kızlar birtürlü diyete başlayamıyorum ne denediysem olmadı sorun başlayıp bırakmak değilhiç başlayamamk neyapmam gerektiğini biliyorumama başlayamıyorum başladımdediğim gün 2katı yemek yiyorum ve hergeçen gün kilo alıyorum diyetebaşlayan arkadaşlar nasıl olduda başardınız?
kızlar birtürlü diyete başlayamıyorum ne denediysem olmadı sorun başlayıp bırakmak değilhiç başlayamamk neyapmam gerektiğini biliyorumama başlayamıyorum başladımdediğim gün 2katı yemek yiyorum ve hergeçen gün kilo alıyorum diyetebaşlayan arkadaşlar nasıl olduda başardınız?
şimdilik sadece sabahları limonlu sıcak su içiyorum kahvaltıdan önce kahvaltıyı azalttım ama bu kez öğlen çok acıkıyorum. suyla zayıflanır diyorlar su içiyorum direk 500gr falan alıyorum gün içinde moralim bozuluyor. bir de heran tartılma gibi bir takıntım var
bencetartıyı kaldır koy hergün tartılma sadece su ödem yapar diye biliyorum en güzel diyet karatay kitaplarını oku ben daha önce başarmıştım ama şimdi eskisi gibi hırslı iradeli değilim malesef diyet düşündükçe daha çok yiyiorum buson yarın başlayacağım diye diye aylar yıllar geçti(