Diyet (motivasyon) arkadaşı arıyorum

Bayanmatmazelelmas

Zayıflama hikayem olsun istiyorum
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
121
193
103
27
Diyetteyim ama son iki gündür herşey yine altüst beni motive edecek tekrar güçlendirecek arkadaşımda yok hedefim 8-9 kg benim gibi olanların ve motive edebilecek doktor gibi davranabilecek birileri var mı?

Burada Çok güzel zayıflama grupları var.
Onları deneyebilirsin.
Yine de ekstra istersen ben gebelikten dolayı kilo veremiyorum ama diyetisyenin verdiği bir program uyguluyorum, istersen yardımcı olurum, motive etmek ve sürdürebilirlik konusunda:)

2015 ekim ayında doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo aldım. Bazı sebeplerden dolayı sadece 2 kilo verebilmiştim.
2016 ağustos ayında diyetisyene başladım. 17 kilo verdim.
Kararlı olmak ön şart. Yok dediniz mi bitecek.
Ben diyet boyu glutensiz beslendim. Hala daha ekmek tüketmiyorum. Eskitilmiş peynir yemiyorum. Sadece lor peyniri, dil peyniri veya taze kaşar tüketiyorum.
Beyaz çayı keşfettim. Günde 3 fincan içiyorum. Çubuk tarçın da atıyorum.

Ben 3 yılda iki sezaryan doğum yaptım. En son şubat 2016 75 kilo ile doguma girdim 69 kilo ile çıktım. Bir kaç dengesiz insan yüzünden hırs yaptım ve şimdi 56 kiloyum. Hedef 51 eski kilom...Yaptığım şeyler az yemek ve kesinlikle ekmek kullanmamak. Gece kendi yaptığım yoğurdu düzenli olarak tüketmek hatta bazen içine pul biber ve limon katmak. Bol bol ip atlamak ve kesinlikle çok işe yarıyor. Sopa hareketi ile yanlarım gitti ama biraz sarkmış göbegim var. Yine hırs yaptim ve spor artı diyet uygulayacağım. Bol bol salata yerim o yüzden hiç wc sorunum olmadı. Günde 1 saat yuruyebilirsen en güzeli o aslında. Hedefim dümdüz göbek, kalkık popo ve dik göğüsler. İnsan istesin yeterki ama pilates şart

İnstagram olan varmı? Arkadaşlar gerçekten arkadaş herşeye devadır eminim ki faydalı olacak özelliklede ben grup psikolojisi var bende

Merhabalar
Ben de diyetteyim bugun 4.gunum bitti her gün yediklerimi not ediyorum kabaca kalori hesabi yapıyorum...hedefim 10kg verebilmek 4 gun once 63 kg ile basladim.2 ay sure verdim kendime her pazartesi de tartilmayi düşünüyorum..birbirimizi.motive edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…