• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet günlüğüm

kadermibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
1.237
1.373
133
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün itibari ile diyete başlıyorum.. Şuan ki kilom 62.5 hedefim 30 gün içinde 55 kg a düşmek..
Aşırı yemek düşkünü değilim zaten bu yüzden işim kolay olacak diye umut ediyorum.
Şimdilik sadece günde 2 lt limon su kürünü uygulayacağım.
Çalıştığım için sabah erken kalkıyorum ve kahvaltı yapmıyorum çoğunlukla..
Tek ihtiyacım olan akşam yemeği yememek..
Çünkü akşam 8den önce evde olmuyorum . O saatten sonra yediklerim de maalesef kilo yapıyor.
Onun yerine iş yerinde saat en geç 6da bir atıştırmalık yiyeceğim.
Her akşam tartılıp buraya yazacağım.

Canım bende diyete başladığımda 62.5 kiloydum ama 1 ay gibi bir sürede 55 kiloya düşersin ben 1 yıl önce düştüm ama 4 5 ayda geri aldım. Şimdi Kasım 20 den beri diyetteyim 62.5 kiloyla başladım 52 kilodayım şu an o yüzden versende kalıcı olmaz canım mutlaka yavaş ama kalıcı kilo ver daha sağlıklı olur senin için

Canım bende diyete başladığımda 62.5 kiloydum ama 1 ay gibi bir sürede 55 kiloya düşersin ben 1 yıl önce düştüm ama 4 5 ayda geri aldım. Şimdi Kasım 20 den beri diyetteyim 62.5 kiloyla başladım 52 kilodayım şu an o yüzden versende kalıcı olmaz canım mutlaka yavaş ama kalıcı kilo ver daha sağlıklı olur senin için

Nasıl bir diyet uyguluyorsun ?

Nasıl bir diyet uyguluyorsun ?
Yediğine dikkat edeceksin canım beyaz ekmek poğaça açma hatta unla yapılan hicbirsey yemeyeceksin. Ben misal bütün öğünlerimde yoğurt yerdim benim en önemli noktam protein agirlikli beslenmem. Canim bol bol su iç yeşil çay iç hergün meyve ye benim favorim yeşil elma ve nar yağlı yemek yapma ben neredeyse herşeye az miktar zeytin yağı katıyorum abartmadan tabi sonuçta o da bir karbonhidrat

ilk günüm bitti.
sabahları aç karnına tartılmaya karar verdim.Acaba doğrusu bu mu?
Dün yediklerim.
sabah 2 adet biri peynirli biri zeytinli sıkma yemesem iyiydi ama:((
öğlen 1 adet 115 g meyveli yoğurt , 2 adet 20 grlık labne peyniri , 4 adet eti form kepekli bisküvi
saat 16:30 da 1 adet nesfit çilekli bar , 3 adet etimek
saat 19:00 da 1 adet küçük kepekli sandwich ekmeğine 2 küçük dilim kaşar , 1 dilim domates , 2 dilim salatalık , dereotu ve yarım salamlı sandwich
19:00 - 21:00 arası bisiklet sürme ve spor ...
Ayrıca gün içerisinde 2 lt limonlu su

Diyete başladığımdaki kilom 62,5
Bu sabah aç karnına kilom 61,30

Hadi bakalım diyete devam hedef 30 günde 55 kg a düşmek..

Bu arada dün kendimi proteinsiz bıraktığımın farkındayım ,
Bugün akşam sandwichim ton balıklı olacak..

evet diyetisyen diyet listeleri derken yavaş ama kalıcı zayıflamaya karar verdim..
Şuanki kilom 60,5, hedef 54
devam bakalım..

Bugün yine diyetisyendeydim ..
4,5 kg yağ yakmışım , şuandaki kilom 59,9 ..
Ama yaklaşık 2 kg kas yapmışım..
Sporu biraz abartmışım sanırım :işsiz:

Konumu açalı nerdeyse 1 ay olmuş ..
Bu bir ay içerisinde neler yaptım kaç kilo verdim paylaşmak istiyorum.

Öncelikle ilk 10 gün yememi kısarak ve bol su içerek (limonlu ) kendimce diyet yaptım. 1 kilo verdim .
Sonra diyetisyene gittim . Ölçümlerde 19,7 kg vücudumda yağ çıktı . bunun 11-12 kg olması gerekiyormuş.
Tabi liste verdi. yenecekler asla yenmeyecekler..
İlk başlarda beyaz ekmeği bir el kadar yiyordum öğünlerde . Sonra onu bıraktım. Listemde öğün başı 1 dilim kepek ekmek vardı. bu hakkımı saat 16.00 gibi ton balıklı domatesli salatalıklı sandwich olarak değerlendirdim. Çünkü bu saatlerde inanılmaz acıkıyordum. Haftanın en az 3 günü 30 dk tempolu yürüyüş ve 25 dk parktaki spor aletleri ile spor yaptım. Bu arada özellikle karın ve bacaklarımda sertleşme başladı.
21 gün sonra tekrar diyetisyene gittim. 4,5 kg yağ yakarak 15,3 kg a düşürmüşüm toplam yağ miktarını.
1,7 kg ise kas yapmışım.
Başlangıç kilom tok olarak 63,00 aç olarak 62,5 di.
21 günün sonunda aç karnına 59,9 geldim:))Bu arada reglim yaklaştığı için 0,5 kg kadarda şişlik olabileceğini söyledi diyetisyenim.
Hala regl olmayı bekliyorum. Sanırım 59,5 kg a düşerim.

İşte böyle.. Hedef 53 kg .. İnşallah haziran sonuna kadar bu kiloya kavuşurum.

Bu arada diyet benim yaşam şeklim olmaya başladı. eskiden ne kadar sağlıksız beslendiğimi fark ettim.
Günlük almam gereken proteine çok dikkat ediyorum. Ve yediklerimi protein değeri yüksek besinlerden seçiyorum.

Merhaba arkadaşlar ,
Bugün itibari ile diyete başlıyorum.. Şuan ki kilom 62.5 hedefim 30 gün içinde 55 kg a düşmek..
Aşırı yemek düşkünü değilim zaten bu yüzden işim kolay olacak diye umut ediyorum.
Şimdilik sadece günde 2 lt limon su kürünü uygulayacağım.
Çalıştığım için sabah erken kalkıyorum ve kahvaltı yapmıyorum çoğunlukla..
Tek ihtiyacım olan akşam yemeği yememek..
Çünkü akşam 8den önce evde olmuyorum . O saatten sonra yediklerim de maalesef kilo yapıyor.
Onun yerine iş yerinde saat en geç 6da bir atıştırmalık yiyeceğim.
Her akşam tartılıp buraya yazacağım.

Merhaba, diyetinize hala devam ediyor musunuz? benim de mayıs ayı boyunca diyet yapıp yaza daha güzel girme isteğim var :) 64 kiloyum. Boyum 1.66

Merhaba ben de diyetisyene gidiyorum. 20gunu geçiyor 68.2kg ile başladım suan 65kiloyum. Sadece yürüyüş yapabiliyorum. Umarım veririz bu kilolari

kontrolde 66.1 çıkmıştım ve 1.2kg'nun yağdan gittiğini söyledi. Umarım daha fazla yağdan kilo gider bu sefer :)
Senin diyetin nasıl gidiyor

iyi gidiyor canım ,
59,9 çıktım en son.. regl araya girdi bakalım önümüzdeki hafta tekrar kontrole gideceğim.

evvvetttt bugün regl 4. günü ve yarın biter .. sabah tartıldım 59,5 kg çıktım :)))) harikayım ben ya:dondurma:

Back
X