• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

malipina malipina mortim hiç pas vermiyorsun, kilo ne durumda :KK8::KK8: dün turşuyu pekmezi götürdün diye mi iş atmıyorsun :KK53:
hee unutmuşmuyum seni etiketlemeyi menüme.kız dün kuzen bizdeydi nişanlısından ayrılmış çocuk. kafamızı şeyetti resmen anlata anlata :D
kafa bırakmadı sağolsun :eğlence:

La zaten 90 kiloyken bile iyi duruyon. 78 olsan Victoria secret' a başvurunu bizzat yaparım. Sonra da kasap enişte satırıyla kovalar seni:KK53:

Napıyorsun eflalciğim nasılsın ?
Napıyım canım diyet :KK53:

Eşim şehir dışındaydı geliyor bugün. Dört gündür çocuklarla çıldırmaca oynadık :KK70:
Büyüğün ders okul maceraları bitmiyor :rolleyes:

Sen nasılsın?

aslında kilomdan menunum,ben @Ausencia zamanında da bu kilodaydım,o zamanda aynı şeyi söyledim aslında amacım kilo vermekten ziyaden basenleri küçültmek,hedefimi hep 54,5 istememde ondan yani o kiloya inince sanki küçülür gibi düşünüyorum ama bellide olmaz
o yüzden akşamları bölgeseli mutlaka yapmaya çalışıyorum

salmamın rahatlığımın bi sebebide bu gibime geliyo

haa bide oğlum,eşim,annem,babam...çevrem yeter artık diyolar,bunlarında etkisi oluyo tabi

Ben de öyleyim işte ondan biliyorum:KK48:

Görmedim hani sadece ince bir dilim pastaydı:skandal:
Börekle çikolatalı kek yemiş :KK34:

Aynı ben hepfit hepfit bende öyleyim aslında 52-53 kilolardan çok mutluyum ama kafamı takmışım illa 51 göreceğim ama böyle de rahatım mesela abartıp yemediğim sürece :KK45:Sıkılaşmak istiyorum sadece yoğunluktan bakamıyorum hiç regliden sonra ama karar verdim sağlam sporlarla geliyorum bu sefer :sampiyon:

Aynen kuzu ama işte 62 kilodaki azim 53 te yok:KK34: bende iki haftaya sabote etmeye başlarım 52 lerde :kızgın:
bi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böle:KK57::KK57:
:cool::cool::cool::cool:
Havan yeter bebeem:KK59:

hee unutmuşmuyum seni etiketlemeyi menüme.kız dün kuzen bizdeydi nişanlısından ayrılmış çocuk. kafamızı şeyetti resmen anlata anlata :KK70:
kafa bırakmadı sağolsun :eğlence:
A ha ha ne yapsın kız ayrılık acısı zor:confused::confused: birini bulun tez elden. Sık sık etmesin kafanıza :KK70:

Ben de öyleyim işte ondan biliyorum:KK48:

Börekle çikolatalı kek yemiş :KK34:

Aynen kuzu ama işte 62 kilodaki azim 53 te yok:KK34: bende iki haftaya sabote etmeye başlarım 52 lerde :kızgın:

Havan yeter bebeem:KK59:
Sabote ediyorum işte kalbim istiyorum ama mantığım dur iyisin diyor o yüzden öyle korumada 3 aşağı 5 yukarı oynuyorum :kızgın:

A ha ha ne yapsın kız ayrılık acısı zor:confused::confused: birini bulun tez elden. Sık sık etmesin kafanıza :KK70:
onu bi kere yaptık anam dilimiz yandı.kısmetsiz bu çocuk.2inci nişanı attı.kızlar hep löküs hayat istiyolar .biri 0n bin liralık gelinlik ister öteki para saklar :D :D
zamane kızları bi denişik.ben arkadaşın gelinliğiyle evlenmiştim seneler önce aman masraf olmasın sıkışmayalım diye :D :D

Back
X