Çok yorma kendini. Sıcak bişiler iç her işi hemen yapcam dir stres yapma . Güzelce uyu dinlen .Kızlar bitiğim beyninin yüzde otuzunu kullanıyorum gece uyumadım, uçaklar vs eve geldim ev dağınık pis temizlik yaptım , hayvanlar aç onları besledim,bir de burayı okudum, daha yeni oturdum kafam bi milyon
Kuzı yarın çok işim var çok bir de ev öyle böyle değil pisti evde oturulmazÇok yorma kendini. Sıcak bişiler iç her işi hemen yapcam dir stres yapma . Güzelce uyu dinlen .
Su nerde bacim tursu yazmisin su yokMenü yazayım
Sabah 4 lokma sandviç
Öğle 6kaşık ıspanaklı makarna(uçak menüsü)
Akşam 1 biftek salata az turş@diyet kardeşliğinin tüm harunları
Git yat çabuk şiştin zaten bissürüü. Hadi görmiyim seni sabaha kadar. Kovuldun çıkKızlar bitiğim beyninin yüzde otuzunu kullanıyorum gece uyumadım, uçaklar vs eve geldim ev dağınık pis temizlik yaptım , hayvanlar aç onları besledim,bir de burayı okudum, daha yeni oturdum kafam bi milyon
Kuzı yarın çok işim var çok bir de ev öyle böyle değil pisti evde oturulmaz
Benşm eşek koca nolcak
Çok özlemişim o ayrı
Ayy hoşgeldin . Ne güzel . Yeni İşler yeni heyecanlar yeni ortam . GüZEL yorgunluk lar bunlar. Ben yatıyim minnacıkım öksürüyor çok mutsuz oluom. Çocuklar bebekler anneler hasta olmasinnnKuzı yarın çok işim var çok bir de ev öyle böyle değil pisti evde oturulmaz
Benşm eşek koca nolcak
Çok özlemişim o ayrı
Git yat çabuk şiştin zaten bissürüü. Hadi görmiyim seni sabaha kadar. Kovuldun çık
Gülme kız sen de yat. Sen de kovuldun
Ben de menu yazsam söyle ki herzamanki kahvaltı dan ciz yok . Akşam bulgur köfte li yeşil mercimekli çorba diyim bi tabak dolusu.1 kase mantar sote. Salata . Yoğurt . Çay saati cevizler fındıklar 3 hurma üzümMenü yazayım
Sabah 4 lokma sandviç
Öğle 6kaşık ıspanaklı makarna(uçak menüsü)
Akşam 1 biftek salata az turş@diyet kardeşliğinin tüm harunları
Gülme kız sen de yat. Sen de kovuldun
Ben de yatim beni de kovun
Ya beni kovmayın, bugünü atlattım şimdi kovulmayayımGit yat çabuk şiştin zaten bissürüü. Hadi görmiyim seni sabaha kadar. Kovuldun çık
Ben de diyom bu ses ne bıdı bıdı bıdı. Flavır ayaktaymış meğersem. Uyutmadın biYa beni kovmayın, bugünü atlattım şimdi kovulmayayım
:)
Uyuyamıyorum ki kuzu, metabolizma şaştı, evde işler bissürü burda saat 24.00 yine ben gerilerden geliyorumBen de diyom bu ses ne bıdı bıdı bıdı. Flavır ayaktaymış meğersem. Uyutmadın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?