dıyet arkadası arıyoruum

crabo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
66
9
98
İstanbul
1 70 boyunda 85 kıloyum unıversıte bırıncı sınıf kılolarımdan cok mutsuzum artık yuz gulleıgı yetmıyorum dıyet arkadası arıyorum her yerden sohbet edebılıcek ve motıve olabılecegım bırını kafasına zayıflamayı koyan ve ısteyeyn bırı varmııı :((

Gruplara katil canim bizde öyle vermeye calisiyoruz. Hem sohbet oliyor. Bi gruba girip yazarsan yönlendirirler seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gruplara katil canim bizde öyle vermeye calisiyoruz. Hem sohbet oliyor. Bi gruba girip yazarsan yönlendirirler seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederım fakat hangı grup sıteye yenı uye oldum sırf zayıflamak ve yenıınsanlarla tanısmak ıcın yardımcı olurmusunuz :)

1 70 boyunda 85 kıloyum unıversıte bırıncı sınıf kılolarımdan cok mutsuzum artık yuz gulleıgı yetmıyorum dıyet arkadası arıyorum her yerden sohbet edebılıcek ve motıve olabılecegım bırını kafasına zayıflamayı koyan ve ısteyeyn bırı varmııı :((

bennnnnnnnnnnnnnn dikkat etmeye baslıyorum bozuyorum devam edemiyorum cevremdekilerin hepsi rahat yemeği seviyorlar:5::5:

Arkadaşlar üstteki mesajımı lütfen okuyunuz ve bu başlık altında değil de mesajımda verdiğim linklerde yer alan ve size uygun olduğunu düşündüğünüz başlıklardan birinde paylaşıma devam ediniz lütfen..

Göstereceğiniz anlayış için teşekkürler.. :71:

bende diyetisyene gittim listemi aldım elime yarın başlayacağım. başlayacağın diyet listen varmı?

bende aynı durumdayımmm :)

]
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Arkadaşlar üstteki mesajımı lütfen okuyunuz ve bu başlık altında değil de mesajımda verdiğim linklerde yer alan ve size uygun olduğunu düşündüğünüz başlıklardan birinde paylaşıma devam ediniz lütfen..

Göstereceğiniz anlayış için teşekkürler.. :71:

Yazdığım mesajlar dikkate alınsın lütfen arkadaşlar..
İlk mesajda verdiğim linki inceleyerek "MEVCUT" başlıklardan birinde paylaşıma devam ediniz lütfen..

Son düzenleme:
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

yok hayır onerebılıcegın bır lıstevarmı

yok maalesef bende şeker düşüklüğü var ona göre liste verdi doktorum benm yediğimi başkası yerse kilo alırmış özellikle uyardı.pilav makarna ekmek serbest bana normalde sınırlı veriyorlar diyettekilere

Back
X