DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

LadyInGray LadyInGray canım motivasyon sorunun mu var? Motive olmanın/hedefe kitlenmenin yollarına bak. Her şey beyni ikna etmekte, o ikna olmayınca olmuyor ;)

Ayrıca keke rağmen o gün fazla yemişe benzemiyorsun ;)
Canın sıkılmasın hiç
Sabırla yola devam

Sevgiler

LadyInGray LadyInGray canım motivasyon sorunun mu var? Motive olmanın/hedefe kitlenmenin yollarına bak. Her şey beyni ikna etmekte, o ikna olmayınca olmuyor :KK66:

Ayrıca keke rağmen o gün fazla yemişe benzemiyorsun :KK66:
Canın sıkılmasın hiç
Sabırla yola devam

Sevgiler
Ceru'cuğum diyetim sürekli kazaya kurban gidiyor. Günlük hayatım çok kaotik.
Kazaya kurban gitmediği bir gün geçirsem, motivasyon problemim var mı yok mu görebilirim. Ama şu anda hiçbir fikrim yok.

Ceru'cuğum diyetim sürekli kazaya kurban gidiyor. Günlük hayatım çok kaotik.
Kazaya kurban gitmediği bir gün geçirsem, motivasyon problemim var mı yok mu görebilirim. Ama şu anda hiçbir fikrim yok.
Canım bilemedim ki
Sen taşınıyorsun bir de bu ara
Ama bunu da avantaja çevirebilirsin :KK39:
Hayatta aksiyon olunca daha kolay aslında diyet ;)
Oyalanacak bir sey var çünkü
Yemek aklına gelmiyor insanın
Ben tatillerde hep çok zayıflarım
Gezmeden tozmadan bir de sicaktan yemek aklıma gelmez
Normal düzenime geçince geri alırım kiloları :cool:

Bu ara kabızlığa bir çözüm var mı :oops:

Canım bilemedim ki
Sen taşınıyorsun bir de bu ara
Ama bunu da avantaja çevirebilirsin :KK39:
Hayatta aksiyon olunca daha kolay aslında diyet :KK66:
Oyalanacak bir sey var çünkü
Yemek aklına gelmiyor insanın
Ben tatillerde hep çok zayıflarım
Gezmeden tozmadan bir de sicaktan yemek aklıma gelmez
Normal düzenime geçince geri alırım kiloları :cool:

Bu ara kabızlığa bir çözüm var mı :oops:
Sabahları zeytinyağı içmeyi ve yediklerine keten tohumu eklemeyi denedin mi?

Canım çok şekersin vallahi :KK68:
Rehabilitasyona mı ihtiyacın var senin. Şaşırmış ünlüler gibi :KK66:
Altı üstü kilo sorunu :KK15::nazar:
Doğru söylüyorsun.
Sanırım durumu farklı kılan insülin direncimin olması. Ama her halükarda aşılamayacak şeyler değil bunlar. İnsanlar ampute oldukları halde olimpiyatlara katılıyorlar :KK51:
Çok teşekkürler değerli sözlerin için. You lifted me up :KK200:

You are welcome sunshine :KK200:
Sabırla olur inan
Yıllarca yapılan hatalar maalesef 3 günde düzelmiyor

Yemeklerden önce yarım Çay kaşığı tarçın
Insülin hormonuna benziyor tarçin pankreas daha az insülin salgılatma ihtiyacı duyuyor

Sevgiler

You are welcome sunshine :KK200:
Sabırla olur inan
Yıllarca yapılan hatalar maalesef 3 günde düzelmiyor

Yemeklerden önce yarım Çay kaşığı tarçın
Insülin hormonuna benziyor tarçin pankreas daha az insülin salgılatma ihtiyacı duyuyor

Sevgiler
:KK200::KK200::KK200:
İyi ki varsın kız!

Laydicim ben de her sabah aynaya bakıp igrencim çok çirkinim diyip kendimi zorla depresyona sokuyorum bir aydır uğraşıyorum niye gitmiyor kilolarım diyorum eşim de bir ayda mi aldın o kiloları diyor sabret diyo öyle işte sabır sabır sabır

Laydicim ben de her sabah aynaya bakıp igrencim çok çirkinim diyip kendimi zorla depresyona sokuyorum bir aydır uğraşıyorum niye gitmiyor kilolarım diyorum eşim de bir ayda mi aldın o kiloları diyor sabret diyo öyle işte sabır sabır sabır
Canım ya, aynen, aynen, aynen. Ben aynaya da bakmıyorum biliyor musun. Şu lanet olası yaz tatili için izmire gitmek zorunda olmasaydım iyi bir düzen oturtmustum :KK51: Şimdi o düzene tekrar giremiyorum ve okullarin açılmasına 2 hafta kaldığınız düşündükçe cildiriyorum.....
Sen haftada 500-600 veriyorsun diye hatırlıyorum ama ben, ve gayet de iyi gidiyorsun canım ya.

