- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
Ama kayinvalidem sağolsun sürekli mantı börek çörek kek helvalar kızartmalar hava da uçtu zor tuttum kendimi.Yapabileceğinin en iyisini yapmışsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kayinvalidem sağolsun sürekli mantı börek çörek kek helvalar kızartmalar hava da uçtu zor tuttum kendimi.Yapabileceğinin en iyisini yapmışsın
Bu iradeyi ben de istiyorumAma kayinvalidem sağolsun sürekli mantı börek çörek kek helvalar kızartmalar hava da uçtu zor tuttum kendimi.
Aynı evde yaşarken annemle birbirimizi boğazlayacak vaziyete gelmiştik şimdi iki birbirine aşık insan gibi geziyoruzGeçmiş olsun valla suan keşke ben de yurt dışında yasasam dedim senede bir kere geliriz oh:)
Benim de kendimden beklemediğim bir başarı bu kez kararliyim ya inşallah eritecegim o yaglari:)Bu iradeyi ben de istiyorum![]()
Aaa geçmiş olsun. Michigan gibi kuzey bir eyalette misiniz?Pazar günü hava çok sıcaktı üstüm açık uyumuşum
Şu an sürünüyorum desem yeridir
Iki gündür işe gidemiyorum
Almanya doğumluyum, şu an ABD de çalışıyorum, ailem Türkiye de tatilde
Anneciğime ihtiyacım var şu günlerde zaman farkı onlar gezmelerde oluyor ulaşamıyorum kendisine![]()
Eşimin ailesinin yanına gitigimizde ben de çok kararliydim. Ama erken kalkmam problem olduğu için ve sinirimi yenmek için ne bulduysam yedim. Öglene doğru uyaniyorlar yaa, en erken 11'de!Benim de kendimden beklemediğim bir başarı bu kez kararliyim ya inşallah eritecegim o yaglari:)
İnsanı şişirmekten başka işe yaramiyorlar işte....Ama kayinvalidem sağolsun sürekli mantı börek çörek kek helvalar kızartmalar hava da uçtu zor tuttum kendimi.
Hayır hevesini kırma hadi ben senden feyz alarak başladım bu işe hadi. Kötü günleri geride bırakalım. Spor yap terini at oh mis o spor yapılacak burada bekliyorum :)Bu sabah zar zor klasikler karatay kahvaltısında yaptım. Hevesim çok kırıldısaat 1 gibi spor yapmayı planlıyorum. Bakalım
![]()
Öffff öğlen arası eşim geldi, ev bakmaya çıktık. Spor yapamadım ama dönerken eve yürüdüm 30 dakikadaHayır hevesini kırma hadi ben senden feyz alarak başladım bu işe hadi. Kötü günleri geride bırakalım. Spor yap terini at oh mis o spor yapılacak burada bekliyorum :)
HoşgeldiiiiiiinMerhaba Kızlar, hepinize kolay gelsin.
Bende 3 gündür Karatay diyeti yapıyorum.
Size katılıp burada paylaşmak isterim.
Öffff öğlen arası eşim geldi, ev bakmaya çıktık. Spor yapamadım ama dönerken eve yürüdüm 30 dakikada
Sağol desteğin için canım ya. İnan daha iyiyim şimdi![]()
Kızlarım iki öğün yemenin sırrı nedir acaba
Bügünde olmadı, hafta içi olmuyor!
Yeter sağa sola savrulduğum
Ili gündür proteini azaltayım yağı artırayım derdindeyim birde
Deneyleri askıya alıp eski işe yarayan diyetime geri dönme kararı aldım an itibariyle
Sevgiler![]()
Ben suan tatilde olduğum için 2 öğün kolay oluyor okul açıldığı zaman yapamam ben de. Karatayi bırakıyor musun yoksa?Kızlarım iki öğün yemenin sırrı nedir acaba
Bügünde olmadı, hafta içi olmuyor!
Yeter sağa sola savrulduğum
Ili gündür proteini azaltayım yağı artırayım derdindeyim birde
Deneyleri askıya alıp eski işe yarayan diyetime geri dönme kararı aldım an itibariyle
Sevgiler![]()