Yazıyor um, hem resim boyutlar çok geç ayarlaniyor , zaten resimde karanlık olmuş, secemedimdeEklemezsen onay yarına kalacakGerçi benim ki hala onaylanmadı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıyor um, hem resim boyutlar çok geç ayarlaniyor , zaten resimde karanlık olmuş, secemedimdeEklemezsen onay yarına kalacakGerçi benim ki hala onaylanmadı
![]()
Bikaç sayfa önce heralde..
En güzellerini seçYazıyor um, hem resim boyutlar çok geç ayarlaniyor , zaten resimde karanlık olmuş, secemedimde![]()
YeeeeehhhhhVay nevom sen nne yapsan güzel olur
30. Corba mi![]()
Nevroş naneyi yakarken resim çekemedim, bı kere çekeyim dedim nane yandıEn güzellerini seç![]()
Çakma detokscu seni :))Bende menümü verim..
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11 de ( erken yaptım valla)
2 yumurta ile biberli soğanlı omlet
Peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
Akşam 18de..
Ayran detoksu çorbası büyük bi kase ...
Su: 3+
Acıksırsam çay kahve bakıcezz
N Nanahepfit
Spor olarakta ip atladım 400 tane daha yapıcam onu geç paylaşırım![]()
Bu sefer bozmadımÇakma detokscu seni :))
Menun güzel canım..
Hayırlısı ne diyelimNevroş naneyi yakarken resim çekemedim, bı kere çekeyim dedim nane yandı
Tek el sayılırım ben
Hava kasvetti, resimlerim karanlık çıktı maalesef ama olsun yaptım sonuçta![]()
YarasınEyvah 2 yemek kaşığı muhallebi yedim
Yok yaa bitirmedimYarasın
Bitir artık kaseyi![]()
Yaaa esraa sen nasıl yedin o muhallebiyi aaaaaa inanmıyoruumYok yaa bitirmedim

dediğimi yap yaptığımı yapma gibi olmuş bu
doktorumun maşallahı var
kadında lafı habire doktorun ağzına tıktı ben olsam bidaha o kadınla çekim yapmam![]()
Sağlıklı yağa karşı değilim ki tatlm. Tereyağı da zeytnyağı da yağlı peynr de yiyorm ben zayıflıyorum.Ben boyutuna bakmam, sarmalar dolmalar varsa menü benden geçmez
Kusura bakmayınız , bende böyle
Benim 0.75 lt su kabım var , onu yanimdan ayırmıyorum
Karatay bana gelip makale bile yazsa kaşarla ilgili benden onayy yoookkk, kaşar eşittir yağ
Oha bunu 10 kişi yeriz biz
Kız sen gece mı yicem demistin![]()