• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ben arkanızdayım korkmayın:KK45:
despicable me 2 margo.webp

Kızlar aramızda kalsın ben bugün detoks yapıyorum :sus:

Geçen gün yaptığım detoksu akşam bozdum :mad: çok aşırı mutsuzdum .. dünya başıma yıkılmış gibiydi.. komşu sıcak poğaça getirince gözüm döndü ve bi anlık mutluluk için yedim:KK22: hala pişmanım.. sonra mutsuzluğumın sebebini çözdüm.. regl .. şükür bugün iyiyim. Sporumu da yaparsam mükemmel olacak :KK76:

Eki Görüntüle 2113940
Fırtınalar spor yapanları tenzih ediyorum ama bu şekilde yenemeyiz ki çok az sporlar hadi fırtınalığınızı gösterin bugün sağlam sporlarla gelelim ki yarında iner o spor şişkinliği cumaya harika bir rakam görürüz :halay:

@Floweroflife hippotalamus hippotalamus tevafuk55 tevafuk55 Cutemom007 Cutemom007 @Sidelya95 Esra_4378 Esra_4378 hepfit hepfit bakın bakalım eksik gedik var mı fırtınalar :KK200:

@vorones @Antepia27 @smykmy @derunehatun @Efser kızlar fırtınalardasınız haberiniz var mı sporlarınız var da beni mi etiketlemiyorsunuz:KK14:
Canım ben yeni adapte oluyirum ama bugün 1 saat yuruyusum var :KK76:
Ya birde senin etiket doğru olduğu halde benim bildirimlerde çıkmadı neden acaba :KK64:şans eseri gezinirken buldum :110: hepfit hepfit sen beni hiç etiketledin mi :KK19:

Back
X