- 30 Kasım 2014
- 30.273
- 133.149
- 798
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.621
biz ardanın mutfağından baktık. geçen de kurusoğan, taze soğan ve biberi ayrı ciğeri ayrı kavurup bir tabakta birleştiriyoruz. tabi baharatlar da var. çok güzel oluyor. ayrıca küp küp patates de kızartılıp ekleniyor ama biz yapmadık. bu da çok lezzetli.Sende ciğeri unsuz yap benim tarif çok güzel bir dene memnun kalırsın kullandığın ilaçlar gayet güzel afiyet olsun canım
Seninde ki güzel bende deneyeyimbiz ardanın mutfağından baktık. geçen de kurusoğan, taze soğan ve biberi ayrı ciğeri ayrı kavurup bir tabakta birleştiriyoruz. tabi baharatlar da var. çok güzel oluyor. ayrıca küp küp patates de kızartılıp ekleniyor ama biz yapmadık. bu da çok lezzetli.
ama senin tarif de güzel.onu da birgün denerim.
Afiyet olsun canım et ürünlerinin yanında mümkünse yoğurt tüketme Harika bir menü yufkalar hariçsabah 10.00
2 yumurtadan hindi fümeli peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
domates acur
ara 13.30
20 kiraz
1 dilim ekmek kadar yufka
1 dilim tulum peyniri
10 çiğ badem
1 bardak tarçınlı kefir
ara 16.00
10 çiğ badem
akşam 18.30
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 yk barbunya pilaki
150 gr ev yoğurdu
yatana kadar 2,75 lt su
Günaydın canım oh Ne güzel afiyet olsun bende çok severim turşuyu acı olucak afiyetle yeİyi akşamlar kızlar
Bugün iyi bir gündü benim için
Yeni planım: Bir süre tartılmamak, bol yürüyüş, bol su ne yedim ne içtim günlük tutmaya başladım
ofiste buna kafa yoruyorum öğrenci gibi
Bugünki menüm
Sahur
- 1 tam yumurta, 2 yumurta beyazı
- 3 dilim hindi füme
- 50 gr bitter çikolata
İftar
- 125 gr füme alabalık
- domates çorbası
- biber turşusu (annem benim için kurmuş, tam olmamıştı ama tadı harikaydı ben diyeyim bal siz deyin lokum
- bahçenizden yeşillik
3 litre su içtim ve meyan demlemişti annem Harika bir içecek bir kaç bardak ondan da içtim
Herkese iyi akşamlar
Evet aslında olabilir Canım bıgün Kipa gidersem orada indirime girmiş avokado alayım diyorum teşekkür ederim tavsiyen içinCanım bu ara sen yumurtayı yarım avokadonun üzerine kırıp fırınlamayı deneseneMiyav_su belki yumurtayı böyle yiyebilirsin çok güzel oluyor kaşıklaması
Merhaba canım ben geçtiğimiz aralık / ocak bu kombinasyona sarmistim kumpir yemiş gibi oluyorsunEvet aslında olabilir Canım bıgün Kipa gidersem orada indirime girmiş avokado alayım diyorum teşekkür ederim tavsiyen için
Dükkanda işler nasıl gidiyor canım bol kazançlı günler olur inşallah senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?