Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam söyle tekrar konuşursanBende akşam miu kaptanimizla mesajlasirken ağladım kızı uyutma ya girmiştim
As canimSelam söyle tekrar konuşursan
Aynen canımKızlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum.. çok moralim bozuldu.. gidenlere neden gittin diyemem.. bakalım ne olacak bekliyorum..
İyi geceler herkese
Yarın pazartesi unutmayın sakın
![]()
Gunaydin canlar..
Malim fitim..burada yasananlardan sonra gitmek isteyen kimseye kal demek gelmiyor icimden.benim de cok kalasim var desem yalan..malimin yazdiklarina harfi harfine katiliyorum.
Ben bu takimdan cok sey ogrendim isterim ki herkes ogrensin.Benim yogunlugumu bilen bilir ama elimden geldiğince burada olmaya calisacagim.
Pazartesi tartilarini da topluyorum ona göre hanimlar.
Ama kendim bildirmicem :)
Aynen canım bende pek kiloya takilmayacam sabah ödemi gitsin dekan bile kalkınca ne çıkarsa öyle yapacam vee aynı düzenin devam inşallahHaklısınız kızlar. Biz devam edicez, edicez ki belki sohbetimizi özleyen, kırgınlığı geçen döner gelir. Eski günlere ah vah ederek dönemeyiz
Cuma 66.4
Pazartesi 68.1
matematik61
Cuma 78. Tam hatrlayamadm oleydi heralde
Ptesi 78.300
Fark +300
malipina
Wc yok hatasonu cok odem oluyom inS cuma eksyle gelicem
salak salak ağlıyorum ya aleyküm selamElalis canım miunun slm var
Hoşgeldin kuzumMerhaba kızlar...
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Tıpkı bu olay daha önce yaşandığındaki gibi.
Nasıl olur , neden diye sorup duruyorum kendi kendime. Artık 'ne istiyorlar bu takımdan' demekten alıkoyamıyorum.
Uzun zamandır okuyup bir türlü yazmaya güç bulamıyordum. Tam da bugün yazacağım dediğim gün takımın kapatıldığını gördüm.
Çok üzgünüm. Ama burayı bırakmayın lütfen kızlar. 7. Takım ve dolayısıyla bu topik çok değerli. Takımı takım yapanlar burada olmasa da devam edin. Umarım birgün herşey güzel olur...
Umarım canım. Çok zor görünüyordu ama miu geldiğinde dünyalar bizim olmuştu.Hoşgeldin kuzum
Ben inanıyorum tekrar eskisi gibi olucak herşey![]()
Ama şimdi ne miu nede diğer arkadaşlarımız hiçbiri yok biraz zor gibiUmarım canım. Çok zor görünüyordu ama miu geldiğinde dünyalar bizim olmuştu.