Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıya odaklanma sadece derim mezura daha kıymetli böyle zamanlarda.. kolay gelsin ben de diyetteyimBurası benim diyet günlüğüm olsun istiyorum. Tartıldıkça girip kendimi takip etmek istiyorum, belki daha motive olurum ve bu sefer farklı olur.
07.04.21
Başlangıç: 89.4
Tabi, çok isterim en büyük eksikliğim motivasyon oluyor çoğu zaman. Aynı sorunlarla mücadele eden arkadaşlar süper olurAçtığım konuya beklerim diyet egzersiz yürüyüş yapıyorum 32.günüm diyet arkadaşı olabilirsiniz yaptıklarınızı paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi konu: ‘Sağlıklı beslenmede ilk adım’
Çok haklısın ben mezuraya da tartıya da odaklanmak istemiyorum bu yüzden ayda bir tartıya bakmaya belki ölçülmeye karar verdim. Çünkü yeme bozukluğunun olduğunun farkına vardım. Yasam tarzımı ve düşünce yapımı değiştirmek istiyorum. Sağlıklı olmak istiyorum .Tartıya odaklanma sadece derim mezura daha kıymetli böyle zamanlarda.. kolay gelsin ben de diyetteyim
Aynen kesinlikle öyle istedikten sonra yavaş yavaş değiştirmeye başla gerisi geliyor.. ben hep gerçekçi oldum dürüst oldum kendime o yüzden çok güzel bir şekilde kendi imkanimla verdim .. 89 kiloyken hedefim 80di .. 1 sene bunun için çalıştım sonrasında 72 ydi .. bı sene de böyle geçti .. 64du sonra ona göre programlar yaptım daha sonra oldum.. sonrası kendiliğinden geldi bir baktım sabah 59 .. 90kilo ve üzeri bakıyorum hedef koyuyor kendine 65 olmayın diyor şok diyetelr falan 5-6 ayda onca kiloyu evet veriyor.. neler neler yapıyorlar.. bı sene geçmiyor fazlasıyla geri alıyorlar yanlıs.... Mantıksız benceÇok haklısın ben mezuraya da tartıya da odaklanmak istemiyorum bu yüzden ayda bir tartıya bakmaya belki ölçülmeye karar verdim. Çünkü yeme bozukluğunun olduğunun farkına vardım. Yasam tarzımı ve düşünce yapımı değiştirmek istiyorum. Sağlıklı olmak istiyorum .
MasaAllah tebrik ederim gerçekten büyük bir azım örneği . Ben biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum açıkçası çünkü çocuk düşünüyoruz, korunmuyoruz ama bi yıldır olmuyo çocuğumuz kilodan mi kaynaklı diye düşünmeye başladım.Aynen kesinlikle öyle istedikten sonra yavaş yavaş değiştirmeye başla gerisi geliyor.. ben hep gerçekçi oldum dürüst oldum kendime o yüzden çok güzel bir şekilde kendi imkanimla verdim .. 89 kiloyken hedefim 80di .. 1 sene bunun için çalıştım sonrasında 72 ydi .. bı sene de böyle geçti .. 64du sonra ona göre programlar yaptım daha sonra oldum.. sonrası kendiliğinden geldi bir baktım sabah 59 .. 90kilo ve üzeri bakıyorum hedef koyuyor kendine 65 olmayın diyor şok diyetelr falan 5-6 ayda onca kiloyu evet veriyor.. neler neler yapıyorlar.. bı sene geçmiyor fazlasıyla geri alıyorlar yanlıs.... Mantıksız bence
Kiloyla alakası olduğunu duusnmuyorum.. çok kilolu insanlar bile kalıp doğum bile yapıyorlar.. sağlık sorununuz yoksa kilo değildirMasaAllah tebrik ederim gerçekten büyük bir azım örneği . Ben biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum açıkçası çünkü çocuk düşünüyoruz, korunmuyoruz ama bi yıldır olmuyo çocuğumuz kilodan mi kaynaklı diye düşünmeye başladım.
Şubat ayından beri uğraşıyorumMerhaba çok teşekkür ederim size de kolay gelsin . Siz de yeni mi başladınız yoksa bayadır yapiyo musunuz![]()
Önemli olan devam etmek bence gerisi halloluyor, benim en büyük problemimŞubat ayından beri uğraşıyorumBazen tam gaz bazen ağır aksak devam ediyorum
![]()
takımlara katılmayı düşündünüz mü hevesiniz gelip geçici değilse motivasyonunuzu arttırıyor bir gruba dahil olmak.14.04.21
Kilo : 87.9
Benim deÖnemli olan devam etmek bence gerisi halloluyor, benim en büyük problemim
istikrar çünkü![]()
Istiyorum ama nasıl katılacağını bilmiyorum daha iyice kullanmayı öğrenemedim burayı datakımlara katılmayı düşündünüz mü hevesiniz gelip geçici değilse motivasyonunuzu arttırıyor bir gruba dahil olmak.
SüpersinBenim deŞimdilik bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum şuana kadar yedim nasılsa fazladan birşeyler diyerek salmadım ipin ucunu
![]()
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler bu linke tıklayıp bende katılmak istiyorum dersen çağrı yapılacaktır canım.Istiyorum ama nasıl katılacağını bilmiyorum daha iyice kullanmayı öğrenemedim burayı da![]()
Bu aralar ben de çok zorladım Evde ki canavarlar doymuyorlar tatlılar tuzlular Benim ki de can üleynnn morundayımSüpersinben bugün ipin ucunu kaçırdım gene
yarına toparlamam lazım , dirayetinin darısı başına insaAllah
![]()