- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de o saatteecrin87 kız ne yaptın hamur kızartması olur mu sana ceza vermemiz lazım bence yarın tam uyuyorsun Karatay a. Ben de patates kızartması yedim 1 hafta hiç kaçamak yapmadan Karatay haftası yapalım cezamiz bu olsun var misin?
Canım doğru Söze ne denirC.tesi tek öğünde sebze var. Pazar günü daha iyi ama ben bu şekilde yediğim zaman problem yaşıyorum. Miktar olarak yenilen şeyler de az olunca iyice kilitleniyorum. Input az olunca output zora giriyor![]()
Valla sorma canım ya nasıl yedim bilmiyorum çok güzel kokmuştu ama dayanamadım cezaya razıyım sen kaç kilosun canım hafî hep beraber yarışalım mı o zamanecrin87 kız ne yaptın hamur kızartması olur mu sana ceza vermemiz lazım bence yarın tam uyuyorsun Karatay a. Ben de patates kızartması yedim 1 hafta hiç kaçamak yapmadan Karatay haftası yapalım cezamiz bu olsun var misin?
Tamam canım çok sagol cevap için :))Canım internette var listeler
Ana mantık belli porsiyonlarda protein 120-180 gr arası) + salata/sebze
Şeyda yağ kullanmıyor :/
Hamur işleri de yok
Bir de çok öğünlü listeleri ...
Ve meyve yulaf da veriyor ben bunları yemiyorum
Canim beni meyve aciktiriyorKızlar ben dün akşam karpuz yemiştim hemen acıktım saat 23 gibi miğdem kazındı su içtim yattım
Valla benide çok acıktırdı canım aslında 1 hafta hiç kaçamak yapmadan denesem karataya kaç kilo veririm. Çok merak ettim vallaCanim beni meyve aciktiriyor
Elma yiyeyim Allahim yarim saat sonra migdem kazinmaya basliyor
Maşallah çok hoş bir bayanKizlar su zarafette birisi olmak istiyorum
Yaglar yaglar nasil eritebilirim sizi yaglar
Eki Görüntüle 1612935
Dün sadece kahvaltı Karatay'a uygundu. Kahvaltıdan sonra bir çıktık dışarı, hiçbir şeye uyamadım.
Shailene woodley mi bu? Ceru'cuğum sen böyle zarifsindiir zatenKizlar su zarafette birisi olmak istiyorum
Yaglar yaglar nasil eritebilirim sizi yaglar
Eki Görüntüle 1612935
Karatay hep diyor ya eğer bir besin sizi çabuk aciktiriyorsa sekerinizi yükseltiyordur, yememeniz lazım diyeKızlar ben dün akşam karpuz yemiştim hemen acıktım saat 23 gibi miğdem kazındı su içtim yattım
O zaman sen de cezayı hakediyon :)Dün sadece kahvaltı Karatay'a uygundu. Kahvaltıdan sonra bir çıktık dışarı, hiçbir şeye uyamadım.
Canım zeytinyağ iç bakalımO zaman sen de cezayı hakediyon :)
Ay bu keten tohumu bir ise yaramadı bende 3 gün oldu ayıptır söylemesi
Kesinlikle canımKaratay hep diyor ya eğer bir besin sizi çabuk aciktiriyorsa sekerinizi yükseltiyordur, yememeniz lazım diye
Ben zaten sopalığım ya ama valla tüm suç benim değilO zaman sen de cezayı hakediyon :)
Ay bu keten tohumu bir ise yaramadı bende 3 gün oldu ayıptır söylemesi