• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Canım ben yeni adapte oluyirum ama bugün 1 saat yuruyusum var :KK76:
Ya birde senin etiket doğru olduğu halde benim bildirimlerde çıkmadı neden acaba :KK64:şans eseri gezinirken buldum :110: hepfit hepfit sen beni hiç etiketledin mi :KK19:
Canım acaba ayarlarından etiketlendiğinde bildirim gelsin kısmını kapattın mı bir kontrol et istersen öyledir büyük ihtimal :KK59:
Sen fırtınasın sen korkma :KK53:
Bir tırstım yani:KK45:
Menu paylaşımı

Sabah 2 has yumurta 2 kivi 10 badem domates salatalik

Oglen 1 kase salata 1 kase yogurt 3 köfte 3 yk kara buğday

Ara 1 elma 1 bardak kefir 2 ceviz

Aksam 3 köfte kadar tavuk 2 kepçe mercimek çorbası 1 bardak ayran

Spor 45 dk pılates
Su 3 lt
hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111
Afiyet olsun canım menü güzel spor çok iyi :KK9:
@Lunya nehirnil111 nehirnil111 Esra_4378 Esra_4378 @igdedali

Sabah (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin çeşitleri
Ispanak maydanoZ
3 tam ceviz
1 tatli kaşığı kayısı marmelati ( az sekerli)

Öğlen (12:00)
Ispanak yemegi
3-4 kasik domates çorbasi
Biraz peynir 3 zeytin

Ara öğün (13:30)
10 tane siyah üzüm

Ara ogun (16:00)
1 fincan sut
1 elma

Akşam (19:15)
2 kepce tarhana çorbası
2 servis kaşığı kuru fasulye
Ayran
Salata

Su: 2 litreyi geçti
Spor simdi eliptik yapicam
Begüşüm bugüne biraz karbon yüklenmiş ama çarşamba günü o yüzden bugün eritirsin bugün sebze ya da protein beslenmeye çalış derim kuru fasulye tarhana bugün yersen karbon engeller seni:KK60:Eliptiğine laf yok zaten:KK31:
hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111 @Lunya begum75 begum75
Menü vereyim

Sabah ılık.limonlu su

Kahv: 2 yumurta az maydanoz ile salata
3 zeytin ve salatalık

Ara sade kahve 2 ceviz

Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
4 kaşık soğan kavurma
Ve salata

Akşam 18.00: 6 kaşık kadar bamya yemeği
4 kaşık Yoğurt

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım çok güzel menün:KK68:yürüyüşlerin normal yürüyüş değil mi tempoluysa puan hesaplaması başka çünkü:cool:
Sabah
Soğanlı yumurta peynir zeytin domates sos

Ara 2 dilim portakal bir kase yoğurt

Ara süt 15 fıstık

Akşam
Bir tabak güveçte et salata koz biber ev yapımı şekersiz limonata çay bardağı ile

Spor
3 mil leslie
100 ip
nehirnil111 nehirnil111 hepfit hepfit begum75 begum75
Yine harika bir Esracık menüsü :KK9:sporu :KK9:
Tekrar deniyorum... Eğer bu kez de olmazsa okkalı bi küfür yazacam o kesin yüklenir bak. Sonra neden üslup bozdum... Neysem başlıyorum

Uyanınca(05:00)

1 muz
1 çay bardağı süt

Kahvaltı(06:00)
Mantarlı omlet (2 yumurta)
1 kk urfa peyniri
10 zeytin
boool ama epey boool yeşillik
birkaç telaşlı fındık tanesi

Öğle(12:00)
1 kepçe mercimek çorba
zeytinyağlı pırasa
yoğurt

Akşam(17:00)
tavuk köfte
ayran
yeşil salata
kereviz salatası

Ara(21:00)
yorgunluk gayfesi:deli:
1 hurma

Su: çoh:KK53:
Spor: ondan da çoh:KK53:

Sabah:
1000 ip: 200
35 dk callan: 105

İş dönüşü:
50 dk yağmurda ıslanmacalı tempolu yürüyüş: 150 :deli:

Akşam:
1000 ip: 200
30 dk bölgesel: 90

Toplam: 745 point
nehirnil111 nehirnil111
hepfit hepfit
@Lunya:deli:
Spora bak be kasırgada mısın sen yüreğime indi şuan :confused: begum75 begum75 :cry:
nehirnil111 nehirnil111
2 mil Leslie(90 puan)
Ardından
30 dakika tam tempolu koşu(120 puan)
Çarşamba sporu toplam: 210 puan
Ekledim canım çok güzel :KK9:
Bana emeği geçen @MiuLego @Ausencia @Whiteblacklife begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 ve bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hakkkınız geçti haklarınızı helal edin

