Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde kilo 74 ve ben de diyet arkadaşı arıyorumkizlar henuz slkl bir diyete
baslayamadim yanima arkadas
ariyorum birbirimizi azimlendirelim bildiklerimizi paylasalim destek olalim inaniyorum busekilde daha kolay zayiflayacagiz kilom 76 boy 167 bana katilmak istermisiniz hedefim 60
Ben sana katilirim birlikte zayiflaylimkizlar henuz slkl bir diyete
ariyorum birbirimizi azimlendirelim bildiklerimizi paylasalim destek olalim inaniyorum busekilde daha kolay zayiflayacagiz kilom 76 boy 167 bana katilmak istermisiniz hedefim 60
sen kaç kilosun canım fotodaki sensen çok zayıf gözüküyosun valla :)
Aslinda daha baslayali 4gun oldu diyet gruplarindan birindeydim ama kovdular beni diyetin sagliksiz dediler burdaki insanlar garip yalanmi yazayim ac kalmadan kim zayiflayabilir ben bi gunluk actim son 9kg gunluk adi istersen ordan yazisalim diyet arkadasina ihtiyacm var yanliz olmuyor bu islercanım bende 74 kiloyum boyum 175,yaşım 23 , 60 olmak istiyorum. ben bir haftadır sürekli diyet deniyorum birkaç gün şok diyet yaptım olmadı gözüm çok aç kaldı şimdi akışına bırakıp normal kafamdan gidicem, sen nasıl verdin 3 kiloyu ve ne kadar zamanda?
birlikte vericez bütün kilolarıAslinda daha baslayali 4gun oldu diyet gruplarindan birindeydim ama kovdular beni diyetin sagliksiz dediler burdaki insanlar garip yalanmi yazayim ac kalmadan kim zayiflayabilir ben bi gunluk actim son 9kg gunluk adi istersen ordan yazisalim diyet arkadasina ihtiyacm var yanliz olmuyor bu isler
yaklaşıkkizlar henuz slkl bir diyete