DİYET LİSTEM BİR BAKIN DERİM :) Değişim başlasın...

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba guzel kk hatunları hadi diyete ben kendimden eminim burası benim günlüğüm olacak bakalım ne ne kadar olacak. Arkadaslar şu anda 76 kiloyum kpss çalışacam diye yedim oturdum kilo aldım ve dur dedim artık.. bu diyetisyni arkadasım önerdi gittim cidden iyii ilgilenen bilgili dr. artık yarın başlıyorum gelelim listeme:
uyanınca: ceviz (2 adet) gün kurusu iki adet
sabah: açık çay/ıhlamur
1 adet haşlanmış yumurta (haftada 3 defa 2sinin sarısı yenmeyecek)
40 gr peynir
bir dilim bugday ekmek 25 gr
maydonoz üzerine limon

ara: maden suyu, 1 adet elma
öğlen: 2 adet ızgara köfte kadar et

4 yk sebze yemeği veya bol salata
150 gr yoğurt
ara öğün: elma 1 adet, taze kayısı 2 adet, soda
akşam: 1 kase çorba (haftada 3 gün)
1 kase cacık baharatlı
mevsim salatası (sirkeli)

******her gun 2lt su, yürüyüş, 2 hafta sonra kontrol en az 3.5 kilo verilecek!!!!!!!!!!!
2 hafta sonra kontrolum var arkadaslar.. yeni liste hazırlanacak yazacagım
Arkadaşlar diyetim bu hiç katılan olmaasa da tek başıma yapıcam burada yazıcam.. haydi bismillah...

Son düzenleme:
Bir kere eksik bir diyet bu. 4 kaşık yemek nedir? Akşamı çorbayla kapatmak nedir?
Bilinçsizce yapıyorsunuz, zararı olur.

Bir kere eksik bir diyet bu. 4 kaşık yemek nedir? Akşamı çorbayla kapatmak nedir?
Bilinçsizce yapıyorsunuz, zararı olur.

:) dr verdi onu dinlerim ben hem de kan tahlilim sonucu teşekkur ederim yorum için akşam ekmek yerine çorba vermiş belli ki hem de sadece 3 gun geri kalan 4 gun çorba da yok. Hacettepe mezunu iyi bir dr ki canlı kanlı örneği 97 kilodan 65 e inen ve hiç sağlık sorunu yaşamayan arkadasım :9 gayet iyi oldgunu düşünüyrum en azından kendı kendıme değil 2 haftalık kontrolle dr eşlğinde teşekkur ederim guzel yorumujn için süreç sonunda görücem ::))9

Sizin metabolizmanız mı yavaş?
Bu diyetin kalorisi kaç? Oldukça düşük kalorisi. Yardım almanıza sevindim, ancak diyet bittikten sonra bu kadar az kalori ile beslenmeniz mümkün değil. Kilo alırsınız.

Bu diyetin kalorisi kaç? Oldukça düşük kalorisi. Yardım almanıza sevindim, ancak diyet bittikten sonra bu kadar az kalori ile beslenmeniz mümkün değil. Kilo alırsınız.

Hayır görünürde sağlık sorunum yoktu :) dr kesinlikle dışına çıkma dedi. Açlık yaşamayacaksın dedi eksiksiz yap dedi zaten 2 haftalık kontrollerle düzenlenecek dedi uymazsan gelme boşuna dedi :)

Zaten ne geldiyese başıma bu çok yemekten geldi :) dra teslim ettim bakalım nolcak ki canlı kanlı örneği arkadaşım var hiç kontrollerını kaçırmadan gitmiş bu diyetisyene listelerini de saklıyor :)

Denemekten zarar gelmez, dr tarafından verilmiş olması da güven uyandırıyor.Diyete uyarsanız kilo vereceğinize eminim, başarılar dilerim, takipteyim :)

Zaten ne geldiyese başıma bu çok yemekten geldi :) dra teslim ettim bakalım nolcak ki canlı kanlı örneği arkadaşım var hiç kontrollerını kaçırmadan gitmiş bu diyetisyene listelerini de saklıyor :)
hayırlı olsun canım.
Allah emeklerini zayi etmesin.
2 hafta sonra bakacağım bu sayfaya bakalım neler değişmiş olacak? ona göre bi sözüm olur belki . :)

hayırlı olsun canım.
Allah emeklerini zayi etmesin.
2 hafta sonra bakacağım bu sayfaya bakalım neler değişmiş olacak? ona göre bi sözüm olur belki . :)

Amin canım teşekkür ederim gün gün yazıcam zaten :)) bnde merak ediyorum

Denemekten zarar gelmez, dr tarafından verilmiş olması da güven uyandırıyor.Diyete uyarsanız kilo vereceğinize eminim, başarılar dilerim, takipteyim :)

Kesinlikle canım hatta önümde canlı kanlı örneği var :) dr dedi uyumazsan gelme dedi espirili de :) 2 hafta sonra liste değişecek dedi :) yazıcam hep guncelleyip

Günaydın günlüğüm 1 dilim ekmek peynir maydanoz çay ile kahvaltımı tamamladım :)

Şekerli çay içerdim şeker atmamak için yeşil çay içtim :) bu arada ben dr a şekeri çok sevdiğimi söyledim için uyanınca gün kurusu ve ceviz var.

diyet için teşekkürler çok fazla kilom olmadığını düşünüyorlar ama bilemiyorum göbeğim biraz var

diyet için teşekkürler çok fazla kilom olmadığını düşünüyorlar ama bilemiyorum göbeğim biraz var

Rıca ederim canım benım de göbek kol ve yüz de var fazlalık.. Dene istersen ben 2 hafta sonra yazıcam :)

et sote v, öglen mantar sote yogurt yedim şimdi kahvemi içiyrum hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…