Diyet Günlüğüm

Bugün tartı 55.6 yı gösterdi sabah :) Yarın sabah tartıldığımda yaklaşık sonuç verirse harika olur çok motive oldum:) Ne zamandır tartılıyorum 56.2 56.4 moralim bozuluyordu birden öyle çıkınca çok sevindim yaa..

Sabah
2 dilim peynir
1/2 bardak süt
2 domates
1 küçük çerez tabağı badem fındık kuru üzüm

Öğle
1 kaşarlı tost

Ara
5 li çay

bakalım yarın ne olacağım:)

Az önce kendime tek şekerli Türk kahvesi yaptım. Normalde böyle acıkma gibi birşey hissederdim bu saatlerde dolapta gider bişeyler atıştırırdım tabi kahve hemen bu isteği kesti. Yarın sabah kaç geleceğim bakalım merak ediyorum. Normalde hergün tartılmak önerilmez ama benim için daha iyi oluyor çünkü bazen abarttıgımı farkedemiyorum. Tartıda görünce hemen tedbirimi alıyorum.

Bugün hasta olunca çok hassaslaştım herşeyden alınıyorum durumları idare edemiyorum zaten öncsinde de böyle melankolik hava dip noktalar. Özellikle bugün çok yani çok incinmeye müsaittim. Neyse atlattık bakalım yeni doğan günde düzeltiriz kırdıklarımızı inşallah. Öğle misafirliğie de gidince bugün öğünlerim karbonhidrat ağırlıklı oldu.

Sabah
1 armut
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek ama büyükçeydi

Öğle
1 dilim kek kakaolu
3 - 4 kaşık kısır
1/2 şekerli kurabiye
1 dilim peynirli börek

Akşam
1 limonlu yeşil çay

Bugünde böyle geçsin bakalım ilerleyen saatlerde midem kazınmazsa.. Sabah tartıldım 55.8 geldim iyi cünkü bir önceki gün 56.4 düm yani 600 gr bi kayıp görünüyor inşallah kalıcı bir kayıptır.

Bugün karnıma filan baktığımda incelmiş gibi hissettim tabi sadece bir his :) ama ona bile razıyım yani. 55.6 tartıldım bakalım kilo vermem devam edecek mi iştahım azaldı şükür midem küçüldüğünü hissediyorum uzun süre öyle acıkma filan hissetmiyorum.
Sabah
1/2 sandwich ekmek arası 2 dilim peynir 2 dilim domates
Ara
1/2 kurabiye
şimdi bir de bitki çayı içeyim.

Bitki çayı içmedim

Öğle
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
1/2 sandwich ekmeği

Ara
1 Türk kahvesi

Bakalım hafif beslenmek midemi hafif tutmak bence cok faydalı oluyor.

Bugün sabahtan beri yediklerim
1 salatalık
1/2 tost ekmek arası peynir
1 bardak nescafe
1 kase çorba

Şu an için aç değilim regl olduğumdan belki çok iştahım yok. Ama sanırım midem de küçülüyor yavaş yavaş. Bu iyiye işaret inşallah kilo vermeye devam edeceğim. 800 gr gitti kaldı 9.2 kilogram. Vermeyi hedeflediğim kilo az ama az olunca daha zor veriliyor sanırım. Günlük yürüyüşümü yapayım spor olarak. İnşallah kafa olarakta rahat olursam gayet güzel olacak.

Dün biraz abartmıştım ama bugün 55.2 kiloyu gördüm darısı 54 kiloya böyle milim milim gram gram vereceğim inşallah:)
Sabah
1 bardak nescafe
Yarım köfte ekmeğin yarısı :p

Ara
1 bardak yarım yağlı süt
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

Sabah
1 bardak yarım yaglı süt
2 salatalık

Ara
1 parça çikolata
1 küçük eti cin

Öğle
2 peynirli tost kücük dilimlerle yapılmış
1 kase yoğurt
1 çiğköfte

Ara
1 şişe maden suyu

Az sonra yürüyüşe cıkacağım. Bugün sanki şişmiş gibiydim bakalım inşallah artmaz eksilir kilom.

Akşam
1 avuç fındık badem kuru üzüm
1 dilim kayısılı tam buğday ekmek
1 bardak yeşil çay

Geç yedim illa bişeyler yiyecektim yani. Anladım ki kahvaltıyı adam akıllı yapmak gerekiyor. Yarın sabah yapayım kahvaltı güzelce.

