• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

begum75 begum75 cnm madem ufak tefek cıslar bile senin kilo vermeni engelliyo.. bi hafta sıfır kaçamak denesen, porsiyonlarını küçültsen :KK66:

hippom herşeyin farkındayımda deniyorum deniyorum bi yerde yenik düşüyorum işte,uzun süre istikrarımı koruyamıyorum
hele bide şimdi olduğu gibi bi kiloda takılı kalırsam motivem hepten düşüyo
şimdi bikaç gündür iyi gidiyorum,darısı diğer günlerin başına diyim

dişini ben çekim istiyosan.:KK45:
:KK53::KK53::KK53::KK53:
Şşşş çaktırma işi yokuşa sürüyorum:KK53:

Terminatör gibi yorumluyor benim menüleri:rapci:
:KK60::KK60::KK60:
Ben senin hep arkandayım:KK60:
Ama hepfit'ciğimi atmayalım:KK60:
Dili sürçmüştür:cool:
Oyyy iyi kalpli nevom:KK60:
ay tamam hep arkamda kal sen:KK74:
ne dil sürçmesi kız sattı resmen bizi:cool:
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: olmayan bisey mi söyledim personel gecesi desem:KK11:

Dün akşam uyurken ne geldi aklıma...
Şimdi biz ip atlıyoruz ya hani?
Bu Cuma ip atlama challenge gibi bişey mi başlatsak... 1 haftada en çok ipi kim atlar gibi...
@Candysugar olaydı bize gösterirdi kim atlar... Türkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan evine döööööööööööön
Benim cusse 2000 adet ip atlamayi kaldirir mi sadece aksam atlayabiliyorum

14 nisanda kaynanam geliyomuş bilet almış daha kilo vermiş halimi görmediler tepkileri merak ediyorum:rapci:
Şok olacaklar:halay:
Esra gibi oda birgün ağımıza düşer:sus::KK59:
Iki dakka önce iyi niyetli dediydim:63:

elim tetikte bekliycem onu:KK45:
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: 1 tatlı kaşığı pekmez için saydın bir sürü, daha napacan :kahve:

hippom herşeyin farkındayımda deniyorum deniyorum bi yerde yenik düşüyorum işte,uzun süre istikrarımı koruyamıyorum
Kuzu peki kilondan memnun musun?
Mesela bu kiloda ben de şu oluşuyor. 50 olmak istiyorum ama 53 te çok kötü durmuyor diye düşünüyorum. O yüzden senelerdir 50 yi göremedim :kızgın:
Sen de benim gibi kendini mi sabote ediyorsun acaba:KK14:

Madem takıldın... detoks time ;)

14 nisanda kaynanam geliyomuş bilet almış daha kilo vermiş halimi görmediler tepkileri merak ediyorum:rapci:
Kız 16 nisan doğum günün degil miydi.heriflen basbasa kutlayamayacan hain kaynana:KK53:
14 nisana ohoo sen mikemmel olursun :süslü:
benimkide bu akşam geliyomuş:skandal:
çok mes-udum:işsiz:
Benimki hic gitmiyo haftanın 3 günü bende :KK70:

Back
X