- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SakıııınnnnnnnnnnnnKızlar benim kocam olacak adam 1.5 kilo nutella almış.. bana bana yaa... akşam kaşıl kaşıl yediler bana bakarak kötü adamlar gibi
![]()
Yer miyimSakıııınnnnnnnnnnnn![]()
Seni beyaz cikolataya banıp yicemAbooooo al esra bizi de ye bizi![]()
sen o nutellayı esraya ver o hallederKızlar benim kocam olacak adam 1.5 kilo nutella almış.. bana bana yaa... akşam kaşıl kaşıl yediler bana bakarak kötü adamlar gibi
![]()
AbartEsra bu akşamki yediklerinle afrikadaki açlık biterdi haa![]()
Canim baklava kalmamis ben nutellayi baklavaya sürüp yiyorum ekmekle yavan geliyorsen o nutellayı esraya ver o hallederdibini bile sünnetler
![]()
Beklerim sendenSeni beyaz cikolataya banıp yicem
Evereste iple tırmansan gene de kurtarmaz seniNe eglendiniz ha benle ben simdi gidiyor e ip atkiyore beni oyalamayin
Uyuyacam mali. Halanı gönder beni alBen de gidip yatim mi napim.iğdeden ses yok![]()

Nolmuş burda? Esra ne yemiş? Ayyy bir sürü şey kaçırmışım. Kız esra n yedin çarşamba akşamı bir dee. Çabuk söyle![]()
Aaaah ah sormayın a dostlar şoktayız depresyondayız... En güvendiğimiz kalemiz meğersem bir oburmuş... Evi arabayı satıp çikileta şelalerine yakın yerden bi kulübe yaptırmış(gofrettenmiş kulübe). Eşi filan hep perişan...Esra birşeyler yemiş dediler geldim
Show Haberi mi arasaydık acaba ihbar için![]()

hadi git uyu her geçem her geçem olmaz zatiUyuyacam mali. Halanı gönder beni al![]()