Kızlar tatlıdan vazgeçemiyorum diyenler

hoca yasaklıyor meyveyi ama baklavadan yine çok çok iyidir
Şöyle bir büyük yumuşak cinsten şeftaliyi fırın poşetine koyun fırına sürün 15 dakika filan
Çıkarına ikiye bölün üzerine tarçın bir dal nane yemin ediyorum ben burma kadayıfı çok çok seviyordum ondan nurelladan çok çok tatlı güzel bir şey oluyor
Çünkü fırın poşeti sayesinde allahım o meyvenin bir balı mı desem şerbeti mi desem pekmezi mi desem çıkıyor bir harika

Ve arkasından sıfır kendini kötü hissetme durumları
Şeyda Coşkun müşterilerine bundan gönderiyordu..
Bir de yarım Olgun avokado küçük Olgun yerli olsun ama muz ve tarçın çiğ kakao şekersiz ve az sütü blenderdan geçirin alın size harika ferah hafif beyindeki hücreleride avokadodan dolayı yağlayan PUDING
@kurtluarmut canım waffle diyordun ya şimdi aklıma geldi

sana akıl verme haddime değil gerçekten ama sen çok iyisin maşallah ama aklıma düştü yazayım

Olgun bir muz bir yumurta kabartma tozu tarçın çırp waffle makinasına ya da tavaya dök hayatında yediğin en güzel waffle/pancake
Ben bu sayfaya yazmaya başlamadan bunları çok sık yapıyordum. Gerçekten güzeller. Şu an tatlı ihtiyacım yok ama yine de misafirim olduğunda onlara şeftali ve avokadolu pudingi yapıyorum o pudinge ne övgüler aldım

tekrar tekrar öğrenmek için tarifi tekrarlatıyorlar bana
Yanı kızlar bence de en iyisi meyveyi yememek ama o cıssları yemeyi istediğiniz zamanlarda bunlardan yapabilirsiniz ... Bunlar diğerlerinden çok daha masumlar...