Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende varımmm57.2 kiloyum 23 yaşındayım öğretmenim okulda çıkan yemekleri yiyorum gün boyu o yüzden azaltarak zayıflamayı düşünüyorum yani yiyecek seçme şansım pek yok:26:
senin kilon iyi değilmi sen vermek istiyosan ben öleyim![]()
![]()
Arkadaşlar bilgisayardan giremediğim için alıntı ile cevaplayamadım :)) çok sevindim yalnız kalmadığıma. Yediklerimi de birazdan paylaşcam.Hepimize az kalorili bir gün olsun.
meraba bende varım valla tam 10 kilo vermem gerek benimde yeni yıl güsel şeyler getirirken kilolarıda götürsün :) bu arada mutlu yıllar diyet arkaşımArkadaşlar meraba, ben 10-11 kilo vermek istiyorum.Diyetisyene gitmedim kendimce diyet yapıyorum. Sitede diyet günlüğü yazıyorum benim için yeterli olmadı okuyan yok gibi hissedip diyeti boşladım lafın özü motivasyon olsun diye hem destek olacak hem diyet yöntemlerimizi yediklerimizi içtiklerimizi yaptığı sporu vs. yazacak diyetdaşlar arıyorum. Sanırım böylelikle yalnız hissetmem kilolardan kurtulmam hızlanır.
Yok mu birlikte zayıflamak isteyen ?
bende katılabilirmiyim aranıza. Kendimden iğrenir oldum artık. 70 kiloyum ve en son hamileyken bu kiloya çıkmıştım. Ben de tek başıma diyet yapamıyorum. Masabaşı çalışıyorum sıfır hareket yani.Motivasyona ama çekişmeli yarış halinde bir motivasyona ihtiyacım var. Anca gazla çalışıyorum anlayacğınız:)
benimde bi 5 kilo vermem lazımama veremiyorum tam verir gibi oluyorum hoppp bakmışım yine 60ı görmüşüm
geçen hafta 60 kiloydum bir haftadır dikkat ediyorum şu an 59.2 yim 54 kg olmak istiyorum
bende tüm gün evde olmanın sıkıntısıyla kendimi abur cubura veriyorum ve çok çabuk kilo alıyorum
ipin ucunu kaçırmamak ve yanında bir de 5 kilo vermek adına bende gruba katılmayı arz ediyorum![]()