Bonuscum hic farketmez sadece kac ksiyiz kimler var ve cuma kilolarimizin oldugu bi taslak toplama amacıyla basladik kuzumDiyet Kardesliği
1.smykmy (71.4)
2.tevafuk55( 66.7)
3.Nevreste (64.5)
4.esra_4378 (77.2)
5.ytmz(60.2)
6.Bonus (98,8)
Benim 90 gurubuns yaptigim tablo gibi bi tablo yapalim hepfit gondericem sana ilk firsatta
Tututuuu maşallahIsteeee buu beeeekimse yıldıramaaazz kilo vermeye birlikteligeee dewammmmmmmmmmmmmmmm masallah bizee
şşiş susss gııı hayırlatmaBak sinirden yine yazamadım menuuuu menuuuu
biliorum kuzum fikir veriyoreeeYalnız başlığı sen değiştiremezsineditör olmalı..
Bencede iyi.Başlık böyle güzel sadece büyük harflerle başlasa güzel olurdu
Hayır hayır yani başlık ismini değiştirmek istesek te değişemezsin.. düzenleme kısmında başlık yok.. editör yapmalı..biliorum kuzum fikir veriyoreee
Kız beni niye sildin :))hepfit
Diyet Kardesliği
1.smykmy (71.4)
2.tevafuk55( 66.7)
3.Nevreste (64.5)
4.esra_4378 (77.2)
5.ytmz(60.2)
6.Bonus (98,8)
7.Sidelya95 (64.0)
8.
9.
10.
11.
Gelen arkadaslar eklmeye dewam etsin guncel son
Gormedim o mesaji hippommmm seni nasil silerimKız beni niye sildin :))
görmemiştir yada yanlışlıkla olmuştur hippomKız beni niye sildin :))
Diyet yok ne demek handeeee..takim icin mi zayifliyorsun kendin icin mi??bu mantığı anlayamiyorum..yapmaa..aksam menune bakacam haa..Amannnnn nevroş
bu nedir Allah aşkına
yapılanlar haksızlıklar falan
Kızlar başlık değişmiyormuş ilk mesaja yazarım kocaman siz seçin yine deYalnız başlığı sen değiştiremezsineditör olmalı..
Evet canim katiliyorumYaz yaz cok merak ettim niye yazmiyon ki
O ziyaretciler uye olmayan yada uyeligini sildirmis arkadaslar olabilir yada banli olanlar
Diyet yok ne demek handeeee..takim icin mi zayifliyorsun kendin icin mi??bu mantığı anlayamiyorum..yapmaa..aksam menune bakacam haa..
Başlık çok güzel ve anlamlı zaten bu kardeşlik olmasa burda gece açılan topik bu kadar kalabalıklaşmazdıKızlar başlık değişmiyormuş ilk mesaja yazarım kocaman siz seçin yine de
Hellllooooooooo
@MiuLego kaptannnn -900 Gr çıktım ,sana söz vermiştim varsın takım olmasın yine vereceğim cumaya o kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?