aslında ne yiyeceğimizi biliyoruz ama iştah yok anacımm:))
Buradaki zayıf insanların hepsi yiyememkten şikayetçi zaten. Ne yiyeceğimizi ben yıllardır netten araştırıyorum. Artık profösör oldumama işte.... yenmiyor....
aynen bende prof oldum hala ıstahta tık yok lıste yapmıslar ogle ogunde 3 tabak yemek omrumde 3 tabak yemegı bı seferde yemedım ben :))
Ben de öyleydim canım ama bi ilaç kullanıyorum şimdi iştahımı baya açtı. Ramazanda kilo verirdim hep. Aldım :) 49 ile başladım diyete. 1ay oldu 51.5 olmuşum. Benim için büyük bi ilerleme.
Evet canım pr...n
Ben Ramazandan 2hafta önce başlamıştım. Normalde gece 12de içiyordum çünkü uyku problemim var. Az da olsa getiriyordu uykumu.. Ama Ramazan oldu diye yemekten sonra içiyorum. üzerine bolca tatlı yiyebiliyorum ve hala midem birşeyler alıyo
Ben de öyleydim canım ama bi ilaç kullanıyorum şimdi iştahımı baya açtı. Ramazanda kilo verirdim hep. Aldım :) 49 ile başladım diyete. 1ay oldu 51.5 olmuşum. Benim için büyük bi ilerleme.
saol tatlım deneycem bu ayın 15 inde en yakın arkadaşımın nişanı var belki bi iki kilo alırımolumunekankayizsmile
Ölecem valla yakında:) surupmu bu ısım verılıyor sanırım formda
ne diyosun... benim 1 günde yediğim yemeği eminim siz bir haftada yiyosunuzdur. sempatiksalakcinniaslında ne yiyeceğimizi biliyoruz ama iştah yok anacımm:))
yani işte hadi siz yiyemiyosunuz... CADIARZU ya ben... kafamçokkarıştıBuradaki zayıf insanların hepsi yiyememkten şikayetçi zaten. Ne yiyeceğimizi ben yıllardır netten araştırıyorum. Artık profösör oldumama işte.... yenmiyor....
yediğin peynirin kilosudur canım o laelaelaelaelaeŞuraya bak ya kilo almak içinde mi kibrit kutusu peynir yiyecegiz.
Bir kalıp yiyin daha cabuk alırsınız.
Kendimden biliyorum 1 kilo aldım. 47 oldum heheh kaydirigubbakcemile3
az evvel doktordan geldim. kan testleri, tiroid testleri...
zayıflığımın sağlıkla alakalı bi durumu yokmuş :bbo:
değerlerim iyiymiş hamdolsun.
bünyesel olabilir dedi, boşver kilo alıp napcan dedi doktor benneyaptımki
o kadar da çok yiyorum ki anacım, daha ne diyeti yapayım ben...
görenler acıyor halime :gitme:
ne diyosun... benim 1 günde yediğim yemeği eminim siz bir haftada yiyosunuzdur. sempatiksalakcinni
yani işte hadi siz yiyemiyosunuz... CADIARZU ya ben... kafamçokkarıştı
yediğin peynirin kilosudur canım o laelaelaelaelae
aynı mantıkla 1 kilo ağırlığı olan başka bişi de yiyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?