Diyet Hikaye, Önce Kafada bitirmek lazım,6 ayda tüm doğum kilolarını verdim.Nasıl mı?

bayanbecerikli

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
16
0
16
İstanbul
Günde 1 dilimden fazla ekmek yemedim.
Karbonhidrat miktarını minimum seviyeye düşürdüm( Hamur işleri,pilav makarna vs ama dukan gibi de abartmadım)
Sebze ve meyveyi bol yedim
Günde en az 3 litre su içtim
Püf noktası : sabah akşam soğan kürü yapıp içtim. Kokusu çok ama burnunuzu tıkayıp içmenizi tavsiye ederim:)
1 bardak suda kuru soğanı 5 dakika kadar haşlayıp ılıyınca içiyorsunuz.
Haftada 3 gün yürüyüş yapınca emin olun hızla kilo veriyorsunuz
6 ayda verdiğim kilo 24
Doğum kilolarından eser kalmadı Şimdi 34 beden 48 kiloyum.
 


haftada 3 gün kaçar dakika yürüdünüz ve beslenmeniz sadece sebze meyve ağırlıklımıydı?
 
Haftada 3 gün boyunca 25-30 dk lık yürüyüş yeterli oluyor. Mümkün olduğunca tempolu yürüyüş olmalı. Sebze ve meyve ağırlıklı beslendim ancak eti de hayatımdan kesinlikle çıkarmadım. Ama tavuk derisi, yağlı etler kesinlikle olmamalı. Mümkün oldukça haşlama ve ızgara yedim. Yemek olarak sebze,et yemekleri ve meyveyi yedim ve bu yüzden diyet beni mutsuz etmedi.
Soğan kürünü denemenizi tavsiye ediyorum ama dikkatli olmanızda fayda var. Mesela 1 hafta içerseniz 3 veya 4 gün ara verin.
Sonra tekrarlayın. Bence mucize gibi. Bir de çocuğumu emzirdiğimden dolayı sütüm de çok bol geliyordu.
Diyet konusunda çok katı olmayın çünkü mutsuz olabiliyorsunuz. Umarım iyi gider...
 
Evet tabikii emzirdim iyi bir anne olmaya çalışarak :) 2 yıl emzirdim. Zaten bol su, meyve ve sebzeler, doğal kompostolar ve diyetimin parçası olan soğan suyu sütümü çok arttırdı. Öyleki bebeğimi emzirmediğimde sütüm akar ve üstümü kirletirdi
Çok yorum yapanlar var ama ben bir sakıncasını görmedim.
 
Cnm bende sogan kuru yapicam hem zayiflamak icin hemde adet duzensizligi icin.bu kuru sabah aksammi yaptin .yani sabah bir sogan aksam bir sogan.
 
A çok iyi o zaman. Ben sabah ve akşam yaptım. Ama kür olarak her zaman aralıksız içmek yok! Sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce. 1 cezve suda soğanı bir kaç parçaya böl 5 dk kaynat. ılıdığı zaman iç. Biraz kokusu var da amaaaaaan herşey soğan gibi olsa....İnsanlar güzelleşmek için neleer neler yapıyorken soğanın kokusu varsın olsun :)
Bu arada moralini yüksek tut istedikten sonra zayıflayacağından kuşkun olmasın.
 
Saol cnm iyi dileklerin icin.mutlaka denicem bu kürü.zaten uzun zamandir aklimdaydi.insallah ise yarar.
 
Dualarım seninle.. . Canın yemek istediğinde kendini manken gibi hayal et :) İnan çok işe yarıyor. Ben kendimi hep öyle hayal edip motive oldum. Şimdi istediğim kiloda çok mutluyum almamak için uğraşıyorum
 
34 bedenim ama öyle iskelet gibi de değilim :) yani kıyafetlerimi taşıyabildiğimi düşünüyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Doğumdan sonra o kiloları vermek....2 farklı kadın gibi Neyse netice olarak şimdi verdik kiloları almam inş.
 
İyi günler bayan becerikli. öncelikle Sizi tebrik ederim bu başarınızdan dolayı. Benim merak ettiğim şey şu: Siz doğumdan önce de kilolu muydunuz yoksa zayıf mı ? bu soğan kürünü not ettim şimdi. gerçekten fayda ediyor mu ? neye yarıyor tam olarak, onu anlamadım ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…