• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet listeleri

Sezen04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
350
515
53
Merhaba kızlar benimde sorunum tabiki fazlaca kilolarım evlendikten sonra çok fazla kilo aldım ve ve şuan veremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım nasıl diyetler uygulamam lazım deneyimleri olan deneyip memnun kalanlar yardımcı olabilir mi lütfen

Burda çok fazla diyet yapan diyet listesi paylaşan var. Benimde derdim kilo vermek listeleri buluyorum ama bir türlü uygulayamıyorum. Kararlı olmak lazım sanırım bende aslında kararlıyım ama bi türlü fırsat yaratamıyorum.Şekerli şeyler tüketmeyi bırakarak başlayın iyi kötü faydası oluyo benim tek yapabildiğim şey bu oldu🙈

Burda çok fazla diyet yapan diyet listesi paylaşan var. Benimde derdim kilo vermek listeleri buluyorum ama bir türlü uygulayamıyorum. Kararlı olmak lazım sanırım bende aslında kararlıyım ama bi türlü fırsat yaratamıyorum.Şekerli şeyler tüketmeyi bırakarak başlayın iyi kötü faydası oluyo benim tek yapabildiğim şey bu oldu🙈
Kilom yüzden yükseliyor ve hiç durmuyor😊 şeker hamur bunları tüketmiyorum ama tek bir gün bile kaçırsam onun bana geri dönüşü çok kötü oluyor

Back
X