• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı

gamzebyrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
106
13
48
27
Kızlar merhaba 18 yaşındayım 80 kiloyum :(( sürekli diyet yapıyorum ama hep yarıda kalıyo bu sefer kararlıyım amaa :) benimle birlikte diyet arkadaşlığı yapabilecek olan var mı acaba insan ozaman daha çok hırs ediyo :))

Öncelikle hayırlı olsun canım :) Karalılılığın devam eder umarım. Sadece diyet mi düşünüyorsun? Başka planların var mı?

geçen sene spora gittim pilates ve fitness ama dikkat etmediğim için yeme konusunda bi faydası olmadı bu sefer diyete alıştıktan sonra gitmeyi düşünüyorum :) sizin bi öneriniz var mı ??

Ben kendimde işe yarayan şeyleri söyleyebilirim sadece sonuçta herkesin metabolizması farklı çalışıyor. Ama en önemli şey, ki herkes içinde geçerli "kararlılık". İlk olarak neden kilo vermek istediğinin bir listesini çıkar ve motivasyonun düştükçe tekrar tekrar oku. Sadece tartıda kilo düşüşü hedeflemek yerine bedeninin incelmesi odaklı çalış. Yani bedenini ölç ve Sen de denemişsin, sağlıklı bir şekilde beslenmediğin sürece sporla kilo versen de sporu bıraktıktan belli bir süre sonra verdiklerini geri alırsın.

Ben geçen sene 10 kilo vermiştim ama yeme düzenimi bozduğum için 6 kilosunu geri aldım.75.1 kiloydum. Son zamanlarda yeme düzenimi tekrar değiştirdim. Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum. Tartı günüm pazartesi. O yüzden şu an ki kilomu bilmiyorum. zayıflama sürecinde sana eşlik etmek isterim. Ama bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve açılan konuları takip edenler birer ikişer kaçışıyor sonunda konu sahibi bile devam etmez oluyor günlüğüne. Umarım günlüğün daim olur:KK16:

Haklısınız kararlılık çok önemli sınav zamanim şuan stresten surekli abur cubur yiyen ben kendime engel olmaya çalışıyorum:) doktorumun verdigi listeye uymaya çalışıyorum ama inşallah buraya kizlarrr 80 kilodan 55 kilo oldum diye bi konu acabilirim:D cok teşekkür ederim bu arada tavsiyenize uyacagim :)

Evet insan sürekli yeme ihtiyacı duyuyo çünkü :( okadar çok takiyorum ki kilo meselesini anlatamam o yüzden elimden gelen herseyi yapicam insallah :(

Şu an yaşadığım şey destekten yoksun olmam. Bir kişi de çıkıp yürü be kim tutar seni demiyor. Yok efendim neymiş "mayamda varmış!". Yürü be gamze kim tutar bizi ! :KK45:

ay şu cümlen okadar çok doğru ki anlatamam yani :) herkes diyo sen çocukluğundan kilolusun veremezsin falan biride destek çıkmıyo ama şuan bu cümle okadar iyi geldi ki :) aynen bee kim tutar bizi :D

He yo ben de katılabilirim en hızlı şekilde kilo vermem lazım ama sağlıklı vi şekilde olması lazım ayrıca özellikle karın bölgem inanılmaz kötü durumda vücudumun da toparlanması lazım

bende karın bölgemden şikayetçiyim ve adım gibi biliyorum ki hareket etmeden erimiyor :( o yüzden kendini fazla zorlamadan karın egzersizleri yap. başka türlü kurtulamayacağız bu göbeklerden. bazen kendimi hamile:anneadayı: gibi hissettiriyor :KK42:

Kızlar merhaba 18 yaşındayım 80 kiloyum :KK43:( sürekli diyet yapıyorum ama hep yarıda kalıyo bu sefer kararlıyım amaa :) benimle birlikte diyet arkadaşlığı yapabilecek olan var mı acaba insan ozaman daha çok hırs ediyo :))

Diyet arkadaşı arıyorum ben de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben de 1.68 boy, 70 kilo civarlarındaydım uzun süre..Sonra sıkıntılı bir dönemde çoook kilo aldım 107'ye kadar çıktım şu an 96'yım.... 60'a düşmek istiyorum.

