Diyet kardeşi arıyoruuum :)

Kızlar kızlaaar bana da fikir verin :( Ama öncelikle hepinize kolay gelsin, inşallah istediğiniz kiloya azminizi kaybetmeden düşersiniz. :) Yaşım 21, boyum 155, kilom 62. Hatta son iki haftadır kilo almış bile olabilirim ama tartılma imkanım yok, evde değilim şu an. Ben kendi kendime diyet yapamıyorum ya en fazla 2 hafta uyuyorum, sonra başlıyorum yine löpür löpür yemeye :14: Acaba diyetisyene mi gitsem diyorum. Denetleyen biri olursa belki disiplini sağlarım. Ama siz diyetisyenden yardım alanlar olarak bu konuda ne diyorsunuz, sizce de gitmem iyi olur mu? Ailem "saçmalama tut boğazını, ne gerek var" diyor da. :) Ben de sizin gibi okul açılana kadar biraz kilo vermek istiyorum. Off hayat ne zor ya. Kilolu olmak ne zor. Kilo almaya musait bir yapıya sahip olmak ne zor... :5:

kısa süreli diyetler yapabilirsiiin :) gelin diyeti diye bi diyet vardı ben 1 hafta yapmıştım,3 kilo verdim :) aama diyetisyen daha sağlıklı tabikide :)

merhaba kızlarr ben bugun daha yeni üye oldum o yüzden tekrardan herkese merhaba diyorum:3:bende aranıza katılmak istiyorum sadece 1.55 boyunda ve yaklaşık 52 kiloyum.Yarından itibaren sabahları koşuya çıkmaya başlayarak en azından okul açılana kadr 45 kiloya kadar inmek istiyorum.Spor yemeklere dikkat etmek dışında önereceğiniz başka bir şey var mı acaba??

HepinizeMeraba diyet kardeşleri :) bende araniza katilmak istiyorum boy 172 kilo 71. Son bir senede aldigim on kiloyu vermek istiyorum. Sıkı bi diyet ve sporla. Spor yapmayi cok seven biriyim zaten.sanirim iki ay en fazla 3ayda hallederim. Yediklerimi yazmaya başlıycam. Ha gayret bana:)

Back
X