Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gruplara katil canim bizde öyle vermeye calisiyoruz. Hem sohbet oliyor. Bi gruba girip yazarsan yönlendirirler seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 70 boyunda 85 kıloyum unıversıte bırıncı sınıf kılolarımdan cok mutsuzum artık yuz gulleıgı yetmıyorum dıyet arkadası arıyorum her yerden sohbet edebılıcek ve motıve olabılecegım bırını kafasına zayıflamayı koyan ve ısteyeyn bırı varmııı(
1 70 boyunda 85 kıloyum unıversıte bırıncı sınıf kılolarımdan cok mutsuzum artık yuz gulleıgı yetmıyorum dıyet arkadası arıyorum her yerden sohbet edebılıcek ve motıve olabılecegım bırını kafasına zayıflamayı koyan ve ısteyeyn bırı varmııı(
Merhaba,
Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)
Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Arkadaşlar üstteki mesajımı lütfen okuyunuz ve bu başlık altında değil de mesajımda verdiğim linklerde yer alan ve size uygun olduğunu düşündüğünüz başlıklardan birinde paylaşıma devam ediniz lütfen..
Göstereceğiniz anlayış için teşekkürler..![]()
bende diyetisyene gittim listemi aldım elime yarın başlayacağım. başlayacağın diyet listen varmı?
yok hayır onerebılıcegın bır lıstevarmı