• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Şok olacaklar:halay:

Iki dakka önce iyi niyetli dediydim:63:

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: 1 tatlı kaşığı pekmez için saydın bir sürü, daha napacan :kahve:

Kuzu peki kilondan memnun musun?
Mesela bu kiloda ben de şu oluşuyor. 50 olmak istiyorum ama 53 te çok kötü durmuyor diye düşünüyorum. O yüzden senelerdir 50 yi göremedim :kızgın:
Sen de benim gibi kendini mi sabote ediyorsun acaba:KK14:
Çok güvenme:KK45:

Mesela bu kiloda ben de şu oluşuyor. 50 olmak istiyorum ama 53 te çok kötü durmuyor diye düşünüyorum. O yüzden senelerdir 50 yi göremedim :kızgın:

aslında kilomdan menunum,ben Ausencia Ausencia zamanında da bu kilodaydım,o zamanda aynı şeyi söyledim aslında amacım kilo vermekten ziyaden basenleri küçültmek,hedefimi hep 54,5 istememde ondan yani o kiloya inince sanki küçülür gibi düşünüyorum ama bellide olmaz
o yüzden akşamları bölgeseli mutlaka yapmaya çalışıyorum

salmamın rahatlığımın bi sebebide bu gibime geliyo

haa bide oğlum,eşim,annem,babam...çevrem yeter artık diyolar,bunlarında etkisi oluyo tabi

Eki Görüntüle 2114589

bizim lunyadan mı bahsediyosun,pambık lunya,menülerde minnoş yorum yapan lunyaa
images.webp

Premsesliğimden susuyorum :lülülü:
prenses-kedi-6.webp

aslında kilomdan menunum,ben Ausencia Ausencia zamanında da bu kilodaydım,o zamanda aynı şeyi söyledim aslında amacım kilo vermekten ziyaden basenleri küçültmek,hedefimi hep 54,5 istememde ondan yani o kiloya inince sanki küçülür gibi düşünüyorum ama bellide olmaz
o yüzden akşamları bölgeseli mutlaka yapmaya çalışıyorum

salmamın rahatlığımın bi sebebide bu gibime geliyo

haa bide oğlum,eşim,annem,babam...çevrem yeter artık diyolar,bunlarında etkisi oluyo tabi
Aynı ben hepfit hepfit bende öyleyim aslında 52-53 kilolardan çok mutluyum ama kafamı takmışım illa 51 göreceğim ama böyle de rahatım mesela abartıp yemediğim sürece :KK45:Sıkılaşmak istiyorum sadece yoğunluktan bakamıyorum hiç regliden sonra ama karar verdim sağlam sporlarla geliyorum bu sefer :sampiyon:

Madem takıldın... detoks time :KK66:

hayatta yapamam
sen beni bilmiyosun hippo,bende şeker var bi titremeye başlarsam toparlanana kadar 1 fırın ekmek yerim heralde
detok bana göre değil
öğlenki ara öğünüleri boşuna yapmıyorum

Sadece bu hafta yapalım sonra kaldırırız:KK70:

ahaaa
bu daha mantıklı :KK70:

Kız 16 nisan doğum günün degil kiydi.heriflen basbasa kutlayamayacan hain kaynana:KK53:

Benimki hic gitmiyo haftanın 3 günü bende :KK70:

3 gün mü:silah:
direk bakırköye taşınırdım heralde:KK70:

Şok olacaklar:halay:

Iki dakka önce iyi niyetli dediydim:63:

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: 1 tatlı kaşığı pekmez için saydın bir sürü, daha napacan :kahve:

bi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böle:KK57::KK57:
:cool::cool::cool::cool:

Back
X