diyet arkadasi ariyorum

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
kizlar henuz slkl bir diyete
baslayamadim yanima arkadas
ariyorum birbirimizi azimlendirelim bildiklerimizi paylasalim destek olalim inaniyorum busekilde daha kolay zayiflayacagiz kilom 76 boy 167 bana katilmak istermisiniz hedefim 60

ariyorum birbirimizi azimlendirelim bildiklerimizi paylasalim destek olalim inaniyorum busekilde daha kolay zayiflayacagiz kilom 76 boy 167 bana katilmak istermisiniz hedefim 60
benimde kilo 74 ve ben de diyet arkadaşı arıyorum

Ben sana katilirim birlikte zayiflaylim

sen kaç kilosun canım fotodaki sensen çok zayıf gözüküyosun valla :)

canım bende 74 kiloyum boyum 175,yaşım 23 , 60 olmak istiyorum. ben bir haftadır sürekli diyet deniyorum birkaç gün şok diyet yaptım olmadı gözüm çok aç kaldı şimdi akışına bırakıp normal kafamdan gidicem, sen nasıl verdin 3 kiloyu ve ne kadar zamanda?

canım bende 74 kiloyum boyum 175,yaşım 23 , 60 olmak istiyorum. ben bir haftadır sürekli diyet deniyorum birkaç gün şok diyet yaptım olmadı gözüm çok aç kaldı şimdi akışına bırakıp normal kafamdan gidicem, sen nasıl verdin 3 kiloyu ve ne kadar zamanda?
Aslinda daha baslayali 4gun oldu diyet gruplarindan birindeydim ama kovdular beni diyetin sagliksiz dediler burdaki insanlar garip yalanmi yazayim ac kalmadan kim zayiflayabilir ben bi gunluk actim son 9kg gunluk adi istersen ordan yazisalim diyet arkadasina ihtiyacm var yanliz olmuyor bu isler

Aslinda daha baslayali 4gun oldu diyet gruplarindan birindeydim ama kovdular beni diyetin sagliksiz dediler burdaki insanlar garip yalanmi yazayim ac kalmadan kim zayiflayabilir ben bi gunluk actim son 9kg gunluk adi istersen ordan yazisalim diyet arkadasina ihtiyacm var yanliz olmuyor bu isler
birlikte vericez bütün kiloları :KK66:

Arkadaşlar forumdan takip ederek gruplarla yarışmak süper oluyor ama ben iş yerinden arkadaşımla birlikte yapıyorum.
uygulamanın ismi fitpartner, birlikte kaç kalori yaktıgımızı kaç adım attıgımızı takip edip diyet listesi oluşturduk, diyetisyene sorduk uygulama üzerinden, bakmak isterseniz linki goo.gl/8rakmB

asevilay tamam canim diyet
arkadasi olalaim senle
guzl zayiflamissin ama nasl
basardin 71e duameyi ben gece
yatarken ck yiyorum slklntlm bu

Tamda benim hedefim ve
yaklaşık

Back
X