- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Açık açık desene Begüm unutmuş senin takımda olduğunu diye, bende diyorum semum kim benim takımda da unutmuşum. Sonra senin diye düzeltince kimi unutmuşum onu aradım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık açık desene Begüm unutmuş senin takımda olduğunu diye, bende diyorum semum kim benim takımda da unutmuşum. Sonra senin diye düzeltince kimi unutmuşum onu aradım![]()
Al bendende o kadarKafam zaten çorba gibi, sende iyice çorba yaptın![]()
Ben arkanızdayım korkmayın![]()
Ayy banada soyle

Kiz inanki unutmadimUnutmuşunnn işte
Nedir nedir![]()
İnsan degilmi unutur yani, ben unuturummmKiz inanki unutmadim
valla bak uyeleri saymak anlaminda yazdim ben onu
Sen unutulacak kaptanmisin![]()
Canım ben yeni adapte oluyirum ama bugün 1 saat yuruyusum varEki Görüntüle 2113940
Fırtınalar spor yapanları tenzih ediyorum ama bu şekilde yenemeyiz ki çok az sporlar hadi fırtınalığınızı gösterin bugün sağlam sporlarla gelelim ki yarında iner o spor şişkinliği cumaya harika bir rakam görürüz
@Floweroflifehippotalamus
tevafuk55
Cutemom007 @Sidelya95
Esra_4378
hepfit bakın bakalım eksik gedik var mı fırtınalar
@vorones @Antepia27 @smykmy @derunehatun @Efser kızlar fırtınalardasınız haberiniz var mı sporlarınız var da beni mi etiketlemiyorsunuz![]()
Sen fırtınasın sen korkma
Hayırlı olsun canım tez gitsin bu kilolarYarin başlıyorum inşallah tabi emzirdigim icin biraz dolu dolu bi liste verdi