DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Pazar günü hava çok sıcaktı üstüm açık uyumuşum
Şu an sürünüyorum desem yeridir :KK66:
Iki gündür işe gidemiyorum

Almanya doğumluyum, şu an ABD de çalışıyorum, ailem Türkiye de tatilde
Anneciğime ihtiyacım var şu günlerde zaman farkı onlar gezmelerde oluyor ulaşamıyorum kendisine :KK66:
Aaa geçmiş olsun. Michigan gibi kuzey bir eyalette misiniz?

Bu sabah zar zor klasikler karatay kahvaltısında yaptım. Hevesim çok kırıldı :KK51: saat 1 gibi spor yapmayı planlıyorum. Bakalım :KK51:

Bu sabah zar zor klasikler karatay kahvaltısında yaptım. Hevesim çok kırıldı :KK51: saat 1 gibi spor yapmayı planlıyorum. Bakalım :KK51:
Hayır hevesini kırma hadi ben senden feyz alarak başladım bu işe hadi. Kötü günleri geride bırakalım. Spor yap terini at oh mis o spor yapılacak burada bekliyorum :)

Hayır hevesini kırma hadi ben senden feyz alarak başladım bu işe hadi. Kötü günleri geride bırakalım. Spor yap terini at oh mis o spor yapılacak burada bekliyorum :)
Öffff öğlen arası eşim geldi, ev bakmaya çıktık. Spor yapamadım ama dönerken eve yürüdüm 30 dakikada :KK34:
Sağol desteğin için canım ya. İnan daha iyiyim şimdi :KK36:

20150805_141339.webp
Belli bir süre 2 ana öğün bir ara öğün yapacağım. Isteeee az önce yediğim ara öğün.

Telefonum da bir sorun var mesajimi yazamadan gönderdi. Iste bu yarım saat yürümek de yeter ben bugun spor adına birsey yapmadım da ebru Şallı 2 haftada 2 beden incelme videosunu yapacağım sanırım kendimde o gücü bulursam o kadar halsizim ki ne oldu anlamadim

Kızlarım iki öğün yemenin sırrı nedir acaba :KK53:
Bügünde olmadı, hafta içi olmuyor! :KK53:
Yeter sağa sola savrulduğum ;)
Ili gündür proteini azaltayım yağı artırayım derdindeyim birde
Deneyleri askıya alıp eski işe yarayan diyetime geri dönme kararı aldım an itibariyle ;)

Sevgiler :KK68:

Günaydın, karatay diyetinde 4. günüm.
84 ile başladım, bu sabah 83,4 idi.
3 öğün yiyorum ben.
Yaklaşık 3-3,5 litre su içiyorum.
Dün ilk defa yürüyüşe başladım. 40 dk.
ekmek ve şeker yok. Karatay'ın önermediği hiç bir şeyi yemedim ama yediklerimin porsiyonları acaba fazla mı diye düşünüyorum.
Biraz da kabızlık başladı maalesef :(

Yeter sağa sola savrulduğum :KK66:
Deneyleri askıya alıp eski işe yarayan diyetime geri dönme kararı aldım an itibariyle :KK66:

Merhabalar,
İşe yarayan diyet hangisiydi?

Yeter sağa sola savrulduğum :KK66:
Deneyleri askıya alıp eski işe yarayan diyetime geri dönme kararı aldım an itibariyle :KK66:

Ben suan tatilde olduğum için 2 öğün kolay oluyor okul açıldığı zaman yapamam ben de. Karatayi bırakıyor musun yoksa? :(

Back
X