Allahım evet ya okullar açılıyor :( veriyorum ama basenden zerre gitmiyor üstten kıyafetlerim bollasti ama altta aynı zorla çıkarıyorum bacağımdan yukarı :(

Yok yürüyüş yok ebru sallinin 2 haftada 2 beden incelme videosunu yapıyorum kalça ve basen için ama yok yani gittim dün sıkılastirici krem aldım hani belki yağ gitmiştir de deri sarkiyordur ondan mi acaba diye bir ümit aldım ama bakalım

Yok yürüyüş yok ebru sallinin 2 haftada 2 beden incelme videosunu yapıyorum kalça ve basen için ama yok yani gittim dün sıkılastirici krem aldım hani belki yağ gitmiştir de deri sarkiyordur ondan mi acaba diye bir ümit aldım ama bakalım
Ben alt bedene yönelik spor yaptığım hafta en az kiloyu vermiştim. Çok ciddi eğitim sarfetmistim üstelik.
Karatay yürüyüşü öneriyor ya, acaba yürüyüşe mi yonlensek?

Kızlar akşam 17'de bitirmeye bakın akşam yemeğini
14 kilo verdim
Önce üst gövde zayıfladı (karın, kol, yüz)
Çoook sonra bacaklar zayıflamaya başlıyor, ama ön ve iç bacak ;)
Çooook daha sonra arka bacak ve popo zayıflıyor (ben şu an o evredeyim)

Uzun soluklu bir şey
İnatçı olunması lazım, sabırlı ve karbonhidratlı şeyler yemek üxereyken çekilen eziyetler düşünülerek tuzağa düşmemek lazım ;)

Tabi kimi kadın var bütün kiloları üst gövdede toplanan onlarda farklı olabilir
Ben armut tipiyim
Önden bakınca iyiyim, çok zarif duruyorum
Arkanın daha biraz yontulması lazım ;)

Ben kum saatiyim. Sanırım bu yüzden ,kilo verirken her yerden gidiyor. Ama tabi ki üst beden daha çabuk farkedilir şekilde küçülüyor.
Kas kitlesini artırmak lazım. Yeni tasinacagimiz evet yakın bir spor salonu var. Gidip bakacağım yarın.

Selam kızlar....
benim de yardıma ve motivasyona ihtiyacım var sanırım birazcık..kaç kere diyet yaptım, neleri denedim artık hatırlamıyorum bile..:( çok aşırı kilolu değilim aslında 10-15 kilo arası versem yeterli olacak..ama bir türlü adeptasyonumu üst seviye de tutamıyorum..:( hep bir yerler de pes ediyorum..Ama birbirimize destekle üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.:)
inşallah olacak :)

Selam kızlar....
benim de yardıma ve motivasyona ihtiyacım var sanırım birazcık..kaç kere diyet yaptım, neleri denedim artık hatırlamıyorum bile..:KK43: çok aşırı kilolu değilim aslında 10-15 kilo arası versem yeterli olacak..ama bir türlü adeptasyonumu üst seviye de tutamıyorum..:KK43: hep bir yerler de pes ediyorum..Ama birbirimize destekle üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.:)
inşallah olacak :)
Hoşgeldin :)
Karatay yaptın değil mi daha önce? Bu sisteme aşinasın yani?
Benim de 15 kg vermem lazım. 2-3 kilosunu çok güzel verdim ama araya tatil girince her şey allak bullak oldu :mad:ben de biraz adaptasyon problemi yaşıyorum ama burda arkadaslarla yazışınca gitgide daha iyi hissediyorum

Hoşgeldin :)
Karatay yaptın değil mi daha önce? Bu sisteme aşinasın yani?
Benim de 15 kg vermem lazım. 2-3 kilosunu çok güzel verdim ama araya tatil girince her şey allak bullak oldu :mad:ben de biraz adaptasyon problemi yaşıyorum ama burda arkadaslarla yazışınca gitgide daha iyi hissediyorum

Hoşbuldum..:KK25: Karatay diyetini yapmadım daha önce..zaten bu diyet hakkında araştırma yaparken sizin yazılarınıza denk geldim..:-) kesinlikle konuşarak birbirimizi motive etmek çok önemli bi yöntem...:KK73: ama benm öncelikle bu diyetin tam listesini bi bulmam lazım..:KK48:

Back
X