Diyet ve Ben

KumsalveDeniz

57 gelecek
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
1.734
5.963
158
Sevgili günlük her gün düzenli olarak yaptıklarımı yazacağım kilo bildirimimi ise aralıklı olarak paylaşacağım Kendimi motive etme adına Artık ara vermek yok Bekle beni 57 Çok uzak yollardan geleceğim

Bende şuan 70 im 50 leri görecekmiyim bilmiyorum bende diyete başlayacağım. Umarım hedefinize ulaşırsınız

Teşekkür ederim Başta kararlı olmak Elbette arada kaçamaklar olacak moralimizi bozmadan kaldığımız yerden devam edeceğiz inanıyorum başaracaksınız

DİYET LİSTEM

SABAH 08.30
1 haşlanmış yumurta (haftada 2 3 kez )
2 dilim peynir ( 60 gr )
3 zeytin veya 2 ceviz
1,5 dilim ekmek

ARA 10.30
1 fincan sade türk kahvesi

ÖĞLE 12.30 13.00
4 köfte kadar et ( 120 gr ) veya tavuk ( 200 gr )
1 su bardağı ayran ( 200 ml )
1dilim ekmek ( 25 gr )
Yeşil salata veya söğüş veya yeşillik

ARA 15.00 16.00
5 adet badem veya fındık
1 çay bardağı süt

AKŞAM 18.00 19.00
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği ( susuz )
1 su bardağı yoğurt ( 200 gr )
1 dilim ekmek ( 25 gr )
Salata veya söğüş veya yeşillik

GECE. 20.30 21.00
1 çay bardağı süt
Veya yarım salatalık veya yer elması vs

GÜNLÜK. 3 lt su
1 saat spor

Sevgili günlük beslenme düzenim bu şekilde olacak

Sevgili günlük kahvaltılar yapıldı sular içiliyor spor henüz yapmadım Bu gün evde yaparım şimdi türk kahvemde içildi suya devam

Diyet Listeni beğendim.Biran önce saglıkla hedefine ulaşman dilegiyle...Plan yapmak onemli tebrik ediyorum.Bunun yanına bir de spor planı yaptın mı süper olur

Çok teşekkür ederim Evet plan en önemli olanı Spor diyette olmazsa olmaz Evde zor ama günlük bir şekilde yapılacak Spor bir süre sonra bağımlık yapıyor Yapmadığın zaman huzursuzluk veriyor

UYANINCA 2 bardak su

KAHVALTI
Kaşarlı tost ( çok ince kaşar )
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
Kapya biber köz yeşil biber
Salkım domates yarım salatalık
Açık çay

ARA
1 fincan sade kahvesi su

ÖĞLE
1 haşlanmış yumurta
1dilim çavdar ekmeği

ARA
5 adet kayısı çekirdeği
1 fincan sade nescafe

AKŞAM
5 kaşık kabak ( tuzsuz ve susuz )
2 çatal sipagetti

ARA
1 adet şeftali
1 dilim kavun

GÜNLÜK Su 3,5 lt
SPOR 15 dk

Sevgili günlük bu gün genel olarak iyi di Ama ikindi özellikle açlık hissettim Akşamda vardı Çünkü bizde yemekler tuzsuz yapılıyor Eşimin gözle ilgili sıkıntısı var ilaç alıyor Vücut ödem yapmaması için tamamen yasak ilaç bitimine kadar Bizde o etkilenmesin diye tuz kullanmıyoruz Bende tansiyon hastayım ama beni şimdilik etkilemiyor

Sevgili günlük şimdiye kadar diyetim çok iyi gitti Çünkü 16.00 a kadar kuafördeydim Doğal olarak hiç bir şey yemedim gelince hafif bir kahvaltı ve nescafe içtim şimdide ilaçımı aldım yine yeme içme yok tartı hemen fark etti

Günaydın sevgili günlük kahvaltı yapıldı sular içiliyor sıra en sevdiğim kahve içmek 10 30 gibi onu bekliyorum En önemlisi tam bir kilo vermişim Bu gün oğlumla birlikte parkta yürüş yapacağız Evimin karşışında park ama çıkmıyordum malum nedenden dolayı Çıkalım bakalım kalabalık ise gitmem Bizim burada yaşlısı gençi her kesim yürüşte spor aletlerinde ve çok bilinçli yapıyorlar

2 bardak su

KAHVALTI - ÖĞLE
Kaşarlı tost
Köz biber salatalık
2 tane zeytin
3 kaşık yoğurt (sadece öğle)

ARALAR 1. Türk kahvesi
2.Nescafe

AKŞAM
Tavuk kanat
Patates
Çoban salata

ARA
Çay

SU 3 lt
Spor. 1 saat yürüş
1 saatte alış veriş sürekli hareket halindeydim

Pazartesi günü bir hafta olacak o güne kadar kaç kilo vereceğim bakalım toplamda Her gün tartılıyorum ve eksi gördüğüm zaman motivasyonum dahada yükseliyor bu hafta çok katı gitmedim bırakmamak için sevgili günlük

Sevgili günlük bu aralar çok dugusalım Dokunsal ağlıcam Sürekli evde olmak insanı etkiliyor Allahtan bahar temizliğini yeni yaptırdım iştahim ilaçlarımı almama rağmen açılıyor tok olmama rağmen fazla yiyorum Diyeti bırakılıyormu asla devam Verdiğim kiloları aldım mı hayır

2 bardak su
KAHVALTI
1 adet yumurta
1 dilim hellim peyniri
4 tane çiğ köfte
Marul domates biber
2 zeytin

ARA
10 - 15 leblebi
1 şeftali bir kaç kiraz

AKŞAM
2 dilim peynirli börek
Domates yeşil biber

ARA
2 -3 kiraz belki

Su 3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…