• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Allah kötü ev sahiplerinden korusun ya, gözlerini toprak doyuracak herhalde :bicak:
Aslında kötü bi adam değildir de cahilliğinden... İlk zamanlar sinirleniyordum şimdi gülüp lafımı sokuyorum öyle bakıyor. Bi de karısı çok minnoş. Hakkını yiyemem yardımcı oldu hep...
Daha fenasına denk gelmiştim ünide. Evde sigara içmemiz yasaktı (güya):KK70:

Begumun dediği zıplamak ipsiz atlamaktanmi bahsediyorsunuz yoksa normal ziplamami ben katilirim
Begüşün dediği ipsiz atlamak datlım
Ama ikisi aynı değil. He eğer derseniz zıplama yarışması da yapabiliriz. Maksat hareket olsun:KK70:

A ha ha cimri ev sahibi:KK70: karısı gelmiş hakkından :KK70::KK70:

Yalnız tuvalet olayı rezalet ya ıyyy en tiksindiğim şey :kusmuk:
Abla tam bizim kafadan sağolsun ay bi bağırdı apartmanda sesi yankılandı:KK70:
Tuvalet de harbiden sıkıntı... Ben tıkamışım öyle dediydi. Terbiyem müsaade etmedi yoksa çoh güzel cevap verirdim de:KK70:

Çok kızıyorum o kızlara, madem o kadar istekleri var çalışıp para biriktirsin ortak alsın :KK62: bi de erkek tarafı almak zorunda gibi davrandılar mi daha gıcık oluyorum:KK62:
Ben olmuyorum ya:KK53::KK53: Benim babam aldı üstüme düşeni dört dörtlük. Esimin ailesi yapmadı , eşimde evlendikten sonra aldı her şeyi. Çalışmama da engel oldu:KK12:
Şimdiki aklıma olsa her şeyi de yaptırıryaptırırdm, hem içimde kaldı hem kıymet bilinmedi. İki eltime de yapıldı en sonuncu dört dörtlük yaptırdı en kıymetli o:KK45:

Benim kardeşimin de babam kardeşim her şeyini yaptı , kız tarafı bir hali bile almadı ama kardeşim ağzının içine bakıyor el üstünde tutuyor :confused::confused:

Bu işte bir yanlış var:KK70:

upload_2018-2-22_13-33-13.webp
bak bi buraya senin üzülen suratını yirim :KK200:
upload_2018-2-22_13-33-34.webp

gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim :KK70: :KK70: :KK70:
benim kaynana çok kafa dengidir sağolsun.dobradır ama laf sokmaz hiç .yemek yapar ortalığı düzenler kendi kafasına göre :KK70: :KK70:

geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak
türkü çığır bana maliiiii

images

upload_2018-2-22_13-35-22.webp
kaynanaya özel harekat düzenledim

upload_2018-2-22_13-35-43.webp
harbiden cumartesi gidiyorum,duyunca şok olcak:KK70:

Dimi ya:KK70::KK70:
Benim telefon manyak bir kere ahuyu rus dan hamile bırakmışlığı var:KK70:

ahaaa haaa:KK70::KK70::KK70: Ahu060812 Ahu060812 :KK200::KK36:

Ben de ev sahibiyle cebelleşiyorum... Dün işten bi geldim kombi çalışmıyor. Işığı da yanmıyor. ev sahibi 2 üstte oturuyor. Aradım söyledim oralı olmadı (daha önce de tuvalet tıkandığında suçu bize atmıştı, ilgilenmemişti de kendi yöntemlerimizle açtık...Ondan sinirim var hala adama... Tesisatla ilgili bi sıkıntımız yok demişti. Üstteki çocuklara sordum her sene tıkanır burası yalan söylüyor dediler)... Bildiğiniz bi servis var mı tanıdık dedim ben bilmem naptıysanız kombiye dedi kapattı... Neyse buldum servisi. Adam geldi. Ev sahibiyle hanımını da çağırdım ki kullanıcı hatası demesin yoksa bizden bilecek... Servis dedi ki normal bu modelde hep oluyor bu sıkıntı... Elektronik kartı mı ana kartımı bişeysi yanmış... Ev sahibi o ara evi gezmeye başladı. Mutfak dolaplarının kapağını değiştirmişsiniz dedi:KK57:
Hee abi onları çok beğendim çeyizime koydum yerine de bu kıytırık olanları taktım dedim:KK70:
En son tamir edildi kombi kartı değişti. 170 lira dedi adam. Ben vermem dedi ev sahibi... Ben veririm ama kiradan düşerim dedim. Yok dedi. Siz bozdunuz. Servis de dedi kızların suçu yok bu kalistoların 4-5 senede bir kartı yanar diye ama adamı ikna edemedik. En son ev sahibinin eşi utandı adamdan tuttu verdi parayı. Yukarı çıkarken kadın çemkiriyordu rezil ediyorsun beni diye...:KK70:
Ayy birine anlatmazsam çatlarmışım:KK70:

