- 16 Şubat 2021
- 4
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Gulistan23g
Merhaba kızlar ben birlikte diyet yapacağım 1 veya 2 kişi arıyorum. Yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıp kontrol edebiliriz .bu yöntemle daha önce 25 kilo verdim .düşünürseniz msj bekliyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala arkadaş arıyor musunuz ?Merhaba kızlar ben birlikte diyet yapacağım 1 veya 2 kişi arıyorum. Yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıp kontrol edebiliriz .bu yöntemle daha önce 25 kilo verdim .düşünürseniz msj bekliyorum .
Size katılabilirimHala arkadaş arıyor musunuz ?
Çok sevinirim :)Size katılabilirim![]()
Hala arkadaş arıyor musunuz ?
Size katılabilirim![]()
beraber başlayalım mı ?
burada grup açabiliyor muyuz ? Gruba gün içerisinde yazarız motive ederiz birbirimizi . ya da gruba gerek yok mu? Bu arada ben bugün başladımHadi yarın sabah başlayalım hedefim haziran ayına kadar 6 kg vermek yarın sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yiyelim![]()
Merhaba Bana uyar :))merhabaaaa benide araniza alirmisiniz?
Beni ekler misiniz?Kızlar özele yazdık gelin açalım grubu
Merhaba sanırım grup kurcaz insta adınız nedir sizi ekleyimmerhaba gec mi kaldim acaba arkadas olunca daha guzel oluyor bundan 2 sene once faceden gruba katilmistim orda tanistigim arkadaslarla guzel kilolar vermistik hala da arkadasliklarimiz devam eder insallah benide alirsiniz guzel arkadasliklarimiz olur birbirimizi motive ederiz![]()
ozlmmhakan canum cok mutlu olurumMerhaba sanırım grup kurcaz insta adınız nedir sizi ekleyim
Ekledimozlmmhakan canum cok mutlu olurum![]()
Merhabalar hala arkadaş arıyor musunuz? bende katımak isterimMerhaba kızlar ben birlikte diyet yapacağım 1 veya 2 kişi arıyorum. Yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıp kontrol edebiliriz .bu yöntemle daha önce 25 kilo verdim .düşünürseniz msj bekliyorum .
Evet sizi de gruba ekleyebilirizMerhabalar hala arkadaş arıyor musunuz? bende katımak isterim![]()