Bir kere eksik bir diyet bu. 4 kaşık yemek nedir? Akşamı çorbayla kapatmak nedir?
Bilinçsizce yapıyorsunuz, zararı olur.
Sizin metabolizmanız mı yavaş?Canım dr verdi onu dinlerim ben hem de kan tahlilim sonucu teşekkur ederim yorum için akşam ekmek yerine çorba vermiş belli ki hem de sadece 3 gun geri kalan 4 gun çorba da yok. Hacettepe mezunu iyi bir dr ki canlı kanlı örneği 97 kilodan 65 e inen ve hiç sağlık sorunu yaşamayan arkadasım :9 gayet iyi oldgunu düşünüyrum en azından kendı kendıme değil 2 haftalık kontrolle dr eşlğinde teşekkur ederim guzel yorumujn için süreç sonunda görücem ::))9
Sizin metabolizmanız mı yavaş?
Bu diyetin kalorisi kaç? Oldukça düşük kalorisi. Yardım almanıza sevindim, ancak diyet bittikten sonra bu kadar az kalori ile beslenmeniz mümkün değil. Kilo alırsınız.
Sizin metabolizmanız mı yavaş?
Bu diyetin kalorisi kaç? Oldukça düşük kalorisi. Yardım almanıza sevindim, ancak diyet bittikten sonra bu kadar az kalori ile beslenmeniz mümkün değil. Kilo alırsınız.
Hadi bakalım, aklımdakilerin tam tersi olur umarım.
hayırlı olsun canım.Zaten ne geldiyese başıma bu çok yemekten geldi :) dra teslim ettim bakalım nolcak ki canlı kanlı örneği arkadaşım var hiç kontrollerını kaçırmadan gitmiş bu diyetisyene listelerini de saklıyor :)
Çorba olmayan akşamlar ne var yemekte? Hayırlı uğurlu olsun hızlıca kilo vein inşallahinş teşekkur ederim :)
hayırlı olsun canım.
Allah emeklerini zayi etmesin.
2 hafta sonra bakacağım bu sayfaya bakalım neler değişmiş olacak? ona göre bi sözüm olur belki . :)
Çorba olmayan akşamlar ne var yemekte? Hayırlı uğurlu olsun hızlıca kilo vein inşallah
Denemekten zarar gelmez, dr tarafından verilmiş olması da güven uyandırıyor.Diyete uyarsanız kilo vereceğinize eminim, başarılar dilerim, takipteyim :)
diyet için teşekkürler çok fazla kilom olmadığını düşünüyorlar ama bilemiyorum göbeğim biraz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?