• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Arkadaşsız Olmadı.Arkadaş arıyorum

Guzel yapmissin karafilseven :)
Bende bu saat oldu hala simitle duruyorum. Eve gidince corba içmek benim de planım belki iki kaşık bulgur pilavı da yiycem. Dün gece yediklerim bana iki gün yeter sandım ama şu an karnım zil çaldı.
Ama böyle az sağlıklı yemeliyim akşamları :)

Guzel yapmissin karafilseven :)
Bende bu saat oldu hala simitle duruyorum. Eve gidince corba içmek benim de planım belki iki kaşık bulgur pilavı da yiycem. Dün gece yediklerim bana iki gün yeter sandım ama şu an karnım zil çaldı.
Ama böyle az sağlıklı yemeliyim akşamları :)

Akşam bide nescafe içtim az kaloriyle kapattım canım ama dediğin doğru yılbaşı gecesindekiler 1 yıl yeter :1:

ben diyeti bozacak herhangi bir şey yemedim oldukça iyi gidiyor :)
dün eşim evdeydi hiç nete giremedim ama sizde pek uğramamışınız arkadaşlar
ne kadar aktif olursak o kadar iyi olur bence

ben diyeti bozacak herhangi bir şey yemedim oldukça iyi gidiyor :)
dün eşim evdeydi hiç nete giremedim ama sizde pek uğramamışınız arkadaşlar
ne kadar aktif olursak o kadar iyi olur bence

bende katılıyorum birbirimize destek olmalıyız daha çok girerek :13:

gelelim bugünkülere :42:
sabah 2 dilim kaşarlı ekmek ve marul 2 zeytin
öğlen 2 kaşık ıspanak yemegi azıcık yogurt 1 kase de şehriye çorbası:42:

ikindi kahvaltısında azıcık patlamış mısır yedim:17:

Merhaba :)) ben bugun evde degildim disarda yedim o yuzden katı beslendim.
Sabah 1dilim kepekli ekmek 4ceviz şekersiz çay
Öğlen 1elma 1 kase mercimek çorba
Akşam 1buçuk dilim kepekli ekmek yanında kızarmış tavuk ve salata
Yemekten sonra kahve

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.şu an 64kg ım.Geçen sene 65 idim diyetisyene gidip 5kg verdim.sonra yedim yedim yine aynı oldum.Ne olacak benim halim.Lütfen beni de alın aranıza........

Merhaba :)) ben bugun evde degildim disarda yedim o yuzden katı beslendim.
Sabah 1dilim kepekli ekmek 4ceviz şekersiz çay
Öğlen 1elma 1 kase mercimek çorba
Akşam 1buçuk dilim kepekli ekmek yanında kızarmış tavuk ve salata
Yemekten sonra kahve

canım bol su içiyor musun o da çok önemli:34:

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.şu an 64kg ım.Geçen sene 65 idim diyetisyene gidip 5kg verdim.sonra yedim yedim yine aynı oldum.Ne olacak benim halim.Lütfen beni de alın aranıza........

aramıza hoş geldin:13: diyetisyenin listesini uygulayabilirsin o zaman tekrar yani en azından nasıl vericeni biliyorsundur:46:

Iyi aksamlar :) su icmeye calisiyorum ama sanirim 2lt degil olmuyor. Listemi de yyazicam :)

Kızlar Merhaba bende katılmak istiyorum araniza :) 20 kilo fazlam wardi 7si gitti kaldi 13 :(

Iyi aksamlar :) su icmeye calisiyorum ama sanirim 2lt degil olmuyor. Listemi de yyazicam :)

iç canım ya zorla bile olsa iç çünkü çok faydalı sağlıklı ve zayıflamayı hızlandırıyor:52:

Ben okadar fena grip oldum ki yediğmi yazacak kadar gözümü açadım. Zaten iki gündür annemin zorla içirdiği ballı pekmezli karışımlardan günde 1kase tarhana çorbasından başka bi şey de yemedim. Zor yutkunuyorum :/

Sizin diyetler nasil gidiyor???

Back
X