• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

igdedali igdedali , @Lunya , hepfit hepfit
Benim aklıma birşey geldi Ytmz nin mezun olma isteği üzerine,geçen gün de matematikçi berna da o tür birşeyler yazmıştı.Malum kabul etmiyoruz takımın açılmasını ,ama takım tam olarak 28 Şubatta kapanacak ,o güne kadar süre verildi,şu an açık yani,bu kızların 7.takımdan mezun olması için kızlar Seabahara yarın başvursa ,sonuçta kapansa da şu an 7.takım kapanmadı ,hiç değilse 7.takımdan mezun olmuş olurlar.

Kuzucum berna ya sunduk bu teklifi, tabi ki mezun olabilirler. Bence bi sakıncası yok bunun ;)
ip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee o_O

olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye:KK4:
Igde benim:KK53:

Nehir e bildiricen kuzu

Yazım mi gerçekten :işsiz: combolar popkekler:kusmuk:

Igdeeee benim:KK62:

Yapın kuzu ben ev şartları yüzünden atlayamıyorum çok özeniyorum :mad:

Neden :cool:

Sütü su ve vücudundaki yağlar yapiyor:işsiz:

Sağol canim:KK60:

Hemde 11 de
Evet özür saati çok sacmaydi da. İşte bı dà öyle erken ve az yemicem. Dayanamam Die şey ettimdi

Yazım mi gerçekten :işsiz: combolar popkekler:kusmuk:

Igdeeee benim:KK62:

totelde 3 kombo 1 popkek 1 haftada kilo vermemi engelliyosa ben bırakıyorum bu işi,yaptığım sporlar onu eritirdi ertimeliydi
yoksa bu haksızlıktı:KK42:

idee benim:KK62:

Mantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?

İkinizi de deneyip tarafımı seçeyim dedim:KK70::KK70::KK70:
Allam paylaşılamayan kadınım yaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53:
@begum75 o zaman son kez bildireyim dün 720 point im var. Tabloya çipçiplersin kuzum:KK54:

son kez mi :KK57:
işlemiycem işte banane banane:KK12::63:bendekileride söylemiycem
gidemezsin hiç bir yere :KK4:

totelde 3 kombo 1 popkek 1 haftada kilo vermemi engelliyosa ben bırakıyorum bu işi,yaptığım sporlar onu eritirdi ertimeliydi
yoksa bu haksızlıktı:KK42:

idee benim:KK62:

son kez mi :KK57:
işlemiycem işte banane banane:KK12::63:bendekileride söylemiycem
gidemezsin hiç bir yere :KK4:

Kuzu sen menülerini dolu dolu yiyorsun(25 hamsi,15 istavrit gibi), anca onu yakarsın sporunla. Yediğin combo ve popkekler sana kalıyor yani.

Ideee benim dedim:KK67:

Kuzu sen menülerini dolu dolu yiyorsun(25 hamsi,15 istavrit gibi), anca onu yakarsın sporunla. Yediğin combo ve popkekler sana kalıyor yani.

Ideee benim dedim:KK67:
aboo 15 istavrittemi çok:KK57:
ben bu işi başaramıycam bu gidişle:işsiz:

idee benim didim:KK11:
upload_2018-2-22_11-48-47.webp

aboo 15 istavrittemi çok:KK57:
ben bu işi başaramıycam bu gidişle:işsiz:

idee benim didim:KK11:Eki Görüntüle 2114563
Begüşüm eğer karbonu sınırlı tutabilsen yediğin balığın sayısı çok önemli değil...
Ama senin menülerde karbon da olduğu için 15 istavrit çok
İp konusunu da daha önce de konuşmuştuk. Zıplamak onun yerini tutmuyor ama kesinlikle o bile çok faydalı
Bi de ben kiminim:KK53:

ip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee o_O

olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye:KK4:
İğde bir fırtına hem de hasından nasıl vermezsin :KK45:
a4dcdf8e86.webp

Mantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?

İkinizi de deneyip tarafımı seçeyim dedim:KK70::KK70::KK70:
Allam paylaşılamayan kadınım yaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53:
@begum75 o zaman son kez bildireyim dün 720 point im var. Tabloya çipçiplersin kuzum:KK54:

Sen köküne kadar fırtınasın yavrum kanma güzel sözlere :KK70::KK60:

Sen dolu dolu yiyorsun kuzucum ama bunlar sağlıklı o yüzden demedim çok diye(bi kez şaşırdım ama senin meta iyi demekki).

igdedali igdedali bana aradan çık diyo buuuu:KK42:
Ben eski bir fırtınayım... Kilomun çoğunu fırtınalarla verdim şimdi kasırgalara gidersem ayıp olur de mi fitim:KK53:

Sen dolu dolu yiyorsun kuzucum ama bunlar sağlıklı o yüzden demedim çok diye(bi kez şaşırdım ama senin meta iyi demekki).

igdedali igdedali bana aradan çık diyo buuuu:KK42:

harbiden çok yiyorum ben galiba az yiyincede enerjim düşük oluyo ama yaa dengeyi kuramadım bi türlü :KK43:

çık tabikide aradan sevenlerin arasına girilmez En Büyük KK

Begüşüm eğer karbonu sınırlı tutabilsen yediğin balığın sayısı çok önemli değil...
Ama senin menülerde karbon da olduğu için 15 istavrit çok
İp konusunu da daha önce de konuşmuştuk. Zıplamak onun yerini tutmuyor ama kesinlikle o bile çok faydalı
Bi de ben kiminim:KK53:

karbondan kaçamıyorum sanırım :işsiz:
ama ne yesem içine karbon koyuyolar napim ben:deli:

evet konuşmuştuk belki bi umut dedim artık zıplamakta atlamanın yerine geçer dedim ama yemedi:KK12:

sen kimmisin haala soruyomusun:KK12:tabikide kasırgasın:KK9:

Kızlar mezuniyet konuşulmuş benim mezuniyet icin verdigim hedef 65ti onu coktn tutturdum da takim mezunu olmak cok da elzem degil.benimle ugrasip karne hazirlamakla yorulmasinlar :) açılırsa mezuniyet isterim demiştim sadece.

karbondan kaçamıyorum sanırım :işsiz:
ama ne yesem içine karbon koyuyolar napim ben:deli:

evet konuşmuştuk belki bi umut dedim artık zıplamakta atlamanın yerine geçer dedim ama yemedi:KK12:

sen kimmisin haala soruyomusun:KK12:tabikide kasırgasın:KK9:
Kasırgalar olarak ne vaad ediyorsunuz:halay:

Back
X