diyet kardeşliği

İyi geceler herkese
Yarın pazartesi unutmayın sakın
:sopa:

Gunaydin canlar..
Malim fitim..burada yasananlardan sonra gitmek isteyen kimseye kal demek gelmiyor icimden.benim de cok kalasim var desem yalan..malimin yazdiklarina harfi harfine katiliyorum.
Ben bu takimdan cok sey ogrendim isterim ki herkes ogrensin.Benim yogunlugumu bilen bilir ama elimden geldiğince burada olmaya calisacagim.

Pazartesi tartilarini da topluyorum ona göre hanimlar.

Ama kendim bildirmicem :)

Haklısınız kızlar. Biz devam edicez, edicez ki belki sohbetimizi özleyen, kırgınlığı geçen döner gelir. Eski günlere ah vah ederek dönemeyiz :(

Cuma 66.4
Pazartesi 68.1

matematik61 matematik61

Haklısınız kızlar. Biz devam edicez, edicez ki belki sohbetimizi özleyen, kırgınlığı geçen döner gelir. Eski günlere ah vah ederek dönemeyiz :KK43:

Cuma 66.4
Pazartesi 68.1

matematik61 matematik61
Aynen canım bende pek kiloya takilmayacam sabah ödemi gitsin dekan bile kalkınca ne çıkarsa öyle yapacam vee aynı düzenin devam inşallah

Merhaba kızlar...

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Tıpkı bu olay daha önce yaşandığındaki gibi.
Nasıl olur , neden diye sorup duruyorum kendi kendime. Artık 'ne istiyorlar bu takımdan' demekten alıkoyamıyorum.
Uzun zamandır okuyup bir türlü yazmaya güç bulamıyordum. Tam da bugün yazacağım dediğim gün takımın kapatıldığını gördüm.
Çok üzgünüm. Ama burayı bırakmayın lütfen kızlar. 7. Takım ve dolayısıyla bu topik çok değerli. Takımı takım yapanlar burada olmasa da devam edin. Umarım birgün herşey güzel olur...

Merhaba kızlar...

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Tıpkı bu olay daha önce yaşandığındaki gibi.
Nasıl olur , neden diye sorup duruyorum kendi kendime. Artık 'ne istiyorlar bu takımdan' demekten alıkoyamıyorum.
Uzun zamandır okuyup bir türlü yazmaya güç bulamıyordum. Tam da bugün yazacağım dediğim gün takımın kapatıldığını gördüm.
Çok üzgünüm. Ama burayı bırakmayın lütfen kızlar. 7. Takım ve dolayısıyla bu topik çok değerli. Takımı takım yapanlar burada olmasa da devam edin. Umarım birgün herşey güzel olur...
Hoşgeldin kuzum
Ben inanıyorum tekrar eskisi gibi olucak herşey :(

Ben geldim demek isterdim ama yok diyemiyorum bu site site olmaktan çıktı amacını aştı eskiden buraya bı mola vermeye bı sakinleşmeye hayata bı dk dur demeye gelirdim şimdi bu siteden çıktığımda nefes almaya başladım ne garip demi ...

Yönetim atar yaptığı düşünmüş bayağı güldüm aslında 18 yaşında ergen sanıyorlar galiba beni oysaki 30 yaşında iki çocuk annesiyim o dönemi geçeli çok oldu.kib değildi derdimiz banlanmakta pretosto ettim bu kadar açık sizin bize silah olarak kullandınız KiB bani umursamadigimi umuramim anlatabilmisim
.Grup içinde grup kurup sizi dışarda bırakmış diye yazmanizda sadece kahkaha attırdı bana çünkü ben kendimi kiblerken kimsenin haberi yoktu özgür 30 yaşında bı insanım ne yapacağım sadece kendim karar veririm bı gruba bağlı değilim 7.tk bagliydim sadece tabi sizin bunu anlamanızı beklemiyorum

Yazacak çok şeyim varda susmak istiyorum
Yoruldum kızlar sebebini anlayamamaktan yoruldum
Yönetimin derdi belli yönetime eşleştiri gelmeyecek kimse ses etmeyecek kurbanlık koyun gibi hep istedikleri yapılacak biz bunu yapmadığınız içinde elinden geleni yaptırdılar bezdirmek için becerdiler bravooooooooooooo alkış alalım yönetime lütfen adalet dağıtıyorlar sözde.......
Durmadan santaj yapılmasından yoruldum
TK kapatırız sizi atarız soyle yaparız tehditlerinden yoruldum bugüne kadar bir Allah in kuluna boyun egmedim burada iki satır yazacağım diye kimseye boyun egmeyecegim bunu anlarlar umurim artik
Bı üye banliyken siteden atılıyor bir üye arkadaşını savundu diye siteden atılıyor bir üye doğruları yazdı diye siteden atılıyor mantık burası benim istediğimi yaparım buyrun beni de atın siteden korkmuyorum korkmayacagim umrumda değilsiniz siz ve siteniz ....
Yönetim kicinizi biz topluyoruz yazabilir ama üye espri yapıp lan yazınca siteden atılır evet lan çok ayıp bı kelime

Nefret ettim goohle bişey ararken kk den çıkınca Google iykkk diyorum artık düşünün
O yüzden bana müsade
Dilerim hepiniz mutlu sağlıklı fit bı hayat yasarsiniz
Kazen Kazen Mune Mune hasebimi kapatır misiniz

Son düzenleme:
Back
X