Diyet arkadaşı

Tgbaydmr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7
4
6
31
Merhaba arkdaslar 26 yaşında 3 yasinda bir çocuk annesi olarak kendimi bildim bileli kilo alıp veremiyorum 🤭 aslında 92 ile hamile kalıp 108 lerle doğuma girip sezeryandan sonra 75 e kadar düşmüştüm ki salak kafam hayat şartları tek başına bebek büyütmek derken gene 92 yi buldum 😔 daha sonra diyetisyenle dur dedim 82 ye düştüm tabi sonra ikinci evlilik derken alışma aracı vs vahim durumdayım yani hem dert ortağı hemde diyet arkadaşı istyrm destekçi istyrm yani varmı yanımda olabilcek:)

her aksam yattigimda diyorum ki ya4in sabah erken kalkicam ekmeksiz guzel bi kahvalti hazirlicam sonra platesimiyapicam eliptik bisikletime binicem...oyle oyle bi umutla uyuyorum.sabah olunca canim kahvalti istemiyor kendimi yemedigim icin halsiz de hissediyorum iki ev isi yapayim tv bakayim diorum bakiorm gun bitmis:(hergun ayni döngü

katilan olursa denerim ama bende bidaha gittigi yere kadar:) kilomuzu yedilerimizi ictiklerimizi spirumuzu falan yaazariz

her aksam yattigimda diyorum ki ya4in sabah erken kalkicam ekmeksiz guzel bi kahvalti hazirlicam sonra platesimiyapicam eliptik bisikletime binicem...oyle oyle bi umutla uyuyorum.sabah olunca canim kahvalti istemiyor kendimi yemedigim icin halsiz de hissediyorum iki ev isi yapayim tv bakayim diorum bakiorm gun bitmis:KK43:hergun ayni döngü
Suan tamda beni anlattın 😂😂 kalkınca yemiyoruz gece yatana kdr akşam başlıyoruz gün içinde olan enerjimizde çöp oluyo tabi 😔 halbuki diyet demeyelimde sağlıklı beslenirken byle devam etmiyo çünkü bu süreçleri atlattım az çok bilincindeyim diyetisyenle ilerledigim icin fakat dedgm Gbi benim sorunum destekçi yok yanlizim 😔 kalabalık bi grup değil benim istedgm zaten çünkü ozmn herşey aman boşvere donusuyo yine ben direk tek bi arkadaşla yola devam edicem :)

Ben size eşlik edebilirim eğer isterseniz..

her aksam yattigimda diyorum ki ya4in sabah erken kalkicam ekmeksiz guzel bi kahvalti hazirlicam sonra platesimiyapicam eliptik bisikletime binicem...oyle oyle bi umutla uyuyorum.sabah olunca canim kahvalti istemiyor kendimi yemedigim icin halsiz de hissediyorum iki ev isi yapayim tv bakayim diorum bakiorm gun bitmis:KK43:hergun ayni döngü
Aynı ben

Günaydın, bende burada bir feupda 1,5 ay önce başladım, senin gibiyim aynı hiç bir farkımız yok 🤣başlıca diyorum öğlen oluyor bırakıyorum, ama geçen ay 2 kilo verdim geride almadım bu ayki hedefimde en az 2 kilo 👍zaten ramazana az kaldı ramazanda kilo vermek daha kolay burdanda yazarım istersen

Tek tavsiyem ekmek ve tatlı yememe olur, tabi pilav patates aburcur hamur işleri yememen ve olabildiğince az tuz tüketmen, gazlı içecek değil hiç içecek tüketmemen🤣 e dicen ne yicez valla ben sade kahve ve bitter çikolata günde en fazla 2 parça yada kuru kayısı oda en fazla 4 5 tane öyle yani çok zor diyet çok 👍🤗

Tek tavsiyem ekmek ve tatlı yememe olur, tabi pilav patates aburcur hamur işleri yememen ve olabildiğince az tuz tüketmen, gazlı içecek değil hiç içecek tüketmemen🤣 e dicen ne yicez valla ben sade kahve ve bitter çikolata günde en fazla 2 parça yada kuru kayısı oda en fazla 4 5 tane öyle yani çok zor diyet çok 👍🤗
Benden 2 haftada 6 kilo gitti şükür:)

Merhaba arkdaslar 26 yaşında 3 yasinda bir çocuk annesi olarak kendimi bildim bileli kilo alıp veremiyorum 🤭 aslında 92 ile hamile kalıp 108 lerle doğuma girip sezeryandan sonra 75 e kadar düşmüştüm ki salak kafam hayat şartları tek başına bebek büyütmek derken gene 92 yi buldum 😔 daha sonra diyetisyenle dur dedim 82 ye düştüm tabi sonra ikinci evlilik derken alışma aracı vs vahim durumdayım yani hem dert ortağı hemde diyet arkadaşı istyrm destekçi istyrm yani varmı yanımda olabilcek:)
Ben de varım

Back
X