Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 70 boyunda 85 kıloyum unıversıte bırıncı sınıf kılolarımdan cok mutsuzum artık yuz gulleıgı yetmıyorum dıyet arkadası arıyorum her yerden sohbet edebılıcek ve motıve olabılecegım bırını kafasına zayıflamayı koyan ve ısteyeyn bırı varmııı (
1 70 boyunda 85 kıloyum unıversıte bırıncı sınıf kılolarımdan cok mutsuzum artık yuz gulleıgı yetmıyorum dıyet arkadası arıyorum her yerden sohbet edebılıcek ve motıve olabılecegım bırını kafasına zayıflamayı koyan ve ısteyeyn bırı varmııı (
Arkadaşlar üstteki mesajımı lütfen okuyunuz ve bu başlık altında değil de mesajımda verdiğim linklerde yer alan ve size uygun olduğunu düşündüğünüz başlıklardan birinde paylaşıma devam ediniz lütfen..
Arkadaşlar üstteki mesajımı lütfen okuyunuz ve bu başlık altında değil de mesajımda verdiğim linklerde yer alan ve size uygun olduğunu düşündüğünüz başlıklardan birinde paylaşıma devam ediniz lütfen..
Yazdığım mesajlar dikkate alınsın lütfen arkadaşlar..
İlk mesajda verdiğim linki inceleyerek "MEVCUT" başlıklardan birinde paylaşıma devam ediniz lütfen..
yok maalesef bende şeker düşüklüğü var ona göre liste verdi doktorum benm yediğimi başkası yerse kilo alırmış özellikle uyardı.pilav makarna ekmek serbest bana normalde sınırlı veriyorlar diyettekilere