diyet arkadasi ariyorum

kızlar merhaba sabah kahvaltısından hepsinden azar azar ve yavaş yedim iki bardak şekersiz çay içtim ve 3 saat yürüyüş yaptım şimdi ise şekersiz kahve içeceğim

Ben de diyet arkadaşı arıyorum canım birbirimize destek olabiliriz

Ben de agustosta başladım 79 kilo ile. İki haftada bes kilo gitti. Bakalım şu an 74 üm.

Ben diyetisyene başladm kızlar kendi çağımda bi 6 kilo vermiştm ama diyetislenle 13 günde 4 kilo verdm

Ben diyetisyene başladm kızlar kendi çağımda bi 6 kilo vermiştm ama diyetislenle 13 günde 4 kilo verdm
Merhaba bişi sorcam hiç kaçamak yaptınız mı? Ben dün akşam kaçamak yaptım. Çok üzgünüm. Birde diyetisyenin verdiği şeylerin aynısını mı yediniz? Mesela bazen ben çorba yapamıyorum hızlıca salata yapıp yiyorum. Üç litre suyu da iki litre kadar içebiliyorum teşekkürler.

Kaçamak yaptım hemde 3 kere tutamadım kendimi ama her seferinde sordum aynen dewam hiç bir şey olmamış gibi yanıtını aldım yani moralimi bozulsada bitirmedim bu alışkanlıklarımız pat diye kesilememesi çok normal ama dediğim gibi eyvah çikolata yedm diyet bozuldu hissine kaptırmadm.Çorba yapamıyorsan salata yiyorsan bunu günlere ayır mesela ben çorba içerim her gün evde olur çocuklardan dolayı bunu listeme dahil ederek bi program verir misiniz dedim ama içmediğim günlerde oldu çorba içmedim onun yerime bişey yiyeyim demedim moralini bozma inanırsak olur unutma

Bu arada diyetisyenin verdiklerini yedm zaten 13 günde bir gidiyorum liste değişiyor ufak tefek ama şu gün şu yemeği yiceksin demiyor o yüzden rahat oluyo Bak şu şekilde bu hafta 3 gün sebze yemeği 1 gün kurubaklagil 1 gün balık 1 gün bulgurlu dolmabiber 1 gün tavuk et gibi bi liste

Ya evet inşallah. Veririz kurtuluruz fazlalıklardan.

Diyette iken tatlı ihtiyacınızı gidermek için neler yapıyorsunuz acaba ya da şekerden nasil uzak kalıyorsunuz ben hiç beceremiyorum çok da üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…