- 14 Kasım 2016

- 142

- 232

- 18

- Konu Sahibi SchonerDuft

Beni de alabilir misiniz gruba ? Kilom 73,3 hedefim 65
Merhaba, aramıza hoşgeldin :) Kendinden biraz bahseder misin?
benide aranıza alın kızlarrr
Merhaba, aramıza hoşgeldin :) Ne güzel gittikçe daha kalabalık oluyoruz
hepinize gunaydin kizlar :) ❤
Ben tünaydın vakti yetişebildim
Benide aranıza alirmisiniz
Merhaba, hoşgeldin Seyra :) Dilerim hepimiz hedefimize ulaşırız.
bn bu diyet işlerini pek bilmiyorum mesela bugün misafirliğe gidecem hiç mi yememem lazm bişeler yoksa az aZ mı yemem lazm
Hiç yememek iyi değil bence. Hem herkes diyette olduğunu anlayıp üsteliyor hem de önünde bir sürü yiyecek varken saatlerce onlarla burun buruna nefse hakim olmak zor oluyor :) O nedenle en sağlıklı seçeneklerden 1-2 tane ye fazla çeşit varsa, eğer çeşit yoksa ikram edileni 1/3 oranında ye derim ben :) Bir de bol bol su iç ki miden dolsun, canın daha az çeker :)
kizlar bu sabah tartida biraz fazla geldim.ama reglim yaklasti ona bagliyorym acikcasi 1gunde 1kilo aıamayacagima gore.SchonerDuft canim iyi oldu tarti gununun belirlenmesi.. spor saatida olursa super olur.sporla diyetimizi desteklememiz lazim
Reglden 2 gün önce, regl süresince ve reglden 2 sonra, yani nerdeyse 1 hafta hiç tartılmamak en iyisi çünkü tartıdaki rakam çok yanıltıyor insanı. Üstüne bir de moralini bozuyor boş yere
Canım boy 1 65 kilo 80 hedef şimdilik 70 olsun yaş 37
3 çocuk annesi yim
Diyet için özel bişey yapmıyorum
Insulin direnci var sizlere göre daha yavaş veriyorum daha fazla çabalamam gerekiyor
Sizin le beraber vermek istiyorum
Bana bu zorlu süreçte destek olursaniz sevinirim
2 yıl önce diyetisyen eşliğinde 6rakamlari görmüştüm ama şimdi geri aldım daha fazla almadan zayıflama k istiyorum
Seni çok iyi anlıyorum, bende de insülin direnci var. Başkalarının 10 kilo verdiği yerde ben 5 kilo ancak verebiliyorum. Çok sinir bozucu ama sabredersek pes etmezsek er ya da geç biz de hedefimize ulaşacağız