çatlamaya ne hacet anlat gitsin
upload_2018-2-22_13-37-17.webp

Begumun dediği zıplamak ipsiz atlamaktanmi bahsediyorsunuz yoksa normal ziplamami ben katilirim

zıplayınca ipsiz atlanmış olmuyomu ki:KK64::KK53:

Ay benim istanbuldaki evin de yanmisti 350 vermistik ayni modeldi o da.Benim ev sahibim arkadasimdi cok uygundu kiram lafini bile etmemistim o yuzden.

Biz de hep beraber yaptik.10bin lira dugun salonlarina verdiydik 2 memlekette icim acimisti.sonucta borca girse en iyisini yapsa evlendikten sonra yine sıkıntısını ben cekecem ne gerek var.
Anam bi de çifte düğün mü yaptınız aboo çifte masraf.ay çok zordur ya. :(
ama kimseye de minnet etmemiş oluyosun.bizde öyle oldu kimseler diyemedi biz şunu yaptık biz bunu yaptık diye herşeyi kuruşu kuruşuna biz yaptık,çok eksik şeyler vardı ama öyle ya da böyle hallettik şükür

ben de yapmadım noldu.bak hiç sıfır eşyam yok hep 2. 3. el.doğru diyon kız harcatmak lazım.en azından evlendikten sonra:KK45:
parayı yiyen karı kıymetli oluyo doğru diyon:KK45:
Kuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderi :KK70::KK70:
Ama eşim buna değmezmiş diyorum hep :cool:senin eşin kıymet biliyorsa hiç pişman olma:KK15: benimki kıymet bilse pişman olmazdım kı ;)

Eki Görüntüle 2114625 bak bi buraya senin üzülen suratını yirim :KK200:Eki Görüntüle 2114626

geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak

images

Eki Görüntüle 2114627 kaynanaya özel harekat düzenledim

Eki Görüntüle 2114628 harbiden cumartesi gidiyorum,duyunca şok olcak:KK70:

Eki Görüntüle 2114629

Bayılıyorum senin bu capslerine :KK70::KK70::KK70:duruma iyi uyduruyorsun ,iyi aklına geliyor :KK70::KK70::KK70:

Bizim kiracılar da ellerinden gelse boyayı bile bize yaptıracaklar:skandal:
WC tıkandı tesisatçı çağırdık açtırdık,aspiratör bozuldu yenisini aldık ,kombi arıza yaptı yine biz çağırdık ,sigorta bile atsa ampul yanmasa bizi çağırıyorlar :olamaz:
Ben de anlatmasam çatlardım :KK53:
:KK70::KK70::KK70:
Hepsi bir değil işte...
Geçen sene bi ev sahibim vardı. Melek gibi adam. Annesi filan aynı apartmanda oturuyoruz. İlk ay işsizdim... Kirayı vermeye gittim. İşine başla toplu verirsin diyip almamışlığı vardır. Annesi hele... her yaptığı yemekten getirirdi sen yalnızsın yapmazsı. Ben uğramasam onlar uğrardı nasılsın bi ihtiyacın var mı diye. Allah razı olsun onlardan...

Aslında kötü bi adam değildir de cahilliğinden... İlk zamanlar sinirleniyordum şimdi gülüp lafımı sokuyorum öyle bakıyor. Bi de karısı çok minnoş. Hakkını yiyemem yardımcı oldu hep...
Daha fenasına denk gelmiştim ünide. Evde sigara içmemiz yasaktı (güya):KK70:

Begüşün dediği ipsiz atlamak datlım
Ama ikisi aynı değil. He eğer derseniz zıplama yarışması da yapabiliriz. Maksat hareket olsun:KK70:

Abla tam bizim kafadan sağolsun ay bi bağırdı apartmanda sesi yankılandı:KK70:
Tuvalet de harbiden sıkıntı... Ben tıkamışım öyle dediydi. Terbiyem müsaade etmedi yoksa çoh güzel cevap verirdim de:KK70:
Mali olsa tıkarda seni bilemedim :KK70:

Bizim kiracılar da ellerinden gelse boyayı bile bize yaptıracaklar:skandal:
WC tıkandı tesisatçı çağırdık açtırdık,aspiratör bozuldu yenisini aldık ,kombi arıza yaptı yine biz çağırdık ,sigorta bile atsa ampul yanmasa bizi çağırıyorlar :olamaz:
Ben de anlatmasam çatlardım :KK53:

Ayyy bizimkiler de öyleydi de düzeni kurunca artık aramıyorlar :KK70::KK70::KK70:

Kuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderi :KK70::KK70:
Ama eşim buna değmezmiş diyorum hep :cool:senin eşin kıymet biliyorsa hiç pişman olma:KK15: benimki kıymet bilse pişman olmazdım kı :KK66:
kıymet bilir Allah razı olsun o yüzden yüklenemiyorum ya kendisine.kendi çapında düzetmeye çalışıyo işte zamanla.hayalini kurması bile güzel bi gün şöyle evimiz olur şöyle de yaparız falan diye.amaan içim deşildi:KK14:

evet bi diyet planı yapmam lazım ayda 6 kilo vermem için.anca kurtarır:KK45:

Eki Görüntüle 2114625 bak bi buraya senin üzülen suratını yirim :KK200:Eki Görüntüle 2114626

geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak

images

Eki Görüntüle 2114629

Yaa Ahahhaha ballı çörekim bitiyorum şu anlatımlı resimlerine :KK70:Sana küser miyim hiç ben :KK60::KK200:

geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak

images

Eki Görüntüle 2114629

Ben anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mı igdedali igdedali

Bayılıyorum senin bu capslerine :KK70::KK70::KK70:duruma iyi uyduruyorsun ,iyi aklına geliyor :KK70::KK70::KK70:

:KK200::KK15:

:KK70::KK70::KK70:
Hepsi bir değil işte...
Geçen sene bi ev sahibim vardı. Melek gibi adam. Annesi filan aynı apartmanda oturuyoruz. İlk ay işsizdim... Kirayı vermeye gittim. İşine başla toplu verirsin diyip almamışlığı vardır. Annesi hele... her yaptığı yemekten getirirdi sen yalnızsın yapmazsı. Ben uğramasam onlar uğrardı nasılsın bi ihtiyacın var mı diye. Allah razı olsun onlardan...

niye çıktın o evden:işsiz:

Yaa Ahahhaha ballı çörekim bitiyorum şu anlatımlı resimlerine :KK70:Sana küser miyim hiç ben :KK60::KK200:
:KK200::KK15:
ballı lokmam:KK36:

Ben anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mı igdedali igdedali

bencede :KK45:

Ben gereksiz buluyorum ya, açıkçası şatafatlı düğünlerle çok dalga geçiyorum :sus: yazık dökülen paralara, bizde herşeyi kendimiz yaptık aileler sadece gelip takı takti :süslü:
bizim de bütçe çok sınırlıydı standart bi düğün.evde kına gecesi.hatta beni istemeye geldikleri gün aynı anda hem istendi hem tatlı yendi hem yüzük takıldı:confused:
ne kadaan ekonomikim çok ucuza gitmişim lan :D :D

Bu konuda 7.takımda bilirkişi olarak sporcu birine miydi,kimeydi tam hatırlamıyorum ,sordurulmuştu,olabilir denmişti:spor:.Şahsi fikrim müsait ortamı yoksa alanı küçükse hiç yoktan iyidir,:spor:ama ipsiz atlamak sıkıcı olur :spor:,arada takılsa da ipe ,daha zevkle atlanılıyor iple:spor:.Geçmişte diyetteyken iki türle de atlamışlığım var birkaç gün ,oradan biliyorum :spor::KK53:

bizim de bütçe çok sınırlıydı standart bi düğün.evde kına gecesi.hatta beni istemeye geldikleri gün aynı anda hem istendi hem tatlı yendi hem yüzük takıldı:confused:
ne kadaan ekonomikim çok ucuza gitmişim lan :KK70: :KK70:
Ekonomik boy pril gibisin elini yıka bulaşık yıka gerekirse çamaşır yıka

Back
X