Canım inşallah koruma da çok başarılı olursun helal olsun ne demek sende bize et :KK60::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:Tebrik ederim:KK37:Buradan gitme ama gel olur mu korumada daha başarılı olursun:KK36:

:KK70::KK70::KK70:

upload_2018-2-22_9-32-38.webp

Bana emeği geçen @MiuLego @Ausencia @Whiteblacklife begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 ve bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hakkkınız geçti haklarınızı helal edin

kuzum,hedefe ulaşmış olabilirsin ama hemen gitme,bisürede koruma için kal derim:KK60:

Günaydınlar efenim :KK60: Çok yorgunum annemlerin evi taşıyoruz dün biraz yaptık bugün daha da zorlu :confused:

oyy kıyamam,Allah kolaylık versin kuzucum:KK69::KK60:

Ay sabahin köründe annem babam resmen sagdan soldan saldirdi yeter zayiflama yuzun bembeyaz olmus hemen doktora git tahlil yaptir hasta olacaksin...
Baba makyajimi silmeden yatmisim gözümün etrafi mor olmus ondan yuzum beyaz gozukuyodur hem ben zaten beyaz tenliyim diyorum ama yemiyor :D

Menü veriyorum
Kahvaltı 12.30
Peynirli omlet
4 zeytin
Bi dilim peynir
İki dilim sürk çökeleği
3 Çeri domates

17.00 4 ceviz
İki kaşık tahin pekmez(tatlı krizindeyim hala geçmedi) :bicak:
18.30
Bi tabak kapuska
Bi kase yoğurt
İki parça turşu
2 litre su
Spor yok
Yarın kaldığım yerden devam spora
@Lunya begum75 begum75
Ooo turşular pekmezler, beni etiketlemedin birde hı :KK45:

Gunaydin kelebeğim nasılsın diyetisyen menunu gordum baya dolu dolu baslayabıldın mı bakalim
Canim eksikler var evde hafta sonu alisveris yapip daha duzenli basliycam. Ama suan eldekilerle de başladım sayılır. Hafta sonu bütünleme sonavlarim ve katilacgaim bi organizasyon var baya oluyor ayarlayali ona sebeb hafta sonu gelemeyebilirim. Birde esimde pzrtesi gelicek diyetisyene ayni gün baslayalim dedi

Sağol canım benim hiç taşınma olmadı kendi evleri olduğu için o yüzden ilk defa yaşıyoruz ne çok detaylı eşya varmış :confused:

Sağol ballı çörekim :KK37:
Ayyy Öyle olunca cok ıvır zıvır eşya cıkar ben 4 kere taşındım urfada her seferinde poset poset eşya attım hele annenin biriktirme huyu varsa ki genelde annelerin vardır kavanozlar yogurt kapları :deli:

Canim eksikler var evde hafta sonu alisveris yapip daha duzenli basliycam. Ama suan eldekilerle de başladım sayılır. Hafta sonu bütünleme sonavlarim ve katilacgaim bi organizasyon var baya oluyor ayarlayali ona sebeb hafta sonu gelemeyebilirim. Birde esimde pzrtesi gelicek diyetisyene ayni gün baslayalim dedi
Anladım tatlım sen yine de dikkatli beslen daha pazartesiye var kiz uc gun uc gundur

Menümü paylaşayım bgün çok yoğun bi gündü babaannem çok kötü hastalnmş nöbet geçirmş yatalak hasta zaten bebek gibi. Ölüyor dedik.
Neyseki toparladı biraz...
Daha yeni eve gelebildim

Sabah 11.00
3 4 kaşık menemen
1 haş yumurta
4 5 küp beyaz peynr

Akşam 19.30
1 kase çorba
1 tabak etli nohut ve salata

Su 2 lt içerim daha da.
@Lunya
Çok geçmiş olsun canım

Ben de yağdan asla kısmam.ben de yağ yiyerek kilo veriyorum çevremdekiler duyunca çok şaşırıyolar. Kaymağın da masum olduğu ispatlandı onu da yerim :kk77:
Bende yağı hiç kısmam ;) eskiler yağ ile besleniyormus bizden sağlıklılar.

Ay sabahin köründe annem babam resmen sagdan soldan saldirdi yeter zayiflama yuzun bembeyaz olmus hemen doktora git tahlil yaptir hasta olacaksin...
Baba makyajimi silmeden yatmisim gözümün etrafi mor olmus ondan yuzum beyaz gozukuyodur hem ben zaten beyaz tenliyim diyorum ama yemiyor :KK70:
Dün çok süt icmistim de

Back
X