırsınız

Back
X