DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kahvaltı 10 00
2 haşlanmış yumurta
Avuç kadar peynir
15 zeytin
1 domates 1 salatalik

15 00
Ayran

17 30
10 tane çiğ köfte
Marul
Ayran

Bugün peynir yaptım evde yarın onunla kahvaltı yapacağım çok heyecanlıyım inşallah zehirlenmem
Selam canım.ben bulgur karatayda yasak zannediyordum.yasak degil mi?

Merhabalar canım bulgur yasak değil ama sınırlı tüketiliyor kitapta bulgurlu bir sürü tarif var ama öyle istediğimiz kadar yiyemiyoruz.

K kurtluarmut canım ben de aynısını limonla yapıyordum. Lor diye biliyorum...

Menüm
Cuma

SABAH
- 150 gr somon (bunun 2/3 lokmasını akşam bitirdim) üzerine tereyağı baya :KK53:
- 150 kalorilik fıstık (kavrulmuş)

ÖĞLE
- 250 kalorilik çiğ badem
- 500 kalorilik kavrulmuş fıstık :KK53:

AKŞAM
- sabahtan 3 lokma somon

Bu aralar kafama göre takılıyorum kızlar. :KK53:

Sevgiler

Canlarım uzman değilim ahkam kesmiş olmayayım ama
Şu akşamları hafif geçirmeye bakın o gün bütün günün emekleri boşa çıkmasın...
Akşam yemeklerinizi geç yiyerek, karbonhidratlı brslenerek (sebze serbest) ve oh güzelce karnınızı doyurarak (protein, yağ bile olsa) o akşam yemeğinden sabah kahvaltıya kadar süren yağ yakma süresini riske atmayın
Karın doyurmak için sabah kahvaltı var öğle yemek var..

Esas kilo verme bu sürede oluyor çünkü gündüz tıkınırken değil..
Bir de canan hocamızın dediği gibi vücüt açlıkla başa çıkmasını bilir korkmayın
Akşam hafif aç yatmaktan korkmayın bir şey olmaz..
Eğer akşam yatarken karnınız toksa o gün kilo verme pek mümkün olmuyor :KK66: (Bu bende em azından böyle :D)
Sevgiler herkese :KK66:

C cerulean bence haklısın. Benim planım bundan sonra 2 buçuk öğün yapmak sabah ve öğlen doyacagim akşam çorba yoğurt kabak gecistirecegim bakalım 1 hafta neler olacak yarından itibaren.
Bugün menum söyle
9 30
2 yumurtalı omlet
Peynir zeytin salatalık domates

15 00
Türk Kahvesi

19 00
Et sis
Ayran salata

K kurtluarmut canım ben de kabak yoğurt düşünüyorum bu akşam :KK66:
Mesela bamya da güzel bir akşam yemeği..

Bu aralara yoğurt + kahve + tarçın + çiğ şekersiz kakao dörtlüsüne sarmış bulunuyorum :KK70:
Müptelsı oldum bugün resmen bu ilginç karışımın :KK53:

İçine biraz yemiş, Hindistan cevizi keten tohumu eklense tatlıları tahtından indirebilir

K kurtluarmut canım artık hayatımızda kna şekerimize kasteden ekmekler şekerler yokta ondan :KK66:
Eskiden Sabahları meyve yulaf çok yerdim
Bazen canım yine istiyor.. Alışkanlıklar işte onun yerine geçebilecek bir şey bu yoğurt kahve karışımı kendi adıma ..

C cerulean evet canım kurtulduk bağımlılıktan. Ben bu yazı gerçekten iyi geçirdiğimi düşünüyorum okul kapanınca sigarayı bıraktım 1 aydır karatayla sağlıklı beslendim vücudum yeni kendine geliyor yazık vallahi hiç mi acimiyordum kendime niye o kadar eziyet ettim.

C cerulean evet canım kurtulduk bağımlılıktan. Ben bu yazı gerçekten iyi geçirdiğimi düşünüyorum okul kapanınca sigarayı bıraktım 1 aydır karatayla sağlıklı beslendim vücudum yeni kendine geliyor yazık vallahi hiç mi acimiyordum kendime niye o kadar eziyet ettim.
Aferin canım sana. Insan iyiyi bilmeyince maalesef Kötünün ne Olduğunu ayırt edemiyor.

Hiç canını Sıkma çabuk gitmiyor diye kilolar. Ki 5 kilo verdin maşallah bu ciddi bir rakam ;)

Akşam yemeklerini de daha gece kilo vermeye ayarladıkca neler olacak Allah bilir..

Ben de kendime diyorum kasma diye. Çok şükür 14 kilo verdim. 3,5 kilo daha veririm inşallah yavaş yavaş. Bir de kendimi spor salonlarında helak etmeden koruyabiliyorum bu kiloyu. Bu da bir başarı.

Ayrıca karbonhidrat bağımlılığından kurtulmanın bunun üzerine etkisi çok ve çoooook büyük bir başarı.Yarın öbür gün hamilelikte menopozda 30 kilo alanlardan olmayız inşallah. Büyük bir yatırım bu gerçekten .. Bu konuda beslenme alışkanlıklarını kafa yorup değiştirmek.

Kızlar şu sıralar en sevdiklerimden hazırlıyorum menüleri... Çerez ve Fırında sebze gibi. Eti baya azalttım bünye biraz rahatladı gibi ;). Büyük mucizeler olmuyor tartıda. Ama tartı yukarı da oynamıyor.. Ya aynı ya 100 gr eksi :KK53:

Ama olsun bundan sonra kendimi listelerle detokslarla kasamıycam. Yeterince Yaptım yavaş yavaş vereceğim inşallah son kilocukları..

Bugünkü menüm:

Cumartesi

SABAH
- tereyağında iki yumurta
- badem
- fıstık

ÖĞLE
- 1 kase yukarıda Bahsettiğim kahveni keçi yoğurdu :D
Tam Yağlı yoğurt bu arada ;)

AKŞAM
sarı kabak aldım nasıl oluyorsa.. Beğenmedim, akşam yemeği biraz buruk geçti o Yüzden :D ama olsun zaten aç değildim.
- bir kaç dilim kabak
- üzerine bir kaç Kaşık zeytinyağlı domates biber sosu
- üzerine 2-3 YK keçi yoğurdu

Herkese sevgiler..

Kahvaltı 10 00
2 rafadan yumurta
Peynir 15 zeytin
1 domates 1 avuç ceviz

18 00
1 Kabaği (orta boy oyle kucuk degil) rendeleyip biraz zeytin yağıyla tavada çevirdim yogurtladım
1 kase yoğurtlu buğdaylı çorba
1 kase yoğurt
Aman Allah im bu ne kadar yoğurt :)

Bakalim yarın tartılma günü neler olacak. Ama LadyInGray LadyInGray nerdesin ecrin87 ecrin87 sen de paylasmiyorsun menu. E engeneer hadi canlanın ya Karatay sizi çağırıyor :)

Canım bugün menü yok :KK66:
Kızlarla brunch yaptık tek öğünde 3 günlük yedim herhalde :KK66:
Karatay a uygun olmayan bir şey yemedim
Fiziğime resmen suikast oldu bugün ama henüz pişman
Yalnız yarın adima tartıya çıkmak için doğru zaman mı henüz emin değilim ;) boşu boşuna moralim bozulmasın iki gün toparlanayım diyorum önce :D

Son düzenleme:
Back
X