Sabah
1 bardak nescafe
1 dilim tam buğday ekmek
Ara
1 topkek
2 ev yapımı kurabiye
1 çikolatalı gofret
Öğle
3 kaşık pilav
Tavuk döner
1 kutu ayran

Bugün aştım kendimi resmen :)

Çizelgemi 55.2 olarak yaptım umarım yarın da bu kilo da ya da daha düşük çıkarım. Spora gitsem iyi olur gibi sanki bakalım.

Sabah
1 bardak yarım yağlı süt
1 porsiyon kıymalı börek

Ara
2 top dondurma

Akşam
1 hamburger
1 orta şekerli Türk kahvesi

Bol bol çay tabi gezi vardı bugün bol kalorili bir menü oluştu yarın kilom kaç olacak bakalım.

Dün çok geç kalktım bugünde aynı şekilde. Dünkü menum
Sabah
1 bardak süt
Öğle
4 kaşık kısır
4 kaşık kremalı makarna
1 küçük dilim çikolatalı kek
Akşam
Yarım ekmek döner

Bugün tartıldım 54.4 kiloyu gördüm sanırım adet sonrası birden giden kilolar. Ama çok sevindim ya karnıma bakıyorum göbek gidiyor yavaş yavaaş önceki şişkinlik yok aynaya baktığımda ama tabi daha düzleşmesi lazım. Bir de löp löp et gibi vücudum sıkılaşmak için spora yazılsam iyi olacak sanıırm.

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay bardağı süt

Midem yanıyordu bir dilim ekmek yedim. Öğünlerim bozuldu yahu. Düzgün tam beslenemiyorum gibi.

53 lü bir kilodayım adet öncesinde olduğum için tabi kesin kilomu bilmiyorum. Haftada bir kaç gün spora gidiyorum. Geçen sene 56 lardaymışım şimdi nispeten daha iyi amaa vermem gereken 6 7 kilo var. Öğünlerim çok kalorili ve sağlıksız bunu düzeltmek için hergün buraya yazacağım belki toparlanırım biraz hiç olmazsa.

Sabah
Sucuklu tost
Ara
1 bardak nescafe
4 lokum
Öğle
1 albeni
1 kase çekirdek
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Akşam
3 dilim ekmek
1 porsiyon kuru fasülye

Spor salonunda 1 saat fitness
Şöyle bir bakınca hep abur cubur yemişim :(

Tekrar başlayan diyetimin 2. günü bugün biraz daha azalttım nispeten ve düzenli oldu.

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Öğle
1 porsiyon sade makarna haşlama
2 dilim tavuk
1/2 kase domates çorbası
1 porsiyon salata
Ara
2 lokum
75 cekirdek.

Birazdan spora gideceğim umarım akşama yemek yemem o şekilde bugünü kurtarırım. Su zaten günlük en az 2 litre içtiğim için su konusunda rahatım.

Çok uzun zaman önce açtığım başlığımı hortlatayım. Çünkü bir diyet günlüğüne ihtiyacım var. Şu aralar aşırı iştahım açık kullandığım ilaç sebebiyle. Bir sürü şey yedim. Hergün biraz daha azaltmam lazım.
Sabah
3 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
2 mandalina
1 elma
1 avuç fındık

Ara
1 kase çekirdek, fıstık
2 portakal
çikolata

Akşam
1 kase çorba
1 avuç fındık

Daha neler yedim Allah bilir. Unuttum hep. Neyse inşallah yarından itibaren toparlayacağım.

Merhaba :KK25:

Şuan kaç kilosun canım aradan 4 yıl geçmiş konuyu açtıgında 56lardaymışsın. Şuanki durumunu merak ettim neden buraya ara verdin vs. Ben de 34-36 beden topiği açtım kendime. Günlük olunca gerçekten işe yarıyor. İnsanın şevki artıyor

Merhaba :KK25:

Şuan kaç kilosun canım aradan 4 yıl geçmiş konuyu açtıgında 56lardaymışsın. Şuanki durumunu merak ettim neden buraya ara verdin vs. Ben de 34-36 beden topiği açtım kendime. Günlük olunca gerçekten işe yarıyor. İnsanın şevki artıyor

Sabah 51 kiloydum :) Normalde 46 kiloya kadar düştüm. Fakat şu aralar kortizon ilaç tekrar eski kilolara dönmekten korktuğum için tedbir almaya çalışıyorum. Bugün her ne kadar diyet değil başka bişey olsa da menüm. Katı diyet yapamam mümkün değil spor vs de olmuyor şu an sadece karbonhidatı azaltsam kar gibi.

Sabah
1 kaşarlı tost

Öğle
1 porsiyon kıymalı börek
Ara
1 armut

Akşam
Yarım kokoreç
1 mandalina, bir parça çikolata

Su: 2 lt
Sayısı az ama kalorisi fazla bi gün oldu :(

Back