diyet başarısı :)

konu nasıl

• güzel

OY: 1 50,0%
  • idare eder

OY: 1 50,0%
  • igrenç

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

OZLEMAH

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
46
0
16
Bursa
:10: merhaba ;

3 ay sonra düğünüm var ve bir ay sonrada nikahımız olucak ben büyük bunalımlara girerek 68 kilo iken 2 hafta içinde 63 oldum şuan hala 63 kiloyum diyet yapmak istiyoru yapıyorumda hakkıyla veriyorumda ama çevremdekiler çirkinleşiyosun yapma etme diyo allah aşkına zayıf insanlar hepmi çirkin spor aletlerimi bile aldılar zayıfla artık biz deneyelim diye hayır diyemedim 168 boyunda 63 kilo 4 kilo fazlam var belki ama kafama cok takamamın sebebi sevgili kayınvalidegim olsun sen zayıfla benim oglan yüz gram evlenince kilo alırsın demesi ve bide cok sevdiği yigeninin nişanlıgını bana denetmesi herkesin içinde bide :( ve olmadı tabiki nasıl olsun 1,55 boyunda kızın kıyafeti cocuk nişanlıgı gibi oldu hayır ben niye denedim kendime kızıyorum neyse işte o günder beridir on kilo verdim halada sağlıklı bi şekilde veriyorum devamda edicem hergün tartılıyorum sonuç olumlu tabiki arada fazla kaçırsamda inşallah 16.08.2014 tarihinde 57 kilo ile gelin olucam diyet yapmaktan neferet ediyorum o yüzden az yiterek zayıflıyorum yarın devam edicem artık hergün tek bi yazıda olsa yazıcam kendime iyi bakmam dileklerimle :nazar:

Son düzenleme:
dün 1 saat yürüyüş
00:30 saat kardiyo hareketleri
300 yerinde atlama

sonuçç : 63.80 kg

bekle beni 60 geliyorum :1:

İnsanın moreli yerinde olunca rejim falan çok kolay geliyo aslında hatta kendin yeter artık yeme diyosun ama en ufak bir sinir kirizinde hemen gelsin tatlılar gitsin yemekler o yüzden morel cok önemli ne olursa olsun insan sakin kalmalı en azından sinirlenince başka bir işle ugraşmalı kafanı yemek dışında herşeye zorlammız gerekiyor bu kadınların işi cok zor ya hep bi diyet hep bi süs püs :18:

bugün gün süper geçiyor yeşilçay su hepsi tamam kafama göre diyet yapıyorum o yüzden menüm yok yanlız yogurdu hiç unutmamak lazım

bi kase yogurt içine pul biber 6,7 damla limon katıp bolbol yemek lazım hem tadı cok güzel doritosun şu sosları var işte tam onlardan limonu saymassak tabi gerçi yogurt kendi başınada bir mucize :49:

Dün akşam 1 saat yürüyüş 6 dan sonra yemek bırakıldı
akşam dokuzda yogurt

bugün itibariyle kilom : 63.00

:46:

Bugun 63:30 dunku sinieden dolayi jeralde:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X