Diyet arkadaşı arıyorum

Gulistan23g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
4
3
1
34
Merhaba kızlar ben birlikte diyet yapacağım 1 veya 2 kişi arıyorum. Yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıp kontrol edebiliriz .bu yöntemle daha önce 25 kilo verdim .düşünürseniz msj bekliyorum .

Hadi yarın sabah başlayalım hedefim haziran ayına kadar 6 kg vermek yarın sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yiyelim 🎈

Hadi yarın sabah başlayalım hedefim haziran ayına kadar 6 kg vermek yarın sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yiyelim 🎈
burada grup açabiliyor muyuz ? Gruba gün içerisinde yazarız motive ederiz birbirimizi . ya da gruba gerek yok mu? Bu arada ben bugün başladım

merhaba gec mi kaldim acaba arkadas olunca daha guzel oluyor bundan 2 sene once faceden gruba katilmistim orda tanistigim arkadaslarla guzel kilolar vermistik hala da arkadasliklarimiz devam eder insallah benide alirsiniz guzel arkadasliklarimiz olur birbirimizi motive ederiz🤗🤗🤗

merhaba gec mi kaldim acaba arkadas olunca daha guzel oluyor bundan 2 sene once faceden gruba katilmistim orda tanistigim arkadaslarla guzel kilolar vermistik hala da arkadasliklarimiz devam eder insallah benide alirsiniz guzel arkadasliklarimiz olur birbirimizi motive ederiz🤗🤗🤗
Merhaba sanırım grup kurcaz insta adınız nedir sizi ekleyim

Back
X