• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Arkadaşsız Olmadı.Arkadaş arıyorum

Arkadaşlar meraba, ben 10-11 kilo vermek istiyorum.Diyetisyene gitmedim kendimce diyet yapıyorum. Sitede diyet günlüğü yazıyorum benim için yeterli olmadı okuyan yok gibi hissedip diyeti boşladım lafın özü motivasyon olsun diye hem destek olacak hem diyet yöntemlerimizi yediklerimizi içtiklerimizi yaptığı sporu vs. yazacak diyetdaşlar arıyorum. Sanırım böylelikle yalnız hissetmem kilolardan kurtulmam hızlanır.
Yok mu birlikte zayıflamak isteyen ?

Meraba siyah_20 :) Öyleyse bugun hazır pazartesi günlerden başlayalım birlikte günlük tutmaya :) Umarım birlikte başarırız.
Sen kaç kilo vermek istiyorsun?

selam kızlar bende varımmm :52: 57.2 kiloyum 23 yaşındayım öğretmenim okulda çıkan yemekleri yiyorum gün boyu o yüzden azaltarak zayıflamayı düşünüyorum yani yiyecek seçme şansım pek yok:26:

Arkadaşlar bilgisayardan giremediğim için alıntı ile cevaplayamadım :)) çok sevindim yalnız kalmadığıma. Yediklerimi de birazdan paylaşcam.Hepimize az kalorili bir gün olsun.

Arkadaşlar bilgisayardan giremediğim için alıntı ile cevaplayamadım :)) çok sevindim yalnız kalmadığıma. Yediklerimi de birazdan paylaşcam.Hepimize az kalorili bir gün olsun.

inşallah canım az kaloriyle kapatmak dileğiyle :34:

Merhaba :)) bugünü tamamladık. Sanırım bu saatten sonra yemem bir şey. Bugun
Kahvaltım 2 dilim kepekli ekmek 2dilim kaşar 4zeytin 1haşlanmış yumurta
Öğlen Kepekli 5tane biskuvi 2 ceviz
Akşam 1kase ezogelin çorba 4kaşık patlıcan yemeği 1kase yoğurt 1dilim ekmek

Arkadaşlar meraba, ben 10-11 kilo vermek istiyorum.Diyetisyene gitmedim kendimce diyet yapıyorum. Sitede diyet günlüğü yazıyorum benim için yeterli olmadı okuyan yok gibi hissedip diyeti boşladım lafın özü motivasyon olsun diye hem destek olacak hem diyet yöntemlerimizi yediklerimizi içtiklerimizi yaptığı sporu vs. yazacak diyetdaşlar arıyorum. Sanırım böylelikle yalnız hissetmem kilolardan kurtulmam hızlanır.
Yok mu birlikte zayıflamak isteyen ?
meraba bende varım valla tam 10 kilo vermem gerek benimde yeni yıl güsel şeyler getirirken kilolarıda götürsün :) bu arada mutlu yıllar diyet arkaşım

bende katılabilirmiyim aranıza. Kendimden iğrenir oldum artık. 70 kiloyum ve en son hamileyken bu kiloya çıkmıştım. Ben de tek başıma diyet yapamıyorum. Masabaşı çalışıyorum sıfır hareket yani.Motivasyona ama çekişmeli yarış halinde bir motivasyona ihtiyacım var. Anca gazla çalışıyorum anlayacğınız:)

bende katılabilirmiyim aranıza. Kendimden iğrenir oldum artık. 70 kiloyum ve en son hamileyken bu kiloya çıkmıştım. Ben de tek başıma diyet yapamıyorum. Masabaşı çalışıyorum sıfır hareket yani.Motivasyona ama çekişmeli yarış halinde bir motivasyona ihtiyacım var. Anca gazla çalışıyorum anlayacğınız:)

Aramıza hoşgeldin :46: ahh o gaz olmasa zaten çalışamıcaz :1:

sabah 1 dilim çikolatalı ekmek yedm 2 zeytin yarım kk da peynir ve sürekli hareket halindeydim:32::8:
öğlende yoğurtlu bi çorba çıktı okulda bide patates yemeği :56:

benimde bi 5 kilo vermem lazım :27: ama veremiyorum tam verir gibi oluyorum hoppp bakmışım yine 60ı görmüşüm :27:
geçen hafta 60 kiloydum bir haftadır dikkat ediyorum şu an 59.2 yim 54 kg olmak istiyorum
bende tüm gün evde olmanın sıkıntısıyla kendimi abur cubura veriyorum ve çok çabuk kilo alıyorum
ipin ucunu kaçırmamak ve yanında bir de 5 kilo vermek adına bende gruba katılmayı arz ediyorum :1::1:

benimde bi 5 kilo vermem lazım :27: ama veremiyorum tam verir gibi oluyorum hoppp bakmışım yine 60ı görmüşüm :27:
geçen hafta 60 kiloydum bir haftadır dikkat ediyorum şu an 59.2 yim 54 kg olmak istiyorum
bende tüm gün evde olmanın sıkıntısıyla kendimi abur cubura veriyorum ve çok çabuk kilo alıyorum
ipin ucunu kaçırmamak ve yanında bir de 5 kilo vermek adına bende gruba katılmayı arz ediyorum :1::1:

Aramıza hoşgeldin :42: ben gibisin :1: bende 57.2 yim ve yanlız yaşıyorum canım sıkıldıkça bişeyler yiyorum gün boyu çok güzel gidiyor ama akşam oldu mu iş bozuluyor:26:

Yeni sene ilk gun :) 2014 ! Günlüğe yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş.
Ben dün gece yemeyi biraz abartmış olabilirim aslında geç saatte yemeye devam ettim o da hoş olmadı.Hem arkadaşımın doğumgünü olduğundan yaşpasta yedim :/ (itiraf ediyorum hepsini)
Yeni yılda disiplinli olcam. Abur cuburdan uzak durup spora başlıycam. Bu sabah simit -çay yedim kahvaltıda. Akşam yine yediklerimi yazarım.

Dün bende geç saatte bıraktım yemeği ya :26: o yüzden bugün telafi etmeye çalışıyorum öğlen kahvaltı yaptım demin de akşam yemeğimi yedim sadece tarhana çorbası içtim :21:

Back
X