- Konu Sahibi pessimist_
işte dayanamıyorum o yüzden belli başlı bi diyet yapsam vereceğim böyle yerimde sayıyorum![]()
canım biraz daha doyurucu şeyler yemeye çalış biraz da nefsine hakim ol herşey gönlünce olur :) bol su!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte dayanamıyorum o yüzden belli başlı bi diyet yapsam vereceğim böyle yerimde sayıyorum![]()
canım biraz daha doyurucu şeyler yemeye çalış biraz da nefsine hakim ol herşey gönlünce olur :) bol su!!!
yarın öyle yapıcam bugün gündüz kaçtı biraz ama akşam yemeği yemedim hala acıkmadım yani senin nasıl gidiyor varmı gelişme
pesimist her gün mü yaptın spor?Mesela yürüyüş mü pilates mi ne yaptın?
kızlar bugün tartıldm ve ilk kilom 63 tü şimdi 57.5 :) ama bir ay içinde hergün yarım saat spor yaptım ve akşam 7 den sonra bişey yememeye çalıştım 3 kere kaçamak yaptm olmadı değil :) güzel tarafı yağdan vermiş olmam tabi dukan diyetimde de 3. günüm :)
kızlar bugün tartıldm ve ilk kilom 63 tü şimdi 57.5 :) ama bir ay içinde hergün yarım saat spor yaptım ve akşam 7 den sonra bişey yememeye çalıştım 3 kere kaçamak yaptm olmadı değil :) güzel tarafı yağdan vermiş olmam tabi dukan diyetimde de 3. günüm :)
canım aralıgın 1 inde 62 kilom dedin . ben anlamadım bugün ayın beşi ve sen 57 bucuk kiloyum dedin .
merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım ama sohbetler çok samimi ben bugün itibari ile İsveç diyetine başladım çalışıyorum umarım başarabilirim birbirinize verdiğiniz destek çok hoşuma gitti ben de paylaşmak istedim hepimize kolay gelsin...:3
hayırlı olsun canım bende gece aniden aldığım bir kararla isveç diyetine başladım. Sabah kahvemi içtim, ıspanak hazrlanıyo ama yumurtaneyse sonuçları düşünerek katlanıcam artk
![]()
Emin ol deyecek yani değmeli :)
sabah tartıldığımda 83 kiloydum umarım iyi bir sonuç alırım.
bu arada benm bugün diyette brinci haftam bu haftada hasta olduğum için sonuçlardan bahsetmiyorum ki bilmiyorum da :) ama 2.haftanın sonunda tartılmayı düşünüyorum motive oluruz belki hep birliktee :)
Çok sabırlı biri olduğum söylenemez, itiraf ediyorum iştahım da açıkbu isveç diyetine nasıl dayanıcam diye düşünerek uyandm. İşe giderkende bi tartıldım ki 1 kilo gitmiş ilk gün hemde.
çok şaşırdım.hatta inanmayıp tekrar tekrar tartıldım. Umarım diyet boyunca tartım her sabah bana böyle süprizler yapar
Bugün 2. gün kaldı 11 güncük :)