diyet kardeşliği

Merhabalar kızlarr
Çevrim dışı girip son mesajlarda 7. Takıma baktım kapanmış. Nasıl kötü oldum anlatamam.
Sürekli yeni mesajlara bakıyorum bi işaret arıyorum hiç yok boğuluyodm resmen.
Giriş yaptım buraya etiketlendiğimi gördm nefes aldğmı hissettm resmen...

Merhabalar kızlarr
Çevrim dışı girip son mesajlarda 7. Takıma baktım kapanmış. Nasıl kötü oldum anlatamam.
Sürekli yeni mesajlara bakıyorum bi işaret arıyorum hiç yok boğuluyodm resmen.
Giriş yaptım buraya etiketlendiğimi gördm nefes aldğmı hissettm resmen...
Hoşgeldin kuzum:KK200:

Dün gece canım 3 kadar uyuyamadım sınıftan atılmış öğrenci gibiydik ilk geldiğim gün heyecanlarim edindiğim dostlar bu kadar kilom cuma heyecanlarim cok üzüldüm gerçekten
Bende kolay kolay uyuyamam böyle yumruyla dolaşıyorum şuanda dilim ne yazmaya ne konuşmaya yetiyor çok üzgünüm :KK43:Aus Miu ve diğer canlarım herkesi yeniden geri istiyorum ben :KK61: Ördeği vurmadan nasıl duracağım of nasıl alışacağım :KK43:Takımımızı bırakamayız böyle karmakarışık bir haldeyim:KK43:
tam 89 çıktım.+900üm:sus:

Mali fırsattan istifade yedin mi :KK45:Bende dün duysam yerdim haa bugün yiyesim var ama yemeyeceğim yemeyeceğiz bu sular durulacak inşallah geri gelecekler öyle umut ediyorum başka seçeneği düşünmek dahi istemiyorum:KK43:

Daha mesajların hepsini okuyamadım sabah yoğunluğundan ama acayip üzgünüm kırgınım yorgunum şimdiden beynim yoruldu vicdanım sızlıyor bu yarayı nasıl atlatıp nasıl toparlayacağız herkesi geri istiyorum ben ya biz kocaman bir aileyiz böyle olmamalı :KK43:

Bende kolay kolay uyuyamam böyle yumruyla dolaşıyorum şuanda dilim ne yazmaya ne konuşmaya yetiyor çok üzgünüm :KK43:Aus Miu ve diğer canlarım herkesi yeniden geri istiyorum ben :KK61: Ördeği vurmadan nasıl duracağım of nasıl alışacağım :KK43:Takımımızı bırakamayız böyle karmakarışık bir haldeyim:KK43:

Mali fırsattan istifade yedin mi :KK45:Bende dün duysam yerdim haa bugün yiyesim var ama yemeyeceğim yemeyeceğiz bu sular durulacak inşallah geri gelecekler öyle umut ediyorum başka seçeneği düşünmek dahi istemiyorum:KK43:
bizde geri istiyoruzz arkadaşlarımızııı gelirler inş

takımı okurken kendimden geçmişim hatırlamıyorum :D en son herif dayanamadı dedi hatun hayırdır sen diyeti mi bozuyon.dedim yok bugün stresliyim yarın tekrar toparlarım kendimi.üzülme kuzum gelirler inşallah.bizim burda devam ettiğimizi görünce gelicektir kızlar

takımı okurken kendimden geçmişim hatırlamıyorum :KK70: en son herif dayanamadı dedi hatun hayırdır sen diyeti mi bozuyon.dedim yok bugün stresliyim yarın tekrar toparlarım kendimi.üzülme kuzum gelirler inşallah.bizim burda devam ettiğimizi görünce gelicektir kızlar
Sayfaları bitiremedim burada kendimi yedim yemin ederim :KK51:Bende geleceklerine inanıyorum bizi bırakmazlar :KK60:

Dağılmamalıyız bu aile kolay kurulmadı zarlar kötüyken de elimiz kötüyken de oynamasını bileceğiz birlik olacağız:KK19:Durulunca gelecekler inanıyorum herkes çok sinirli kırgın kızgın farkındayım :KK43:
başta kaptaniçelerimiz olmak üzere çok kırgın ve yorgunlar öfkeliler

Back
X