- 15 Kasım 2015
- 106
- 13
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba 18 yaşındayım 80 kiloyum( sürekli diyet yapıyorum ama hep yarıda kalıyo bu sefer kararlıyım amaa :) benimle birlikte diyet arkadaşlığı yapabilecek olan var mı acaba insan ozaman daha çok hırs ediyo :))
Diyet arkadaşı arıyorum ben de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben de 1.68 boy, 70 kilo civarlarındaydım uzun süre..Sonra sıkıntılı bir dönemde çoook kilo aldım 107'ye kadar çıktım şu an 96'yım.... 60'a düşmek istiyorum.
Fakat ben şok diyetleri savunmuyorum çünkü yapanlar geri alıyor hep genelde, ve sağlıksız... O yüzden ekmeği, şekeri kesip, azaltarak sağlıklı ayda 4-5 kilo vererek planlıyorum. Gerçi benim kilo fazlam çok olduğu için spor da eklersem ayda belki 6-7 kilo azaltmaya kadar çıkabilirim ama sağlıklı olmasına dikkat edeceğim dediğim gibi.....
Çocuklukta kilolu olup sonra incecik olan bir sürü insan var bu arada. Verirsin. :)
Ya da zayıf olup kilolu olan. Bu tamamen yaşam tarzıyla alakalı...
Sana katılıyorum. Zayıfladığım dönemde şok diyetler uygulamadım bende. Ekmeği çok nadiren tüketiyordum hala da çok az tüketiyorum ve düzenli olarak yürüyüş yapıyorum, tıpkı o zaman yaptığım gibi. Sıkıntılı dönemler insan için bir kabus gibi. Sıkıntı gitse de bıraktıkları tekrar sıkıntıya yol açabiliyor. tüm sıkıntılarımızdan kurtulduğumuz bi diyet arkadaşlığımız olsun hepimizin :)