- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.130
- 358
- Konu Sahibi LadyInGray
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım:) Yaklaşık 19-19,30 gibi evde oluyorum:)Tekrar hoşgeldin M Moonauspicios
Aslında çalışıyor olmak daha iyi oluyor çünkü zaman çok hızlı geçiyor.
Akşam çıkmadan önce ayran içebilirsin, böylece yemeğe oturduğunda aşırı acıkmış olmazsın. Kaçta eve varmış oluyorsun?
O zaman yemek konusunda planlı olmalısın. Önceden yemeğini yaparsan ya da pratik bir şey planlarsan saat gibi tıkır tıkır diyet yaparsın. Akşamları çok acikinca ayran içmeyi de unutmahoşbulduk canım:) Yaklaşık 19-19,30 gibi evde oluyorum:)
Süper bir başlangıç yapmışsın, maşallah!merhaba kızlar ben bugün karataya başladım
kahvaltım
domates ,salatalık ,kırmızı biber ,maydonoz ( zeytin yağlayıp yedim )
peynir ,10 yakın zeytin
1 haşlanmış yumurta yedim
1 çay bardağı kavrulmamış badem
9,30 gibi kahvaltım bitti
11: sade türk kahvesi
bu saat oldu açıkmadım :)
sabah tartıda 64,1 gördü bakalım nasıl gidecek karatay maceram :)
evde ki karpuzu biran önce yok etmem lazım :)
günlük 1 saat yürüyüş var hedefimde :)
acıkır gibi olursam 1 bardak ayran ve 1 avuç badem yemeyi düşünüyor ( 5 saati doldurduktan sonra tabii )
C cerulean canım sabah zor uyanıyorum ki benkarpuz bitene kadar akşam yer yürüyüş yaparım artık :)
![]()
teşekkürler :))) ama şuan azcık baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyorum çok hafif . su içiyorum akşam 7 gibi yemek yiyip günü kapatacağım sabah doğru kahvaltı yaptığım için acıkmadım ki ben :))))))Süper bir başlangıç yapmışsın, maşallah!
leblebi yasak canımÖğlen :
Yeşil mercimek ,
Az bulgur pilavı
Az yoğurt
2 sade türk kahvesi , 2 litre su
Akşam acıkırsam leblebi ,
Yapabilirsem spor :))
teşekkürler :))) ama şuan azcık baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyorum çok hafif . su içiyorum akşam 7 gibi yemek yiyip günü kapatacağım sabah doğru kahvaltı yaptığım için acıkmadım ki ben :))))))
Ayran olabilir, leptin de bozulmamış oluroo ne olabilir leblebi yerine :)
Canım ben Şeyda Coşkun diyeti uyguladığımı sanıyordumYok, acaba Dukan ayarinda bir diyet mi uyguladın acaba diyorum. Son menüden de biraz anlaşılıyor. Aman tanrıııım Dukan bu!![]()
Senin kilon müsait canım biraz kaçırsan bişey olmaz korkma :))Eylül ortası tatile çıkıcağım
2 haftalığına..
Çok korkuyorum desem kilo alıp dönmekten
2 hafta dışarda yemek ...
Herşey kontrolüm dışına çıkacak
Kilo almak berbat bir duygu
Tatile hiç çıkmayasım var![]()
Eğer başka birilerinin evinde kalacaksan kontrol biraz zor. Ama otelde kalacaksan kilo bile verirsin, tecrübe konuşuyorEylül ortası tatile çıkıcağım
2 haftalığına..
Çok korkuyorum desem kilo alıp dönmekten
2 hafta dışarda yemek ...
Herşey kontrolüm dışına çıkacak
Kilo almak berbat bir duygu
Tatile hiç çıkmayasım var![]()