Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin benimde boy size yakın hedefiniz kaç acaba ben başka bi gruptayim ama hedefiniz i merak ettimMerhaba kızlarr 1,57 boyundayım ve 68 kiloyum![]()
çalıştığım için çok fazla spor yapamıyorum. Tek başıma rejim de yapamıyorum
kendime arkadaş arıyorum ne dersiniz birlikte zayıflayalım mı???![]()
Kolay gelsin benimde boy size yakın hedefiniz kaç acaba ben başka bi gruptayim ama hedefiniz i merak ettim
İnşallah hedefine ulasirsinhedefim 57 kilo :)
57 kilo da çok zayıf oluyorum galiba kemiklerim ağır
Sana katilmak isterim..ama ben diyet yapmiuorum sadece dikkat etmeye calisiyorum..Merhaba kızlarr 1,57 boyundayım ve 68 kiloyum![]()
çalıştığım için çok fazla spor yapamıyorum. Tek başıma rejim de yapamıyorum
kendime arkadaş arıyorum ne dersiniz birlikte zayıflayalım mı???![]()
Sana katilmak isterim..ama ben diyet yapmiuorum sadece dikkat etmeye calisiyorum..
Bende 165cm e 59kilo 450 gramim
Kalori sayiyorum ve evde 30 dk hergün spor yapiyorum
gönlüm disarida yürüyüs yapmakta istiyo....
Bende bugün yeni bi konu açmıştım. Arkadaş arıyorum diye :) tek başına olmuyor bir türlü
Bende 61.30 kiloyum hedefim 53
Yapalım valla benimde desteğe ihtiyacım var. Kendi kendime konu açtım oraya yazıyorum neler yedim ne yaptım ki en azından kendimi kontrol altında tutayım diyebirlikte yapalım ne dersiniz :)
Yapalım valla benimde desteğe ihtiyacım var. Kendi kendime konu açtım oraya yazıyorum neler yedim ne yaptım ki en azından kendimi kontrol altında tutayım diye
Tamamdır bekliyorummm canımmaynen benim de desteğe ihtiyacım var
senin konuna geliyorum senin orda yapalım o zaman
![]()