• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı

Diyetle beraber uyguladigimiz seyleride soyleriz hemde herkesi görüyorum zayıflamis falan sırf motive sorunu yüzünden veremiyorum olmuyo en son burasi artık:(

Tartisi olmasa bile eczaneler falan tartiyo her hafta ya da ayda tarti günü yapalım çoğunluk. Ne derse öyle olsun :)

Ben iki gündür diyetteyim spor ve yediklerimi azaltma seklinde kendimi tamamen ac birakamam zor gelir cunku bana bide zumba dansi duymustum aksamlari yuruyusten sonra onuda yapiyorum :-)

Zaten aç kalma doğru değil en önemlisi ekmek yemegi bırakmak. Geçen sene spor salonuna gittiğimde hocamiz yaptırıyodu gerçekten cok hareket etmeyi sagliyo terletiyo insani bu sene kilo vermeye basladiktan sonra gitmek istiyorum

ben buradayım gamzebyrk gamzebyrk :) ben kendimi aç bıraktığımda kilo veremiyorum. az yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka salata yiyorum. zaten onu yiyince canım fazla yemek istemiyor. ekmeği sadece sabah kahvaltısında tüketiyorum. adım sayarım var günlük en az 7000 adım atıyorum. ama çok sık acıkıyorum :kk77::KK43:

dreammergirl dreammergirl kendini aç bırakma zaten metabolizması yavaşlıyor insanın.
Tartılmayı haftada bir yapalım yolunda gitmeyen bir şeyler olursa fark etmemiz daha kolay olur. Tartılmayı da pazartesi günleri yaparsak eğer hafta sonu kaçamak yapmamış oluruz. Ben öyle düşünüyorum siz ne dersiniz?
Bir de vücut ölçümü yapsak nasıl olur?

Valla haklisiniz yok kendimi ac birakmyrum ama spor yuruyus surekli yapiyorum bunlari siz nasil derseniz oyle yapariz yani :-)

Selam kızlar ben de katılmak istiyorum. O kadar kolay kilo alan bi bünyem var ki çok kızıyorum :KK62: 10 kilo vermiştim ne güzel yeme düzenimi bayaaa bi bozduğumdan 6 kilosunu geri aldım şu an 71 kiloyum. Kendimi bildim bileli 62-63 kilonun altında olmadım ve hep dediğiniz gibi senin yapın bu böylesin gibi şeyler bana da söylendi :KK61: artık hedefim 55 geçen hafta başladım spor salonuna ve yediklerime dikkat ediyorum umarım başarırım.

Kuzum 72 olsam sukredecegim 82 kiloyum iki gundur cok kararli bi sekilde diyetimdeyim umarim bozmam ve 60 kilonun altina dusmek istiyorum onu gormek istyrum artk :'(

Kararlı olmak en önemlisi. Sık sık takip etmen iyi olur böyle konuları motivasyon için başarı hikayelerini de oku. Biz neden yapamayalım ki :21: kilo verme sürecimde önemini en çok farkettiğim şey akşam yemeği saati oldu söylemezsem olmaz. 6dan sonra meyve bile yemiyorum çok acıkırsam süt içiyorum ya da bi kaç tane çiğ badem atıyorum ağzıma. Akşam geç yememek çok çok önemli bence geri aldığım kilolar hep bundan :110:

Bende yemegi fazla gec yemiyorum 7 den once hep cunku isten 6 da geliyorum anca ztn meyve yiyordum genelde yuruyusten bi saat snra yani genelde 10 gibi biraksammi ozaman cok degil yarim porsiyon kdr

Daha önce kilo verdin mi canım ? Şundan dolayı soruyorum eğer düzenin böyleyse devam et,bırakma. Ama benim için en iyi olanı bu daha etkili oluyor. Kahvaltıyı çok iyi yapıyorum öğle yemeği daha az en azı da akşam yemeği. Aç kalmıyorum gün içinde aralarda meyve kuruyemiş falan yiyorum. Benim oluşturduğum düzen bu

Bende ayni sekilde sabah oglen ve aralar is yerimde kepek ekmek sabahlari ve domates peynir mandalin elma tarzi aksamda sebze agirlikli yada corba oluyor verdim daha evelde 9 kilo verdim 78 den 69 kiloya dustum cok iyiydim ozaman baya zayftm kuzum guzel olmustu ama diyet brakinca geri aldim cok su iciyordum simdide oyle su cok iciyorum yuruyus dans ediyorum aksamlari 30 dk falan yemegi tamamen kesmiyorum az az da olsa herseyden yiyorum ama ekmek aksam yada oglen hic yemiyorum

Ben de aynısını yapıyorum canım. 77 den 66 ya düşmüştüm 6 sını geri aldım ne yazık ki sporu bırakınca yemeyi de abartıyorum. O yüzden spor yapmazsam olmuyor malesef

Kizlar aynen verirke gram gram anca ama alirken oh kilo kilo:-( napcaz birbirimizi destek olucax insallah kilolari verecez artk bende on liralik taytla fistik gibi olmak istyrum :KK70::KK70:

Kararlı olmak en önemlisi. Sık sık takip etmen iyi olur böyle konuları motivasyon için başarı hikayelerini de oku. Biz neden yapamayalım ki :21: kilo verme sürecimde önemini en çok farkettiğim şey akşam yemeği saati oldu söylemezsem olmaz. 6dan sonra meyve bile yemiyorum çok acıkırsam süt içiyorum ya da bi kaç tane çiğ badem atıyorum ağzıma. Akşam geç yememek çok çok önemli bence geri aldığım kilolar hep bundan :110:
Herkes kendi bünyesini biliyor. Senin de dediğin gibi ne etkiliyse onu yapmak önemli.

Bende yemegi fazla gec yemiyorum 7 den once hep cunku isten 6 da geliyorum anca ztn meyve yiyordum genelde yuruyusten bi saat snra yani genelde 10 gibi biraksammi ozaman cok degil yarim porsiyon kdr

dreammergirl dreammergirl uyku düzenin nasıl? Eğer çok geç yatıyorsan akşam 6'dan sonra bir şey yememenin sana yararından çok zararı olur. Zaten 10 gibi meyve yiyor muşsun. Bu iyi ama yanında bir bardak süt ya da yarım kase yoğurt tüketmen daha etkili olabilir. doktorların verdikleri diyet listelerine incelerseniz meyvenin yanında hep süt veya yoğurt veriyorlar. yoğurt ve sütün metebolizmayı hızlandırdığı da kanıtlanmış... bunları zaten biliyorsunuzdur.

Back
X