diyet başlasınn

yarın öyle yapıcam bugün gündüz kaçtı biraz ama akşam yemeği yemedim hala acıkmadım yani senin nasıl gidiyor varmı gelişme

kızlar bugün tartıldm ve ilk kilom 63 tü şimdi 57.5 :) ama bir ay içinde hergün yarım saat spor yaptım ve akşam 7 den sonra bişey yememeye çalıştım 3 kere kaçamak yaptm olmadı değil :) güzel tarafı yağdan vermiş olmam tabi dukan diyetimde de 3. günüm :)

kızlar bugün tartıldm ve ilk kilom 63 tü şimdi 57.5 :) ama bir ay içinde hergün yarım saat spor yaptım ve akşam 7 den sonra bişey yememeye çalıştım 3 kere kaçamak yaptm olmadı değil :) güzel tarafı yağdan vermiş olmam tabi dukan diyetimde de 3. günüm :)

tebrik ediyorum seni azimle gidiyorsun eminim başaracaksın :46:

akşam yemeği yağsız tuzsuz patlıcan :(( ama tadı güzel yaa :) sebze protein evreme geçtim :) birazdan da spora gidiyorum :) bol eksili günlere devamm

canım aralıgın 1 inde 62 kilom dedin . ben anlamadım bugün ayın beşi ve sen 57 bucuk kiloyum dedin .

canım aralıgın 1 inde 62 kilom dedin . ben anlamadım bugün ayın beşi ve sen 57 bucuk kiloyum dedin .

canım ben bir ay önce spora başladım ve doğal olarak tarttılar 63 kiloydum ve o kilomu söyledim size diyete başlamadan önce.Ama hangisinin etkisi oldu bilmiyorum 57.5 olmuşum dün tartıldığımda.3 gün diyet var bunun içinde.

merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım ama sohbetler çok samimi ben bugün itibari ile İsveç diyetine başladım çalışıyorum umarım başarabilirim birbirinize verdiğiniz destek çok hoşuma gitti ben de paylaşmak istedim hepimize kolay gelsin...:3

merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım ama sohbetler çok samimi ben bugün itibari ile İsveç diyetine başladım çalışıyorum umarım başarabilirim birbirinize verdiğiniz destek çok hoşuma gitti ben de paylaşmak istedim hepimize kolay gelsin...:3

hayırlı olsun canım bende gece aniden aldığım bir kararla isveç diyetine başladım. Sabah kahvemi içtim, ıspanak hazrlanıyo ama yumurta:45: neyse sonuçları düşünerek katlanıcam artk :40:

hayırlı olsun canım bende gece aniden aldığım bir kararla isveç diyetine başladım. Sabah kahvemi içtim, ıspanak hazrlanıyo ama yumurta:45: neyse sonuçları düşünerek katlanıcam artk :40:

teşekkür ederim evet yumurta zordu ama ben ıspanağı dünden haşlayıp işyerinde yedim soğuk soğuk o hiç tat vermedi bir de çay kahve elimden düşmüyordu onu arıyorum umarım 13 gün dayanırım ve dayandığıma değer:1:

Emin ol deyecek yani değmeli :):1:

sabah tartıldığımda 83 kiloydum umarım iyi bir sonuç alırım.

ah kızlar akşamları tatlı krizine giriyorumm ama sabırrr:( inanırsak olur durmadan devamm pes etmek yok farklı diyetler yapıyor olsak ta amacımız bir ve sonucumuz da bir olmalıı :)

bu arada benm bugün diyette brinci haftam bu haftada hasta olduğum için sonuçlardan bahsetmiyorum ki bilmiyorum da :) ama 2.haftanın sonunda tartılmayı düşünüyorum motive oluruz belki hep birliktee :)

umarım değer bende aşırı tatlı düşkünü ve evet kötü biliyorum ama tuzu seven biri olarak çok zorlanıyorum burnumda tüten çaydan hiç bahsetmeyeyim ama sabırlıyı olacağım inşallah hepimize kolay gelsin iyi akşamlar sabırlar diliyorum:18:

bu arada benm bugün diyette brinci haftam bu haftada hasta olduğum için sonuçlardan bahsetmiyorum ki bilmiyorum da :) ama 2.haftanın sonunda tartılmayı düşünüyorum motive oluruz belki hep birliktee :)

Çok sabırlı biri olduğum söylenemez, itiraf ediyorum iştahım da açık :1: bu isveç diyetine nasıl dayanıcam diye düşünerek uyandm. İşe giderkende bi tartıldım ki 1 kilo gitmiş ilk gün hemde. :53: çok şaşırdım.hatta inanmayıp tekrar tekrar tartıldım. Umarım diyet boyunca tartım her sabah bana böyle süprizler yapar :33: Bugün 2. gün kaldı 11 güncük :)

Kızlar nasıl gidiyor? Öğlen baş ağrısından öldüm ama yinede salam ve yoğurtuma razı kaldım bünye alışkın olmayınca baş ağrısı yaptı ama azmediyorum ben tartılmadım 13 günün sonunda (tabi tutabilisem kendimi:26:) tartılıp kendimi onurlandıracağım yalnız az önce şeker düştü galiba onun için sadece 2 tanecik kuru kayısı yedim ama korkudan bugün işim çok geç bitiyorrr umarım sayılı günler gerçekten de çabuk geçer sizlere de bana sabır:52:

Çok sabırlı biri olduğum söylenemez, itiraf ediyorum iştahım da açık :1: bu isveç diyetine nasıl dayanıcam diye düşünerek uyandm. İşe giderkende bi tartıldım ki 1 kilo gitmiş ilk gün hemde. :53: çok şaşırdım.hatta inanmayıp tekrar tekrar tartıldım. Umarım diyet boyunca tartım her sabah bana böyle süprizler yapar :33: Bugün 2. gün kaldı 11 güncük :)

Bir günde bir kilo çok iyiiiiii.....:46: bünyene sağlıkkk:1:

Back
X