Fakat ben şok diyetleri savunmuyorum çünkü yapanlar geri alıyor hep genelde, ve sağlıksız... O yüzden ekmeği, şekeri kesip, azaltarak sağlıklı ayda 4-5 kilo vererek planlıyorum. Gerçi benim kilo fazlam çok olduğu için spor da eklersem ayda belki 6-7 kilo azaltmaya kadar çıkabilirim ama sağlıklı olmasına dikkat edeceğim dediğim gibi.....

Çocuklukta kilolu olup sonra incecik olan bir sürü insan var bu arada. Verirsin. :)

Diyet arkadaşı arıyorum ben de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben de 1.68 boy, 70 kilo civarlarındaydım uzun süre..Sonra sıkıntılı bir dönemde çoook kilo aldım 107'ye kadar çıktım şu an 96'yım.... 60'a düşmek istiyorum.

Fakat ben şok diyetleri savunmuyorum çünkü yapanlar geri alıyor hep genelde, ve sağlıksız... O yüzden ekmeği, şekeri kesip, azaltarak sağlıklı ayda 4-5 kilo vererek planlıyorum. Gerçi benim kilo fazlam çok olduğu için spor da eklersem ayda belki 6-7 kilo azaltmaya kadar çıkabilirim ama sağlıklı olmasına dikkat edeceğim dediğim gibi.....

Çocuklukta kilolu olup sonra incecik olan bir sürü insan var bu arada. Verirsin. :)

Ya da zayıf olup kilolu olan. Bu tamamen yaşam tarzıyla alakalı...
Sana katılıyorum. Zayıfladığım dönemde şok diyetler uygulamadım bende. Ekmeği çok nadiren tüketiyordum hala da çok az tüketiyorum ve düzenli olarak yürüyüş yapıyorum, tıpkı o zaman yaptığım gibi. Sıkıntılı dönemler insan için bir kabus gibi. Sıkıntı gitse de bıraktıkları tekrar sıkıntıya yol açabiliyor. tüm sıkıntılarımızdan kurtulduğumuz bi diyet arkadaşlığımız olsun hepimizin :)

Ya da zayıf olup kilolu olan. Bu tamamen yaşam tarzıyla alakalı...
Sana katılıyorum. Zayıfladığım dönemde şok diyetler uygulamadım bende. Ekmeği çok nadiren tüketiyordum hala da çok az tüketiyorum ve düzenli olarak yürüyüş yapıyorum, tıpkı o zaman yaptığım gibi. Sıkıntılı dönemler insan için bir kabus gibi. Sıkıntı gitse de bıraktıkları tekrar sıkıntıya yol açabiliyor. tüm sıkıntılarımızdan kurtulduğumuz bi diyet arkadaşlığımız olsun hepimizin :)

Çok güzel anlatmışsın. Aynen öyle... Ama çok çok baskı altında hissedersem gözüm hiçbir şey görmüyor benim bir nebze olsun rahatlığı yediklerimi özgürce yemekte arıyorum, tatlılar şunlar bunların verdiği o anlık rahatlama hissi ve mutluluğa kendimi kaptırıyorum... Sonra ise tabi...Sıkıntı. Böyle de bir durumum olduğu için ben haftada 1 günümün 1 öğününü serbest kılacağım ki çok zincirlenip kısıtlanmış gibi hissedip bıkmayayım bu uzun bir maraton ne de olsa.. : )

Dayanışma, sorunlarımızı tamamen çözmese de diyet yolculuğu sıkıntılarımızı azaltacak eminim ki...Sevgiler...

23112015193.webp

gamze bende kilo vermek istiyorum gerçekten haklısın tek başına olmuyo beraber motive olmak daha mantıklı geliyo banada destek olabilirim beraber baslayabiliriz istersen

Sinava calismaktan cevap veremedim kusura bakmayın :) söylediklerinizde çok haklısınız ama çok canımı sıkıyor bu kilo benim mesela dukan diyeti ciddi anlamda kilo verdiriyo ama yok tarifler falan ben yapamiyorum öyle ekmegi şekeri keserek ya da sporla yoksa bunaltiyo diyet beni ya hepimiz ortak bi diyette anlasalim ya da farklı farklı yapip sonuçları yazalim

Back
X