- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
Ne zamandır burda bir günlük oluştursam mı diyordum kısmet bugünmüş. Kendi bilgisayarımda günlüğüm var oraya yazıyordum ama buraya yazmak daha motive edici olacak sanırım. 153 boy en son bugün tartıldığımda 56.2 kiloyum. Hedefim 46 kilo olmak. Yani verilecek bir 10 kilo var. Sağlıklı bir şekilde normal yeme düzeni oluşturarak vermek istiyorum ki sonra tekrar almayayım. Günlük yediğim yemekleri azalttım. Beyaz ekmek değil tam buğday tüketiyorum. Ayda yılda bir süt yoğurt tüketirdim şimdi en az günde 2 porsiyon alıyorum. Proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. Meyve çok yemezdim günlük onu da kattım maksat tabi canım şekerli birşeyler istediğinde yerine geçsin. Bugünkü menüm :
Sabah
2 dilim beyaz / çeçil peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 domates
1 bardak süt
1 incir
10 fındık
Ara
1 beşli çay
2 kurabiye
Öğle
1 Altınçiçek ekmek halk ekmekte satılan
1 dilim peynir
Maydanoz dereotu
Ara
2 incir
Fındık, kuru üzüm mini çerez kasesinde
Akşam
1 porsiyon et kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
1 bardak yarım yağlı süt
Bugünkü menüm biraz çok gibi geldi bana. Ama neyseki arada abur cubur tarzı kaçamak yapmadım. Spor olarakta 45 50 dk yürüyüş yapıyorum akşamları. Günlük yapabileceğim spor bu en fazla. Bakalım kilo verebilecek miyim ama sanki yediklerim fazla gibi bir de vücudumda direnç var gibi.
Sabah
2 dilim beyaz / çeçil peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 domates
1 bardak süt
1 incir
10 fındık
Ara
1 beşli çay
2 kurabiye
Öğle
1 Altınçiçek ekmek halk ekmekte satılan
1 dilim peynir
Maydanoz dereotu
Ara
2 incir
Fındık, kuru üzüm mini çerez kasesinde
Akşam
1 porsiyon et kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
1 bardak yarım yağlı süt
Bugünkü menüm biraz çok gibi geldi bana. Ama neyseki arada abur cubur tarzı kaçamak yapmadım. Spor olarakta 45 50 dk yürüyüş yapıyorum akşamları. Günlük yapabileceğim spor bu en fazla. Bakalım kilo verebilecek miyim ama sanki yediklerim fazla gibi bir de vücudumda direnç var gibi.